Hoasted reviews en ervaringen

Onafhankelijk en gevalideerde beoordelingen van klanten.

Wij doen er alles aan om altijd de beste service te leveren, wat inhoudt dat we niet enkel snel zijn met reageren (minuten in plaats van uren), maar óók bereikbaar zijn in de avonden en weekenden (tot 22.30 uur iedere dag). Wij weten dat onze samenwerking het meest duurzaam en lange termijn is, wanneer we jou écht helpen met je vragen. Geen frustraties, lange wachttijden of bedroevende antwoorden. Jouw tijd is beperkt en als je dan een keer een vraag of uitdaging hebt, dan wil je dat snel en goed opgelost hebben.

Tevredenheid gegarandeerd, dat beloven we. Laat ons zien wat we in huis hebben en start vandaag nog.

Onze klanten

Verschillende grote merken en organisaties vertrouwen hun hosting en online aan Hoasted toe. Hier is wat zij te zeggen hebben over Hoasted en waarom overheden, webshops, agencies, web-bouwers en ondernemers ons beoordelen met een 9,8.
Hoasted Google review
Hoasted review LiteSpeed hosting
Hosting Nederland review
Review Erik J
Review over cPanel hosting in Nederland
Review Hoasted cPanel hosting
Review Van Dongen Online
Hosting Nederland review Carla
Review Sylvia
Hoasted premium cPanel hosting.
is Uitstekend beoordeeld met

5.0 van 5 op

“Wij investeren graag tijd en moeite om onze klanten écht verder te helpen, aangezien dat de sleutel is tot een lange termijn samenwerking.”
Roger Heijsters
Teamleider support
Team Roger Hoasted
Onafhankelijke en gevalideerde hosting reviews

Alle reviews zijn onafhankelijk geverifieerd door review websites zoals onder andere Trustpilot of Google Reviews. Zo weet je zeker dat de reviews die je tegenkomt objectief zijn zonder dat wij hier enige invloed op hebben uitgeoefend. Wij hebben niets te verbergen en laten graag zien waar we voor staan. Feedback nemen we altijd ter harte, zodat we continu blijven verbeteren en onze reputatie iedere dag opnieuw waar maken.

Best beoordeelde klantenservice

Ongekende, échte support

Wij zijn gebrand om jou écht te helpen. We leveren jou iedere dag van de week tot 22.30 uur expert technische support, óók in het weekend.

Hulp bij al je vragen, meedenken waar mogelijk en altijd opties. En indien het makkelijker is, bellen we je gewoon op.

Als beste beoordeeld op review sites met de beste service.
Hoasted premium cPanel hosting.

is met 4,9 van 5 beoordeeld op meerdere onafhankelijke platformen.

Wil je meer weten?

Overweeg je net als alle andere klanten om Hoasted uit te proberen? Contact ons voor de mogelijkheden, we laten je graag vrijblijvend zien wat we in huis hebben!

Waarom Hoasted?

Het belangrijkste verschil tussen Hoasted en andere partijen, is dat wij een extreme focus hebben op performance en service. We doen er alles aan om ieder type hosting zo snel mogelijk te laten zijn, en met onze support afdeling vragen zo volledig, uitgebreid en snel mogelijk te antwoorden. Onze support is zeer meedenkend, informeel en ook bereikbaar in de avonduren, ook in het weekend (zaterdag én zondag + avonden). Tevens laten we graag zien wat we in huis hebben, dat we alle performance mogelijkheden willen benutten en graag willen werken voor onze klanten!

Kan ik jullie vragen stellen of kunnen we bellen?

Natuurlijk! Contact onze support of plan een belafspraak in en wij denken met je mee. We zetten alle opties voor je op een rij en geven je helder inzicht in de stappen en mogelijkheden. Overige vragen of wensen nemen we daarin op verzoek ook voor je mee. We horen graag hoe we je verder kunnen helpen!