Onze kwaliteitsgarantie

Een betrouwbare partner kiezen voor het hosten van je website is belangrijk voor je succes. We willen dat je het meeste uit je hosting haalt en succesvol bent. Met onze garantie helpen we je je doelen te bereiken door eersteklas klantenservice te bieden terwijl onze hosting consistent performance, uptime en beveiliging biedt. Dat is wat je kunt verwachten van ons, dag in en dag uit.

garantie

Gemaakt voor de ondernemer, geoptimaliseerd voor de developer

Of je nou veel of weinig ervaring hebt met WordPress of webdevelopment, met onze WordPress hosting ben je van alle gemakken voorzien. Van de tijdbesparende functies en tools die je developer zeer aanspreken, tot de gemakken om zelf alles te kunnen doen zonder code. Deze garantie bespaart jou veel tijd en helpt je kosten te verlagen.

Betrokken bij klanttevredenheid

Vertrouw ons, het gaat om de service. Of je nu een ervaren professional bent of net begint met je eerste website, ons support team is er om je te helpen bij elke stap. Jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit.

Altijd bereikbaar

Wij zorgen voor een maximale uptime en brengen je op de hoogte als er een probleem is. We screenen pro-actief accounts om kwaadwillenden en problemen uit de buurt te houden. In feite is het waarschijnlijk dat wij je al op de hoogte stellen dat het probleem is opgelost voordat jij wist dat er een probleem was.

Echte mensen

Professioneel en snel. We garanderen je dat je ons kunt bereiken en dat je communiceert met echte mensen. Iemand die Nederlands spreekt, je vragen kan beantwoorden en je kan helpen om je problemen op te lossen.

30 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Als je niet tevreden bent krijg je je geld terug! Mocht je ontevreden zijn met onze hosting dan bieden wij je een 30-dagen niet-goed-geld-terug garantie. We hebben er vertrouwen in dat je tevreden bent met onze snelheid, beveiliging, gebruiksgemak en support.

De snelste en meest efficiënte service & support

Geef ons de kans om je verwachtingen te overtreffen. We bieden support die 7x sneller is dan het gemiddelde in onze bedrijfstak. Zelfs ’s avonds, in het weekend of tijdens feestdagen krijg je dezelfde support. Daarom zijn onze klanten onze grootste fans.

Geen fratsen

Wij houden je niet voor de gek met onduidelijke of verborgen kosten. We zijn transparant en open, zonder verrassingen. Jij bent de eigenaar van je domein en data, en wij zullen die nooit gijzelen of verkopen. Jij bent de eigenaar en jij bent de baas, jij beslist.

Betrouwbaarheid

De uptime van je website en e-mail zijn cruciaal. Onze hoogwaardige architectuur en zeer redundante systemen houden je website snel, veilig en online. Je gemoedsrust zorgt ervoor dat jij je tijd kunt besteden aan datgene waar je goed in bent.

Alleen de beste infrastructuur

Wij bieden onze klanten alleen het beste. We bieden extreme laadsnelheden doordat we de nieuwste infrastructuur bieden. Al onze data komen van supersnelle SSD harddisks en enterprise servers uitgerust met de snelste gigabit verbindingen.