Managed WooCommerce hosting

Gloednieuwe hardware met bewezen hoogste performance​.

WooCommerce
PROFESSIONAL

Ideaal voor
startende webshops.
17,49 p/m
Met 30 dagen niet goed
geld terug garantie!

WooCommerce BUSINESS

Voor groeiende
webshops
.

34,99 p/m
Met 30 dagen niet goed
geld terug garantie!

WooCommerce
Enterprise

Wanneer je start met adverteren.
69,99 p/m
Met 30 dagen niet goed
geld terug garantie!

WooCommerce
MANAGED VPS

Beste oplossing bij jaar omzet boven 25.000 euro.

89 p/m
Vanaf prijs per maand.
WooCommerce hosting met LiteSpeed én NVMe opslag

Onverslaanbare snelheid

Als eerste in de markt bieden we alle WooCommerce hosting met 100% NVMe, de snelst mogelijke vorm van opslag. Met een directe verbinding op het moederbord, zijn lees- en schrijftijden van data tot bijna 30x sneller dan reguliere opslag en tot bijna 7x sneller in vergelijking met SSD.

Tevens zijn alle servers voorzien van LiteSpeed Enterprise webserver + LiteSpeed Enterprise cache met custom WooCommerce instellingen, de best beschikbare caching oplossing in de markt (zelfs sneller dan WP Rocket, Varnish en W3 Total Cache). Met deze unieke hardware en software combinatie is jouw webshop onverslaanbaar snel.

woocommerce en wordpress hosting
woocommerce hosting
Je WooCommerce webshop in goede handen

WooCommerce geoptimaliseerd

Onze WooCommerce hosting is al voor jou ingesteld voor de hoogste snelheid, veiligheid, stabiliteit en vindbaarheid. En waar je hulp of advies nodig hebt met instellingen, aanpassingen of optimalisatie helpen we je graag, zodat je altijd het meeste uit de mogelijkheden haalt.

Alle WooCommerce hosting is tevens compleet en komt inclusief zaken zoals e-mail en SSL. Optioneel installeren we ook kosteloos een speciale versnelde versie van WordPress in je account. Zo kun je zelfs zonder technische kennis direct aan de slag.

Benieuwd wat we jou aanbevelen qua WooCommerce hosting oplossing? Plan een volledig vrijblijvend gesprek in, waar we met jou meekijken wat het beste past.

Alles inbegrepen WooCommerce hosting

Je webshop naar topniveau

Met onze WooCommerce  ben je direct van alle gemakken voorzien. Of je zelf een eigen website wilt maken, een web-bouwer hebt of zelf de developer bent, onze webhosting is er klaar voor. Boordevol voordelen die jou tijd besparen zodat jij je kunt richten op de zaken waar jij het beste in bent.

Standaard voordelen

WooCommerce voordelen

Betere laadtijd = meer conversie

Traagheid beïnvloedt je omzet

Conversieratio’s worden het meest beïnvloed in de eerste twee seconden van laadtijd. Hoasted levert de snelheid en performance die jouw website een geweldige gebruikerservaring, conversie en goede zichtbaarheid in zoekmachines opleveren, zodat jij de omzet van je business kunt laten groeien.

47%

van je bezoekers verwacht een laadtijd van minder dan 2 seconden.

11%

minder pagina weergaven na slechts 1 seconde vertraging in de laadtijd.

40%

van je bezoekers verlaten je site als het laden langer dan 3 seconden duurt.

20%
Minder conversies na een vertraging van 1 seconde in mobiele laadtijden.

Vraag vrijblijvende input van een specialist

Weet je niet welk pakket voor jou het beste is? Stel je vraag aan onze hosting experts en we kijken met je mee welk pakket dat het beste bij jouw business past.

Bekijk onze technische specificaties

Op zoek naar meer technische details? Voor de volledigheid hebben we de meest gestelde vragen, over alle hosting pakketten en ons platform, op een rij gezet voor je.

Op zoek naar een maatwerk oplossing?

Heb je meer dan één account nodig, of ben je op zoek naar een speciale setup voor jouw business? Snappen we! Laat ons een voorstel maken dat exact aansluit op je wensen.

Veelgestelde vragen

Wat zit er inbegrepen?

In onze WooCommerce hosting pakketten zit alles inbegrepen om aan de slag te gaan met een WooCommerce webshop. Indien je al een WooCommerce shop hebt, zetten we deze kosteloos voor je over, indien je deze nog niet hebt zetten wij deze voor je klaar. Daarmee hoef je je niet druk te maken over de installatie en kun je direct aan de slag! Het enige dat je naast dit pakket nog nodig hebt is een domeinnaam. Als je al een domeinnaam hebt, kun je die ook gebruiken, zelfs als deze bij een andere provider staat.

Is het schaalbaar en wat is WooCommerce VPS?

Zeker! Onze WooCommerce hosting start met de bovenstaande drie typen, waarna je kunt doorschalen op basis van WooCommerce custom hosting. Dit zijn op maat ingerichte servers welke enkel voor jouw webshop worden gebruikt, waarop je jouw WooCommerce webshop onbeperkt kunt doorschalen. De WooCommerce VPS hosting is aan te raden voor groeiende webshops die minimaal een omzet van 25.000 euro of meer doen op jaarbasis. Heb je hulp nodig bij je keuze of wil je graag even overleggen met een van onze WooCommerce professionals? Vraag ons om advies!

Is dit pakket geschikt voor WordPress?

Ja, het is er zelfs voor geoptimaliseerd! WooCommerce is een plugin om e-commerce functionaliteit aan een WordPress website toe te voegen. Met WooCommerce hosting is het hosting account volledig aangepast om het beste te werken met WooCommerce. Tevens komst het met vele extra’s zoals bijvoorbeeld een dedicated IP adres (goed voor SEO en veiligheid) en transactionele email (professioneel verzenden van bestelling of marketing gerelateerde e-mails).

Kan ik een pakket eenvoudig aanpassen?

Ja! Je kunt op ieder moment je pakket aanpassen naar een groter of kleiner pakket. Dit gaat snel en eenvoudig zonder downtime. Hoe groter het pakket, hoe sneller de bewerkingen in de voor- en achterkant en hoe meer verkeer en processen je webshop tegelijk kan afhandelen.

Hoe zit het met staging omgevingen?

Afhankelijk van het gekozen WooCommerce hosting type, kun je tot een maximum van drie webshops aanmaken binnen hetzelfde hosting account. Daarnaast kun je een onbeperkte hoeveelheid staging omgevingen/installaties aanmaken van je webshop en deze binnen hetzelfde hosting account onderbrengen. Deze staging omgeving van je WooCommerce maak je eenvoudig aan op een subdomein of submap van je website. Er zit geen limiet aan het aantal installaties dat je actief hebt als staging omgeving.

Hoe werkt verhuizen en overstappen?

Bij de WooCommerce Business, Enterprise en custom zit een webshop verhuizing kosteloos inbegrepen (bij WooCommerce Professional eenmalig 49 euro). Daarbij zetten we letterlijk alles gerelateerd aan je bestaande webshop voor je over. Je website, plugins, bestanden, domeinnaam, DNS records en instellingen horen daar ook bij. Daarmee kun je eenvoudig overstappen zonder dat je iets zelf hoeft te doen. Met minimale tot geen downtime.

Wat kan ik met een 'eigen mailserver'?

Bij een webshop is het zeer belangrijk dat jouw uitgaande emails (account aanmaken, formulieren, bestellingen etc) zo snel mogelijk worden verstuurd. Dit verhoogd namelijk de klantbeleving en conversie. Bij alle WooCommerce hosting zit een eigen Mailpro mailserver inbegrepen, waarmee emails in plaats van de standaard 40 seconden verzendtijd slechts in 0,3 seconden worden verstuurd. Extreem veel sneller en de best mogelijke oplossing voor je klantbeleving!

Wat is inbegrepen in de configuratie service?

Wij zorgen dat jouw WooCommerce website optimaal is ingesteld als het gaat om PHP instellingen, caching configuratie, afbeelding optimalisatie en overige instellingen die bijdragen aan het snel uitladen van je pagina’s. Zo weet je zeker dat jouw instellingen goed zodat je webshop pagina’s lekker snel wordt uitgeladen.

Wat hebben jullie van mij nodig?

Het makkelijkste is om ons toegang tot je huidige hosting pakket of klanten-account bij je huidige provider te geven, zodat we ook bij de DNS instellingen kunnen. Op die manier kunnen we de omzetting zonder downtime voor je uitvoeren. Indien dat niet lukt is FTP toegang en je WordPress admin login ook prima. Indien je domein ook over gezet dient te worden hebben we daarvoor ook de verhuiscode nodig.

Kan ik jullie om advies vragen?

Natuurlijk! Mail ons je vragen op support@hoasted.com en wij denken graag met je mee. We maken de opties concreet en geven je helder inzicht in de stappen die we zullen nemen voor, tijdens en na het overzet proces. Overige vragen of wensen nemen we daarin op verzoek mee. Van updates aan je WooCommerce of plugins tot aan het toevoegen van een SSL certificaat. We kijken er naar uit om je verder te helpen!

Zit ik vast aan een contract?

Nee! Wij houden van transparantie en willen dat jij 100% tevreden bent. Je kiest zelf of je wilt verlengen per 1, 3, 6 of 12 maanden en opzeggen kan ieder moment. Simpel, eenvoudig en transparant!