Geld terug garantie

Bij Hoasted willen we er alles aan doen om jou te helpen het maximale uit je hosting te halen. Wij streven iedere dag naar zeer snelle, effectieve en deskundige service & support. We bieden jou de beste producten en diensten, en we zijn pas tevreden als jij dat ook 100% bent. Omdat wij overtuigd zijn dat we dit kunnen leveren, bieden we een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Hoe werkt het?

Mocht je, ondanks dat wij ons best doen om jou het allerbeste te bieden, toch niet tevreden zijn met onze hosting diensten, bieden we je een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Op deze manier kunnen je vrijblijvend een hosting account of dienst afnemen en weet je zeker dat je ermee verder geholpen bent. Is het toch niet wat je zoekt, contact je onze support om dat aan te geven en ontvang je de kosten voor je producten en diensten gewoon terug.

Voorwaarden

  • Deze garantie is van toepassing op alle Web hosting, WordPress hosting, WooCommerce hosting, Magento Hosting, Reseller hosting en email-only hosting pakketten van Hoasted, ongeacht de bestelde periode.
  • Je hebt ons laten weten dat je gebruik wilt maken van de niet goed geld terug garantie, binnen 30 dagen na de geplaatste bestelling van de dienst.
  • Kosten voor setup of werkzaamheden aan je website komen niet in aanmerking.
  • Non hosting diensten zoals onder andere domeinnamen, SSL, VPS-pakketten, VPN, CDN, transactionele email, Office 365, Dropbox for Business, Google for Business zijn uitgesloten.
  • De factuur moet betaald zijn en we moeten je opzegging tijdig hebben ontvangen via het klantenpaneel of via support@hosted.com
  • Wij bevestigen iedere opzegging per e-mail.

Let op: Domeinnamen worden geregistreerd voor minimaal een jaar en komen niet in aanmerking voor deze garantie. Als je de registratie van de domeinnamen niet wilt verlengen, moet je ze apart opzeggen via je klantenpaneel.