Email hosting

Professionele cPanel email onder je eigen domeinnaam.

Waneer je voor je organisatie of onderneming op zoek bent naar een betrouwbare en veilige oplossing voor jouw e-mail behoeften, zijn er drie mogelijkheden:

Email hosting via Hoasted
Email hosting via Microsoft 365
Email hosting via Google Workspace

Afhankelijk van je wensen, kies je een van deze drie oplossingen en wij regelen de rest. Het opzetten, aanmaken, verhuizen of inregelen doen wij volledig voor je, zodat jij snel en zonder gedoe aan de slag kunt.

In alle opties kun je snel aan de slag met het professioneel versturen en ontvangen van email onder jouw eigen domeinnaam. Op deze pagina leggen we de verschillende voordelen per oplossing uit, zodat jij kunt kiezen wat het beste aansluit op jouw voorkeuren. 

Email hosting

Email via Hoasted

Dit is het meest geschikt voor klanten die een eenvoudige en betaalbare e-mailoplossing nodig hebben zonder geavanceerde functies.

Email via Microsoft 365

Microsoft 365 is de nieuwe zakelijke standaard voor alles op het gebied van email, cloudopslag, videobellen en samenwerkingstools. Het is de professionele versie van Outlook.com, volledig onder jouw eigen domeinnaam.

Email via Google Workspace

Google Workspace is de nieuwe zakelijke standaard voor alles op het gebied van email, cloudopslag, videobellen en samenwerkingstools. Het is de professionele versie van Gmail.com, volledig onder jouw eigen domeinnaam.

Complete cPanel email hosting oplossing

Email hosting via Hoasted voordelen

Wanneer je voor de meest eenvoudige email oplossing wilt gaan zonder geavanceerde Google of Microsoft functies zoals cloud opslag of online samenwerking tools, is de Hoasted email hosting voor jou de beste oplossing. In deze oplossing betaal je niet per gebruiker of mailbox, maar neem je één account af waarin je onbeperkt mailboxen kunt aanmaken.voor je bedrijf, organisatie of vereniging.

Email hosting prijzen

Alle email only typen komen met exact dezelfde voordelen en specificaties, enkel is de totale hoeveelheid opslag anders. Je start met de kleinste optie en waar gewenst groeit je flexibel door naar een grotere hoeveelheid, zonder gedoe.

Maandprijs
(afname per jaar)
Maandprijs
(afname per maand)
Email only hosting 10Gb (aanbevolen start) 5,- 6,- Bestellen
Email only hosting 20Gb
10 12 Bestellen
Email only hosting 30Gb
15 18 Bestellen
Email only hosting 40Gb
20 24 Bestellen
Email only hosting 50Gb
25 30 Bestellen
Email only hosting 60Gb
30 36 Bestellen
Email only hosting 70Gb
35 42 Bestellen
Email only hosting 80Gb
40 48 Bestellen
Email only hosting 90Gb
45 54 Bestellen
Email only hosting 100Gb
50 60 Bestellen

Laat je helpen!

Weet je niet welk pakket voor jou het beste is? Laat het ons weten en we overleggen even per mail of telefoon wat het beste bij jouw wensen aansluit.

Microsoft cloud

Liever nog wat meer mogelijkheden en naast professionele email ook direct alle voordelen van de Microsoft cloud? Bekijk onze Microsoft 365 cloud email oplossingen.

Google cloud

Liever nog wat meer mogelijkheden en naast professionele email ook direct alle voordelen van de Google cloud? Bekijk onze Google Workspace email oplossingen.

Veelgestelde vragen

Wat zit er bij Hoasted email inbegrepen?

In onze email hosting accounts is alles inbegrepen om je inkomende én uitgaande email goed te regelen. Jij brengt enkel je domeinnaam zelf mee, of registreert deze ook via Hoasted. Met een email hosting account en je domeinnaam samen, heb je alles om direct aan de slag te gaan met het ontvangen en versturen van email.

Met welke grootte dien ik te starten?

We raden aan om met de kleinste account te starten (email hosting 10), omdat je eenvoudig door kunt groeien zonder gedoe. Mocht je een groetere hoeveelheid accounts gaan aanmaken en verwacht je meer opslag nodig te hebben, vraag dan advies of kies een groter typen. Aanpassen kan ook op later moment en zonder moeite mocht dat gewenst zijn.

Kan ik makkelijk upgraden naar meer opslag?

Upgraden gaat eenvoudig en snel via onze support of via je klantenaccount. Dit is enkel een administratieve wijziging, waarbij de reeds vooruit betaalde periode wordt verrekend met de upgrade. Zo kun je makkelijk uitbreiden wanneer je daar aan toe bent, zonder enige onderbreking van je email dienst.

Zit er een limiet op een individuele mailbox?

Standaard kun je binnen de Hoasted email oplossing kosteloos een mailbox aanmaken met een maximum limiet van 10Gb per mailbox. In overleg is het mogelijk om individuele mailboxen uit te breiden naar grotere hoeveelheid opslag, echter raden we dat af. Niet alle apparaten of lokale e-mailprogramma’s kunnen goed omgaan met grote hoeveelheden lokale maildata, waarom we aanbevelen om in die gevallen gebruik te maken van oplossingen zoals Microsoft 365 / Google Workspace, of enkel gebruik te maken van onze kosteloos inbegrepen webmail omgeving.

Kan ik meerdere domeinen koppelen aan één pakket?

Je kunt tot drie domeinnamen koppelen aan één hosting account, waaronder je op alle domeinen volwaardige mailboxen kunt aanmaken.

Kunnen jullie bestaande emails verhuizen?

Zeker! Voor klanten die al email hebben en overstappen naar onze Email only oplossing, zetten wij kosteloos alle mailboxen over.

Wanneer je kiest voor Microsoft 365 email of Google Workspace email, zetten wij je volledige mailbox inhoud over voor eenmalig 15 euro per mailbox, waarbij ook alle mappen, emails en bijlagen overgezet worden. Daarmee regelen wij alles, in de meeste gevallen zelfs zonder enige downtime.

Jij levert de login gegevens veilig aan van de huidige mailboxen en wij verzorgen de rest. Daarmee kun je eenvoudig en zonder zorgen overstappen.

Zit ik vast aan een contract?

Nee! Wij houden van transparantie en willen dat jij 100% tevreden bent. Je kiest zelf of je wilt verlengen per 1, 3, 6 of 12 maanden en opzeggen kan ieder moment. Simpel, eenvoudig en transparant!

Kan ik jullie om advies vragen?

Natuurlijk! Mail ons je vragen op support@hoasted.com en wij denken graag met je mee. We maken de opties concreet en geven je helder inzicht in de stappen die we zullen nemen voor, tijdens en na het overzetproces. Overige vragen of wensen nemen we daarin op verzoek mee. Van updates aan je plugins tot aan het toevoegen van een SSL certificaat. We kijken er naar uit om je verder te helpen!

Helpen jullie met het opzetten?

Tuurlijk! Je kunt ons aangeven welke email adressen je graag wilt gebruiken, dan regelen wij de rest voor je. Op die manier kun je snel en zonder zorgen aan de slag.