30 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Bij Hoasted willen we er alles aan doen om jou te helpen het maximale uit je hosting te halen. Wij streven iedere dag naar zeer snelle, effectieve en deskundige service & support. We bieden jou de beste producten en diensten, en we zijn pas tevreden als jij dat ook 100% bent. Omdat wij overtuigd zijn dat we dit kunnen leveren, bieden we een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Hoe werkt het?

Mocht je, ondanks dat wij ons best doen om jou het allerbeste te bieden, toch niet tevreden zijn, stuur een e-mail naar support@hoasted.com. Doe je dit binnen de standaard bedenktijd van 14 dagen, dan kun je je beroepen op het herroepingsrecht. Je ontvangt dan de kosten voor je producten en diensten terug. Zeg je binnen 30 dagen op, dan kun je gebruik maken van de niet-goed-geld-terug garantie. Wij sturen dan een bevestiging per e-mail. Je ontvangt dan de kosten van je pakket terug.

Voorwaarden

  • Deze garantie is van toepassing op alle Web hosting, WordPress hosting, WooCommerce hosting, Magento Hosting, Reseller hosting en email-only hosting pakketten van Hoasted, ongeacht de bestelde periode.
  • Domeinnamen, SSL, VPS-pakketten, VPN, CDN, Transactional email, cloudpakketten (Office 365, Dropbox for Business, Google for Work) en alle andere diensten zijn uitgesloten.
  • Kosten voor setup van diensten komen niet in aanmerking.
  • De factuur moet betaald zijn en we moeten je opzegging tijdig hebben ontvangen via het klantenpaneel of via support@hosted.com
  • Wij bevestigen iedere opzegging per e-mail.

Let op: Domeinnamen worden geregistreerd voor minimaal een jaar en komen niet in aanmerking voor deze garantie. Als je de registratie van de domeinnamen niet wilt verlengen, moet je ze apart opzeggen via je klantenpaneel.