WooCommerce
performance analyse

Snellere websites hebben hogere conversie, betere zoekmachine ranking en lagere advertentiekosten. Wij bieden WooCommerce hosting die gegarandeerd sneller is en jou direct laat profiteren.

Vraag de gratis webshop review aan

Waarom is de review gratis?
Op basis van de webshop review doen wij een voorstel om jouw webshop te optimaliseren middels onze WooCommerce hosting. Veel bedrijven accepteren deze, maar de keuze is geheel aan jou. De webshop review is gratis en geheel vrijblijvend.
Beste beoordeeld
Best beoordeelde hosting en al jaren #1 op Trustpilot.
In house WooCommerce experts
Alles in huis om het meeste uit WooCommerce te halen.
LiteSpeed hosting partner
Beste technische oplossing voor de snelste WooCommerce sites.
“Onze review leidt in 87% van de gevallen tot beter webshop rendement. Een goed begin van een eventuele samenwerking.”
Roger Heijsters
Teamleider support
Team Roger Hoasted

Professionele WooCommerce webshops
vertrouwen op Hoasted

Verschillende professionele webshops vertrouwen hun hosting aan Hoasted toe. Als eerste voor de hoge performance and daarnaast voor de verregaande support en ondersteuning.

Wil je meer weten?

Lees hierover over wat WooCommerce hosting inhoud en hoe we je verder kunnen helpen met onze vrijblijvende analyse.

Webshop snelheid, waarom is het belangrijk?

Uiteindelijk zijn het de laadtijden van een webshop die ervoor zorgen dat jouw klanten meer tevreden zijn, website bezoekers beter converteren, zoekmachine rankings verbeteren en eventuele advertentiekosten van campagnes ook lager uit laten vallen vanwege lagere klik-prijzen. Met name op die onderdelen kun je zeer veel verschil maken door te kiezen voor een betere hosting oplossing. Op lange termijn is dat de meest duurzame oplossing.

Wat is jullie werkwijze?

Wij doen een vrijblijvende performance en rendement review van jouw webshop en sturen je na afronding een PDF rapportage. Hierin zie je op welke wijze je webshop snelheidswinst en rendement laat liggen. Hiervoor hebben we geen login gegevens nodig.

Op het moment dat jij vervolgens wilt weten welke snelheidswinst je kunt behalen met onze hosting en wilt ervaren wat het daadwerkelijke effect van goede hosting is, doen we een kosteloze en vrijblijvende benchmark van je website. We plaatsen daarvoor een kopie van jouw website op onze servers op een tijdelijk domein (afgeschermd van zoekmachines) en vergelijken deze.

De vergelijking doen we onafhankelijk tussen de live en kopie website, zodat je exact weet wat het verschil is in laadtijden. We geven je daarbij ook volledige toegang tot de hosting omgeving zodat je ook zelf nog kunt testen en vergelijken op basis van eigen voorkeur. Wanneer jij overtuigd bent van wat je nu laat liggen, verhuizen wij je shop naar de gewenste hosting oplossing.

Hoe garanderen jullie dat jullie sneller zijn?

Wij bieden een unieke combinatie van hardware en software, die absoluut vooraan loopt op het gebied van performance. Hardware draait altijd op het nieuwste type servers  AMD Ryzen 9 7950x (gloednieuw) met 100% NVMe opslag) en qua software kiezen we voor altijd voor de snelste opties in de markt (LiteSpeed webserver met CloudLinux en cPanel). Snellere specificaties zijn er niet.

Waarom Hoasted?

Het belangrijkste verschil tussen Hoasted en andere partijen, is dat wij een extreme focus hebben op performance en service. We doen er alles aan om ieder type hosting zo snel mogelijk te laten zijn, en met onze support afdeling vragen zo volledig, uitgebreid en snel mogelijk te antwoorden. Onze support is zeer meedenkend, informeel en ook bereikbaar in de avonduren, ook in het weekend (zaterdag én zondag + avonden). Tevens laten we graag zien wat we in huis hebben, dat we alle performance mogelijkheden willen benutten en graag willen werken voor onze klanten!

Kan ik jullie vragen stellen of kunnen we bellen?

Natuurlijk! Contact onze support of plan een belafspraak in en wij denken met je mee. We zetten alle opties voor je op een rij en geven je helder inzicht in de stappen en mogelijkheden. Overige vragen of wensen nemen we daarin op verzoek ook voor je mee. We horen graag hoe we je verder kunnen helpen!