LiteSpeed VPS met NVMe

Top performance servers inclusief management.

Wanneer je behoefte verder gaat dan een van onze reguliere hosting oplossingen, dan biedt een LiteSpeed VPS een uitkomst. Ten opzichte van ons reguliere hosting aanbod heb je de mogelijkheid om capaciteit en softwarematige inrichting volledig naar jouw eigen specificaties op te laten zetten, zonder je zorgen te maken over het onderhoud.

Met de LiteSpeed VPS hosting van Hoasted zetten wij professioneel jouw gewenste VPS op, waarbij wij alle management (beheer) van de besturingssoftware doen. Op die manier krijg je zoals je van ons gewend bent de hoogste performance, de beste uptime en tevens zeer krachtige connecties met verschillende internationale internet backbones.

Managed VPS

LITESPEED
VPS 2

Managed VPS
met LiteSpeed én cPanel

89 p/m
Tijdelijk inclusief
setup en configuratie.

LITESPEED
VPS 4

Managed VPS
met LiteSpeed én cPanel

139 p/m
Tijdelijk inclusief
setup en configuratie.

LITESPEED
VPS 8

Managed VPS
met LiteSpeed én cPanel

199 p/m
Inclusief setup, configuratie,
verhuizing én optimalisatie

LITESPEED
VPS 16

Managed VPS
met LiteSpeed én cPanel

309 p/m
Inclusief setup, configuratie,
verhuizing én optimalisatie
Bovenstaande zijn de meest gangbare configuraties. Voor de websites die meer resources nodig hebben, schaalt ons single server aanbod door tot maximaal 480Gb werkgeheugen en 38 CPU cores per server. Contact ons voor de mogelijkheden, we denken graag mee.

Inbegrepen bij LiteSpeed VPS

Met een LiteSpeed VPS oplossing heb je gegarandeerd de allerbeste performance voor je website. Je geniet van de nieuwste hardware en de beste softwareoplossingen, waarmee maximale snelheid gegarandeerd is. Wij regelen alle server management en houden in de gaten welke performance kansen er voor jou zijn.

Optionele uitbreidingen

Vrijblijvende LiteSpeed VPS benchmark om het verschil te ervaren?

Vrijblijvend bellen met een specialist

Vraag je je af wat nou de beste oplossing is voor jouw situatie? Plan dan een volledig vrijblijvende bel afspraak in. We helpen je graag verder op basis van jouw unieke situatie.

Eerst zien en dan pas geloven

Benieuwd hoeveel sneller jouw website is op onze LiteSpeed Custom oplossingen? Dat kan! Contact ons voor een volledig kosteloze en vrijblijvende benchmark.

Op zoek naar een maatwerk oplossing?

Heb je een webshop met speciale functionaliteit en heb je meer resources nodig? We hebben alle mogelijke performance in huis.

Veelgestelde vragen

Wat is LiteSpeed VPS?

Onze LiteSpeed VPS is voor websites die de startfase voorbij zijn. Dit zijn op maat ingerichte servers welke enkel voor jouw webwinkel worden gebruikt, waarop je jouw website onbeperkt kunt doorschalen. De LiteSpeed VPS hosting is aan te raden voor groeiende webshops een omzet van 25.000 euro of meer doen op jaarbasis. Heb je hulp nodig bij je keuze of wil je graag even overleggen met een van onze WordPress professionals? Vraag ons om advies!

Wat zit er inbegrepen?

Alle LiteSpeed Custom VPS hosting is voorzien van cPanel én LiteSpeed webserver met LS cache. Dat is in combinatie met de gloednieuwe hardware waar alles op draait, de snelste oplossing voor jouw webshop. Tevens is alle server onderhoud ook inbegrepen in de prijs, dus je hoeft je zelf nooit druk te maken over server onderhoud of zaken zoals veiligheid patches. Dat regelen wij allemaal voor je.

Is alles op te schalen?

Ja! Je kunt op ieder moment je server laten aanpassen naar een meer of minder resources (CPU en werkgeheugen). Dit is bijvoorbeeld handig voor acties tijdens de feestdagen, Black Friday, vaderdag, moederdag of bijvoorbeeld wanneer je een seizoensbusiness hebt. Hiervoor is enkel een reboot nodig, welke ongeveer 45 seconden in beslag neemt.

Hoe zit het met staging omgevingen?

Die zijn zijn onbeperkt aan te maken. We leveren tevens bij iedere LiteSpeed Custom VPS kosteloos één WP Staging Pro licentie, zodat je een professionele staging oplossing hebt voor het uitvoeren van tests, updates en ontwikkel werkzaamheden.

Zit ik vast aan een contract / wat is de opzegtermijn?

Alle LiteSpeed VPS diensten, inclusief optionele add-ons, uitbreidingen of licenties, worden per maand verlengd. Voor het beëindigen van je dienst hanteren we een opzegtermijn van één maand, wat betekent dat je na het indienen van je opzegging nog één laatste factuur ontvangt voor de maand die volgt op je opzegverzoek. Je zit verder nergens aan vast en er zijn verder ook geen verplichte verleng-perioden van toepassing, mits expliciet anders overeengekomen.

Hoe werkt verhuizen en overstappen?

Bij alle LiteSpeed Custom VPS zit één webshop verhuizing kosteloos inbegrepen. Daarbij zetten we letterlijk alles gerelateerd aan je bestaande webshop voor je over. Je website, plugins, bestanden, domeinnaam, DNS records en instellingen horen daar ook bij. Daarmee kun je eenvoudig overstappen zonder dat je iets zelf hoeft te doen. Met minimale tot geen enkele downtime.

Wat kan ik met een 'eigen mailserver'?

Bij een webshop is het zeer belangrijk dat jouw uitgaande emails (account aanmaken, formulieren, bestellingen etc) zo snel mogelijk worden verstuurd. Dit verhoogd namelijk de klantbeleving en conversie. Bij alle LiteSpeed Custom VPS zit een eigen Mailpro mailserver inbegrepen, waarmee emails in plaats van de standaard 40 seconden verzendtijd slechts in 0,3 seconden worden verstuurd. Extreem veel sneller en de best mogelijke oplossing voor je klantbeleving!

Wat is inbegrepen in de configuratie service?

Wij zorgen dat jouw website optimaal is ingesteld als het gaat om PHP instellingen, caching configuratie, afbeelding optimalisatie en overige instellingen die bijdragen aan het snel uitladen van je pagina’s. Zo weet je zeker dat jouw instellingen goed zodat je webshop pagina’s lekker snel wordt uitgeladen.

Wat hebben jullie van mij nodig?

Het makkelijkste is om ons toegang tot je huidige hosting pakket of klanten-account bij je huidige provider te geven, zodat we ook bij de DNS instellingen kunnen. Op die manier kunnen we de omzetting zonder downtime voor je uitvoeren. Indien dat niet lukt is FTP toegang en je WordPress admin login ook prima. Indien je domein ook over gezet dient te worden hebben we daarvoor ook de verhuiscode nodig.

Kunnen we bellen of mailen voor advies?

Natuurlijk! Mail ons je vragen op support@hoasted.com en wij denken graag met je mee. We maken de opties concreet en geven je helder inzicht in de stappen die we zullen nemen voor, tijdens en na het overzet proces. Van updates aan je WordPress of plugins tot aan het toevoegen van een SSL certificaat. Een bel afspraak maken kan ook, we helpen graag!