Verhuizen naar Hoasted 2018-09-18T13:36:33+00:00

Een Makkelijke Start en een Pijnloze Transfer

Ga meteen aan de slag of laat ons je website overzetten voor jou.

SNELLE START

Als je nog geen website hebt

Bij ons krijg je onmiddelijke activatie. Installeer je favoriete app in een klik, klaar voor jou in secondes. We bieden gratis WordPress, Bootstrap en Joomla templates en stap-voor-stap tutorials. Als je vast zit, helpt ons support team je op gang.

Help me om aan de slag te gaan

PIJNLOZE TRANSFER

Als je al een website hebt

Laat ons je helpen om te migreren naar Hoasted. Leun achterover en relax terwijl je domein, website en e-mail worden overgezet naar Hoasted door echte mensen. Naadloze transfers, zonder downtime. Bij de meeste pakketten is een gratis migratie inbegrepen! Wij doen al het werk voor je. Snel en pijnloos.

Vraag een migratie aan

Domeinnaam registreren of verhuizen

Een domeinnaam is je eigen webadres voor je website. Je kunt het vergelijken met een straatadres dat nodig is om online gevonden te worden. Het bestaat uit een naam (zoals Hoasted) en een extensie of TLD (zoals .com), die samen de volledige domeinnaam vormen (hoasted.com). Zodra je bij ons een domeinnaam registreert ben jij de enige eigenaar van jouw unieke website adres.
Heb je al een domeinnaam, dan kun je bij je huidige provider de verhuiscode (transfer code of EPP code) opvragen en opdracht geven een eventuele lock te verwijderen. Stuur dan met de verhuisopdracht alvast de verhuiscode mee.

Hoe onze veelal gratis migratiedienst werkt

Bij de zakelijke pakketten is gratis migratie inbegrepen. Nadat we je migratieverzoek hebben ontvangen zetten we het proces in werking. Samen plannen we een tijdstip om de migratie uit te voeren, de migratie duurt meestal minder dan twee uur. We verhuizen je domein en volledige website, inclusief bestanden en databases. Je website is volledig functioneel op je nieuwe account, zonder downtime. Als het proces is afgerond sturen we je nieuwe login gegevens via e-mail. Je hebt dan twee dagen om te bevestigingen dat alles naar jouw voorkeur is.

Drie simpele stappen om te beginnen

Veelgestelde vragen

Concierge on-boarding

Als je graag een volledige migratie wil, bieden wij een concierge on-boarding service. We migreren niet alleen je website, maar ook elk e-mailadres, inclusief e-mails en mappen. Als een professionele verhuisdienst, verzorgen we een volledige en professionele migratie van al je digitale bezittingen en helpen we je bij elk aspect van de transitie.

Speciale introductie-aanbieding. Van €199 voor €99. Vraag hier concierge on-boarding aan