Managed WordPress hosting

Geoptimaliseerd voor WordPress, zorgeloos en gegarandeerd het snelst.​

WordPress
Personal

Voor persoonlijke websites
en landingpagina’s.

7,99 p/m
Met 30 dagen niet goed
geld terug garantie!

WordPress Professional

Voor starters, bloggers
en professionals.

15,99 p/m
Met 30 dagen niet goed
geld terug garantie!

WordPress
Business

Voor basis zakelijke
websites en webshops.

31,99 p/m
Met 30 dagen niet goed
geld terug garantie!

WordPress
Enterprise

Voor grote zakelijke
websites en webshops.

63,99 p/m
Met 30 dagen niet goed
geld terug garantie!
WordPress hosting met LiteSpeed én NVMe opslag

Onverslaanbare snelheid

Als eerste in de markt bieden we alle servers met 100% NVMe, de snelst mogelijke vorm van opslag. Met een directe verbinding op het moederbord, zijn lees- en schrijftijden van data tot bijna 30x sneller dan reguliere opslag en tot bijna 7x sneller in vergelijking met SSD.

Tevens zijn alle servers voorzien van LiteSpeed Enterprise webserver + LiteSpeed Enterprise cache, de best beschikbare caching oplossing in de markt (zelfs sneller dan WP Rocket, Varnish en W3 Total Cache). Met deze unieke hardware en software combinatie is jouw website onverslaanbaar snel.

WordPress hosting LiteSpeed
wordpress hosting
Je WordPress website in goede handen

WordPress geoptimaliseerd

Onze hosting voor WordPress is al voor jou ingesteld voor de hoogste snelheid, veiligheid, stabiliteit en vindbaarheid. En waar je hulp of advies nodig hebt met instellingen, aanpassingen of optimalisatie helpen we je graag, zodat je altijd het meeste uit de mogelijkheden haalt.

Alle WordPress hosting is tevens compleet en komt inclusief zaken zoals e-mail en SSL. Optioneel installeren we ook kosteloos een speciale versnelde versie van WordPress in je account. Zo kun je zelfs zonder technische kennis direct aan de slag.

Gemaakt voor de ondernemer, geoptimaliseerd voor de developer

Of je nou veel of weinig ervaring hebt met webdevelopment, met onze WordPress hosting ben je van alle gemakken voorzien. Van de tijdbesparende functies en tools die je developer zeer aanspreken, tot de gemakken om zelf alles te kunnen doen zonder code. Dit bespaart jou veel tijd en helpt je kosten te verlagen.

WordPress voor jou geïnstalleerd

Indien je dat graag wilt, zetten wij kosteloos een volledige premium WordPress installatie voor je klaar op jouw nieuwe hosting account. Daar zit alles al in dat je nodig hebt, volledig geoptimaliseerd, lekker snel en klaar voor gebruik.

WP Care onderhoud als optionele extra

Zelf geen tijd, zin of kennis om zelf het onderhoud van je website te doen? Wij bieden verschillende WordPress onderhoud mogelijkheden, zodat je zelf geen zorgen meer hoeft te maken over snelheid, stabiliteit en veiligheid van je website.

Website verhuizing zonder downtime

Bij WordPress hosting Business en Enterprise is de verhuizing inbegrepen en bij overige pakketten verhuizen we websites voor eenmalig 49 euro en mailboxen voor 15 euro per stuk. Snel, zonder enige zorgen en uitgevoerd door echte mensen. Leun achterover terwijl wij alles professioneel voor je overzetten.

WordPress template naar keuze

Vanaf het WordPress Personal pakket of hoger zit een premium WordPress thema inbegrepen, zodat je deze niet meer hoeft aan te schaffen. Vraag ons hiernaar en wij installeren dit volledig kosteloos, zodat je snel aan de slag kunt.

Mogelijk zonder een developer

Vraag vrijblijvende input van een specialist

Weet je niet welk pakket voor jou het beste is? Stel je vraag aan onze hosting experts en we kijken met je mee welk pakket dat het beste bij jouw business past.

Bekijk onze technische specificaties

Op zoek naar meer technische details? Voor de volledigheid hebben we de meest gestelde vragen, over alle hosting pakketten en ons platform, op een rij gezet voor je.

Op zoek naar een maatwerk oplossing?

Heb je meer dan één account nodig, of ben je op zoek naar een speciale setup voor jouw business? Snappen we! Laat ons een voorstel maken dat exact aansluit op je wensen.

Veelgestelde vragen

Hoe snel zijn jullie hosting accounts?

Alle WordPress hosting account typen maken gebruik van de allerbeste hardware en software combinatie die er beschikbaar is, waardoor jouw WordPress website op deze hosting gegarandeerd sneller is. Jouw website wordt geplaatst op de nieuwste typen servers (2020 generatie) met NVMe opslag, wat vele malen sneller is dan reguliere SSD. Daarnaast maken we gebruik van LiteSpeed Enterprise, CloudLinux en cPanel, wat softwarematig ook de snelste oplossing is die in de markt beschikbaar is.

Hoeveel WordPress websites kan ik plaatsen?

Met het max. aantal websites in de verschillende hosting typen, bedoelen we hoeveel verschillende hoofddomeinen je kunt koppelen aan je cPanel hosting account. Je kunt onder deze gekoppelde hoofddomeinen een onbeperkt aantal WordPress installaties plaatsen of installeren. Ieder hoofddomein heeft daarbij zijn eigen bestandsmap, vanuit waar alle website bestanden worden geladen. WordPress installaties op subdomeinen of submappen zijn ook onbeperkt toegestaan.


Bij ieder hosting account zijn tevens een onbeperkt aantal doorverwijs-domeinen (aliassen) en subdomeinen inbegrepen, volledig kosteloos. Een doorverwijs-domein is bijvoorbeeld handig voor het doorsturen van extra domein extensies (zoals bijvoorbeeld jouwbedrijf.eu naar jouwbedrijf.nl).

Kan ik mailboxen aanmaken op aliassen?

Ja! Je kunt ook onder je doorverwijs-domeinen (aliassen) kosteloos volwaardige e-mail accounts of email forwarders aanmaken. Deze volwaardige mailboxen zijn net zoals je andere mailboxen en zijn ook voorzien van een slim inkomend en uitgaand spamfilter. Zo heb je alle flexibiliteit in je domein en email beheer vanuit één cPanel hosting account.

Zit ik vast aan een contract?

Nee! Wij houden van transparantie en willen dat jij 100% tevreden bent. Je kiest zelf of je wilt verlengen per 1, 3, 6 of 12 maanden en opzeggen kan ieder moment. Als je dit tevens wilt aanpassen in de tussentijd is dat ook mogelijk. Simpel, eenvoudig en transparant!

Kunnen jullie alles voor mij verhuizen?

Zeker! Veel klanten die al een WordPress website en email account(s) hebben, laten ons alles professioneel overzetten. We hebben echter ook de tools en handleidingen om dit volledig zelf te doen.

WordPress websites verhuizen we bij nieuwe hosting accounts voor eenmalig 49 euro per website en mailboxen zetten we volledig over voor 15 euro per stuk. Bij WordPress Business en WordPress Enterprise is de website verhuizing zelfs kosteloos inbegrepen.

Daarmee regelen wij alles, in de meeste gevallen zelfs zonder enige downtime. Jij levert de login gegevens aan en wij verzorgen de rest. Daarmee kun je eenvoudig en zonder zorgen overstappen.

Wat hebben jullie nodig voor de overstap?

In essentie de toegang tot je domein, website en instellingen. Om de verhuizing volledig voor je te regelen, hebben we specifiek het volgende nodig:
  1. Een aangemaakte klantenaccount op hoasted.com/registreer
  2. De beheerder login van je WordPress website
  3. FTP toegang of klanten-account login van je vorige host
  4. Toegang tot je domein instellingen / DNS
  5. Optioneel: de verhuiscode van je domein
  6. Optioneel: Eventuele overige zaken waar we rekening mee moeten houden bij de overzetting.
Als je een van bovenstaande items niet hebt of niet weet te vinden, geen probleem. Contact in dat geval onze support. We helpen je graag zo eenvoudig mogelijk over te stappen.

Kan ik jullie om advies of voorstel vragen?

Natuurlijk! Mail ons je vragen op support@hoasted.com en wij denken graag met je mee. We maken de opties concreet en geven je helder inzicht in de stappen die we zullen nemen voor, tijdens en na het overzetproces. Overige vragen of wensen nemen we op verzoek graag voor je mee. Van updates aan je plugins tot aan het toevoegen van een SSL certificaat. We kijken er naar uit om je verder te helpen!