Reviews

/Reviews
Reviews 2018-09-27T11:07:30+00:00

Uitstekende, snelle en kundige service. Er staat altijd iemand paraat om je, vaak binnen een kwartier, te woord te staan of zelfs je probleem al op te lossen. Tevens een erg goede prijs-kwaliteit verhouding vergeleken bij andere hostingpartijen.

Solid Results

Ik heb met veel hostingpartijen samengewerkt. Maar Hoasted staat echt bovenaan wat betreft service en snelheid. Een adequate en super snelle hulp bieden de mensen Hoasted.

Arnout

Als je het allemaal niet meer weet, heeft Hoasted altijd een oplossing. En dat standaard binnen een paar minuten.

Zeger

De mannen van Hoasted hebben altijd innovatieve oplossingen voor problemen waar ik als ontwikkelaar tegen aanloop. Ik zou deze partij aan iedereen aanraden en heb dit ook al meermaals gedaan 😉

Joey Heuts

De service van Hoasted is top. Vragen worden snel beantwoord en naast de automatische beantwoorden krijg je altijd nog een persoonlijk bericht met het antwoord of dat ze het antwoord gaan regelen. Ze bieden een uitgebreid pakket of een simpel pakket. Beide mogelijkheden gebruik ik en zelfs bij het simpele pakket krijg je waar voor je geld. Zeer aan te raden. Binnenkort stap ik met al mijn sites over.

Peter Sterke

Na jaren te hebben gewisseld met problemen als snelheid en service ben ik nu waar ik me helemaal thuis voel. Deze jongens hebben echt nog passie voor hun vak. Keer op keer helpen deze geweldige mensen mij uit de brand. Onvermoeibaar. Zelden zulke goede service meegemaakt! Geen vraag is te gek of te veel. Kom je er via de mail niet uit dan helpen ze je ook nog met teamviewer op afstand. Wij zijn helemaal tevreden! Verhuizing van 4 websites, bug fixing en als extra service nog een gratis optimalisatie waardoor we nu een super snelle website hebben draaien.

Spainholidays4u

Waarom klanten kiezen voor Hoasted

 • De websites zijn supersnel, dankzij de nieuwste hardware en de LiteSpeed server

 • Support afdeling die snel is en steeds bereid om je te helpen als je er zelf niet meer uitkomt

 • Fantastische support artikelen die je precies laten zien hoe je iets voor elkaar krijgt of op kunt lossen

 • De hoogste score (9.8) heeft van Nederlandse hosting providers bij Trustpilot

 • Een provider die met je meedenkt

 • Uitstekende verhuisservice, niet alleen voor websites, maar ook voor de e-mailboxen en de domeinen.

 • Onbeperkt e-mail en dataverkeer

 • Meerdere backups per dag die je zelf terug kunt plaatsen

 • Uitstekende verhuisservice, niet alleen voor websites, maar ook voor de e-mailboxen en de domeinen

 • SSL installatieservice

 • Website optimalisatieservice

 • Coding service om zaken voor je op te lossen waar je zelf niet uitkomt of geen tijd voor hebt

 • Onderhoudsservice voor WordPress en WooCommerce websites

Wat klanten vinden van Hoasted

Hieronder wat onze gebruikers van Hoasted vinden en wat hun ervaringen zijn.

Aanrader
Op aanraden van onze marketing partner onze hosting verhuisd naar Hoasted. Tot nu toe zeer goed ervaringen! Staan direct klaar bij vragen, hebben de verhuizing perfect gedaan en hosting is erg snel. Kortom, een dikke aanbeveling.
(Wouter)

Service die geen enkele partij kan bieden!
Ik heb met veel hostingpartijen samengewerkt. Maar Hoasted staat echt bovenaan wat betreft service en snelheid. Een adequate en super snelle hulp bieden de mensen Hoasted. 
(Arnout)

Snel, betrouwbaar en geweldig
Als je het allemaal niet meer weet, heeft Hoasted altijd een oplossing. En dat standaard binnen een paar minuten. (Zeger)

Verstand van zaken en passie
Na jaren te hebben gewisseld met problemen als snelheid en service ben ik nu waar ik me helemaal thuis voel. Deze jongens hebben echt nog passie voor hun vak. Keer op keer helpen deze geweldige mensen mij uit de brand. Onvermoeibaar. Zelden zulke goede service meegemaakt! Geen vraag is te gek of te veel. Kom je er via de mail niet uit dan helpen ze je ook nog met teamviewer op afstand. Wij zijn helemaal tevreden! Verhuizing van 4 websites, bug fixing en als extra service nog een gratis optimalisatie waardoor we nu een super snelle website hebben draaien. (Spainholidays4u)