Geld terug garantie

Bij Hoasted streven we naar 100% tevredenheid van al onze klanten. Mocht je als klant, ondanks dat wij ons best doen om jou het allerbeste te bieden, toch niet tevreden zijn met onze hosting diensten, bieden we je een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Op deze manier kunnen je als nieuwe klant vrijblijvend een hosting account of dienst afnemen en weet je zeker dat je ermee verder geholpen bent. Is het toch niet wat je zoekt, contact je onze support om dat aan te geven en ontvang je de kosten voor de afgenomen hosting diensten gewoon terug.

cPanel hosting LiteSpeed

Hoe werkt het?

Je laat ons binnen 30 dagen na bestelling laten weten via support@hoasted.com dat je gebruik wilt maken van de niet goed geld terug garantie en je legt ons uit waarom. Wanneer we dit niet voor je kunnen oplossen en je alsnog besluit dat je af wilt zien van de aankoop, zullen we per direct alle data verwijderen. De in aanmerking komende betaling voor hosting crediteren via binnen vijf werkdagen op de oorspronkelijk gebruikte betaalmethode.

Voorwaarden

Het doel van de garantie is om jouw te laten zien welke performance en service we daadwerkelijk in huis hebben met onze nieuwe hardware. Helaas zijn er situaties waar onze goede bedoelingen worden misbruikt en wij onnodig kosten maken, waarom we we enkele spelregels en voorwaarden hanteren bij de ‘niet goed geld terug’ garantie: 

Voor wie is de garantie?
De garantie is van toepassing voor nieuwe klanten en bedoeld om te laten zien dat we daadwerkelijk leveren wat we verkondigen: de hoogst mogelijke hosting performance. Voor bestaande klanten is de garantie van toepassing op een dienst categorie die je voor het eerst probeert. Wanneer je reeds een vergelijkbare dienst hebt, is de garantie niet van toepassing.

Op welke diensten?
De garantie is 100% van toepassing op alle Web hosting, WordPress hosting, WooCommerce hosting, Reseller hosting en email-only hosting pakketten van Hoasted, ongeacht de bestelde periode. Bij LiteSpeed VPS, WooCommerce VPS of Custom VPS is de garantie voor 50% van toepassing, gezien de hoeveelheid licentiekosten die gepaard gaan bij een VPS aanmaak. Non hosting diensten zoals onder andere domeinnamen, SSL, VPS licentie add-ons, CDN, transactionele email, Microsoft 365, Google Workspace en Dropbox for Business, zijn uitgesloten. Voor eventuele opgezegde en weer herstelde hosting accounts (alle typen), is deze garantie ook uitgesloten.

Dropshipping en data-feed uitzondering
Het is belangrijk de juiste hosting oplossing en resources te kiezen die goed aansluiten op de resource behoeften van de applicatie of website, om te voorkomen dat je 30 mensen in een vier persoonsauto probeert te vervoeren. Daarnaast kunnen eventuele problemen in je code bij een andere provider, ook op onze hosting omgeving nog aanwezig zijn. Wij gaan zeer ver in de inbegrepen optimalisaties, echter lossen wij de code issues in je website niet kosteloos op als onderdeel van ons hosting aanbod. In zulke situaties denken we echter altijd in opties en wijzen we je hoe dan ook aan waar in jouw code of website het probleem zit. Om deze reden zijn dropshipping en data-feed gerelateerd shops helaas uitgesloten van de niet goed geld terug garantie.

Overige

  • Hoasted behoudt zich het recht voor om het verzoek om restitutie te beoordelen en te weigeren indien er sprake is van vermoedelijk misbruik van de garantie.
  • Hoasted behoudt zich het recht voor om de voorwaarden van de garantie te wijzigen of de garantie in zijn geheel in te trekken. Eventuele wijzigingen zullen op deze pagina worden gepubliceerd.