Affiliate hosting programma

Met het Hoasted affiliate programma verwijs je zorgeloos klanten naar Hoasted, terwijl je ze eenvoudig kunt managen vanuit je eigen account.

Affiliate partner programma introductie

Gegarandeerd de snelste hosting waarop je kunt bouwen.

Met het affiliate programma van Hoasted verwijs jij klanten door naar Hoasted voor hosting, domeinnamen en andere hosting gerelateerde diensten.

Het grote voordeel is dat jij de diensten van jouw klanten kunt managen vanuit je eigen account, terwijl de account onder de naam van je klant staat. Hierdoor hoef je verder niet na te denken over administratie, en je klant kan ook zelf contact opnemen met Hoasted support.

Daarnaast bieden we jou als partner de mogelijkheid om te kopen op rekening. Hierdoor kun je alvast hosting-producten of diensten afnemen voor jouw klanten. Dan regelen wij de administratie voor jouw klanten en kun jij vast aan de slag.

Met het Hoasted affiliate programma verwijs je zorgeloos klanten naar Hoasted, terwijl je ze eenvoudig kunt managen vanuit je eigen account.

Nummer 1 op Trustpilot en met een 9,8 beoordeeld door vele agencies, web-bouwers en ondernemers.
LiteSpeed reseller hosting mét NVMe

Gegarandeerd het snelst

Met de beste combinatie op het gebied van hardware en software, bieden we onze klanten de best haalbare performance.

Met onze AMD Ryzen 9 7950x (gloednieuw) mét NVMe opslag én LiteSpeed cache is maximale snelheid gegarandeerd.

WordPress hosting LiteSpeed
Als beste beoordeeld op review sites met de beste service.
Best beoordeelde klantenservice

Ongekende, échte support

Wij zijn gebrand om jou écht te helpen. We leveren jou iedere dag van de week tot 22.30 uur expert technische support, óók in het weekend.

Hulp bij al je vragen, meedenken waar mogelijk en altijd opties. En indien het makkelijker is, bellen we je gewoon op.

Voordelen voor Affiliate partners

Tijd besparen en verdienen met het aanbrengen van klanten.

Client dashboard

Jouw klanten beheren vanuit je eigen account

Indien gewenst kunnen we de accounts van jouw klanten koppelen aan een handig client dashboard. Hierdoor manage jij de producten van jouw klanten vanuit één dashboard en log je in op jouw klantpakketten met één klik.

Kopen op rekening

Minder administratie maakt makkelijker

Als affiliate koop je pakketten en domeinnamen op rekening. Hierdoor kun jij vast aan de slag met de inrichting van je account zonder je druk te maken over de factuur. Minder administratie, dus makkelijker!

Verbreed je aanbod

Meer services naar jouw eigen klanten toe

Naast hosting pakketten en diensten bieden we onze affiliates nog een aantal extra services op het gebied van snelheid, zoekmachine vindbaarheid en veiligheid. Verkoop het als dienst van Hoasted of als eigen dienst!

Bespaar tijd

Automatiseer wat jij wilt

Onze hosting omgeving is speciaal ingericht om het werk van partners zo makkelijk mogelijk te maken. Met de talloze tijdsbesparende tools automatiseer je wat jij wilt, en doe je je werk sneller, veiliger en beter! 

Alles om jou succesvol te maken

Als je serieus bent met je business, ben je continu op zoek naar verbetering. Je wilt topkwaliteit en professionaliteit in product en service. Bij Hoasted streven we naar enkel het allerbeste. Wij geloven sterk in samen groeien, en doen daarom ons uiterste best om jou iedere dag te leveren waar jij naar op zoek bent: enterprise-level infrastructuur met geweldige proactieve service. Alles wat jij nodig hebt om de verwachtingen van jouw klanten te overtreffen.

Beheer al je accounts vanuit één plek

Als resellers en affiliate heb je één account vanuit waar je all jouw klanten kunt beheren. Log in zonder extra wachtwoorden op te slaan en beheer de websites en infrastructuur van jouw klanten in een handomdraai. Eenvoudig, veilig en enorm tijdsbesparend. Als affiliate heb je één account vanuit waar je al jouw klanten kunt beheren. Log in zonder extra wachtwoorden op te slaan en beheer de websites en infrastructuur van jouw klanten in een handomdraai. Eenvoudig, veilig en enorm tijdsbesparend.

Klantenpaneel Hoasted

Pakketten op rekening

Nooit meer geld voorschieten voor een klant, of wachten tot je klant zelf in de gelegenheid is om te bestellen.

Je krijgt van ons persoonlijke links die je kan gebruiken om nieuwe pakketten aan te maken onder naam van je klant. Ze worden meteen actief, en wij regelen de betaling later met je klant.

Affiliate commissions

We helpen jou om je bedrijf te laten groeien

Als Hoasted affiliate kun je nog sneller groeien, opschalen en ontwikkelen. Wij zijn jouw extreem betrouwbare partner en maken altijd tijd voor je vrij. Wij helpen jou om je werk zo efficient en effectief mogelijk te doen, middels onze tools, scripts en tips.

Doe dingen sneller

 • Zelf cPanel accounts aanmaken.
 • SSH toegang op alle accounts.
 • Websites automatisch importeren.
 • Loop je vast? Wij hebben wél tijd voor je.
 • SSL installeren met één klik.
 • Inloggen op accounts met één klik.

Leer nieuwe dingen

 • Je websites het allersnelst maken
 • Je websites maximaal beveiligen
 • Professioneel website en email verhuizen
 • Wij leggen graag alles aan je uit
 • Gebruik onze tools en scripts
 • Loop je vast? Wij maken wél tijd voor je

Houd meer over

 • Hosting inkopen in bulk
 • Verdeel zelf je resources per account
 • Gratis SSL certificaten
 • Gratis thema’s en plugins
 • Partnerdiensten zelf doorverkopen
 • Korting op overige diensten

Klaar om deel te nemen?

Deelnemen aan het Hoasted affiliate programma is helemaal gratis, er zijn geen lidmaatschapskosten. Als je een designer, developer of ondernemer bent en onze producten kunt verkopen aan je klanten, kun je deelnemen. We geloven dat als wij jou helpen groeien door de beste service en support te bieden voor jou en je klanten, we samen kunnen groeien. We kijken uit naar je aanmelding.