Professionele beveiliging optimalisatie

Voor optimale beveiliging en preventie tegen hacks, malware en virussen.

Jij ziet jouw website of website graag veilig en geoptimaliseerd in de kleinere details. Niets is uiteindelijk erger dan een digitale inbraak op je website of webwinkel. Het is vaak nog niet een groot probleem een backup van de website terug te zetten echter kan de schade indirect een stuk groter zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gestolen klantgegevens of andere concurrentie en/of privacy gevoelige informatie.

Met onze optimalisatie-service configureren en optimaliseren wij jouw website tot in de kleinste details, jij kunt je dan op het echte werk richten zonder je zorgen te hoeven maken over de veiligheid van je website! Hiermee verbeteren we alle aspecten in jouw website instellingen en code. Zo kunnen we een maximale score behalen in de verschillende veiligheidstesten en eigen screening procedures. 

Directe en indirecte voordelen

Voordelen van goed beveiligde websites

Het loont zich zeer om jouw website in detail te beveiligen. Niet enkel om te voorkomen dat je website tijdelijk offline raakt, maar ook vooral door preventie van indirecte risico’s. Een website herstellen middels een backup is relatief makkelijk maar om vervolgens ook het lek op te sporen en te dichten, komen al snel vele man-uren kijken. Dit naast het risico op gestolen data van de website of webwinkel zelf. Uiteindelijk zou je met een fysieke winkel ook de nodige veiligheidsmaatregelen hebben om je voorraad en klantgegevens te beschermen. Wij helpen je hierbij op het digitale vlak en zorgen dat je webwinkel goed beveiligd is!

Directe voordelen

Indirecte voordelen

website optimalisatie

BEVEILIGING Optimalisatie STANDAARd

Inclusief een volledige audit en oplossing van kwetsbaarheden en zwakke onderdelen. Ideaal voor webshops of websites die werken met gevoelige data.
249,-
totaal eenmalig
snelheid optimalisatie

BEVEILIGING Optimalisatie
PREMIUM

Alles uit standaard en mét aanvullende beveiliging configuraties voor een 100% score via internet.nl. Inclusief de installatie en activatie van een dedicated IP adres.
349,-
totaal eenmalig
+ 5 euro per maand voor dedicated IP adres

Vergelijking

Onderstaand de verschillen tussen een geoptimaliseerde
website voor beveiliging en een niet geoptimaliseerde website.

Geoptimaliseerde website Niet geoptimaliseerd
Beveiliging website optimaal kwetsbaar
Veiligheidsscan en audit hoger lager
Virus en Malware bescherming hoger lager
Preventie tegen DDOS aanvallen hoger lager
Veiligheid score Internet.nl 75 tot 100% laag

Beveiliging optimalisatie Standaard

Met een optimalisatie standaard worden om te beginnen de meest voorname beveiliging configuratie en instellingen opgepakt. Dit doen we met behulp van door ons op maat gemaakte checklists en screenings. Naast al deze werkzaamheden maken we vervolgens met behulp van professionele software enkele aanvullende virus- en malware scans. Al met al zorgen we er voor dat jouw website tot in de kleinste details geoptimaliseerd zal zijn voor maximale beveiliging en preventie!

website optimalisatie

Optimalisatie
sTANDAARD

Inclusief een volledige audit en oplossing van kwetsbaarheden en zwakke onderdelen. Ideaal voor webshops of websites die werken met gevoelige data.
299,-
totaal eenmalig

Beveiliging optimalisatie Premium

De premium optimalisatie wordt door senior developers gedaan. De werkzaamheden buiten de standaard optimalisatie zijn voornamelijk handmatige aanpassingen en aanvullende screenings door developers. Daarnaast krijg je ook je eigen dedicated IP adres inclusief installatie en zorgen we dat je een 100% veiligheid score hebt bij Internet.nl. Met de beveiliging optimalisatie Premium haal je dan ook zeker het onderste uit de kan op het gebied van beveiliging!

snelheid optimalisatie

Optimalisatie
PREMIUM

Alles uit standaard en mét aanvullende beveiliging configuraties voor een 100% score via internet.nl. Inclusief de installatie en activatie van een dedicated IP adres.

349,-
totaal eenmalig

+ 5,- per maand voor dedicated IP adres

Veelgestelde vragen

Kan een standaard optimalisatie al genoeg zijn?

Ja dat kan zeker! De standaard optimalisatie kan voldoende zijn indien je website al niet te gevoelige data heeft en daarnaast een relatief klein risico op specifieke aanvallen die de veiligheid in gevaar zouden kunnen brengen. Bij de premium optimalisatie gaan we nog net even een stapje verder in aanvullende details, deze zijn vooral ook aan te raden als je bijvoorbeeld een webwinkel hebt.

Is het 100% zeker dat ik nooit meer gehackt wordt?

Nee, het is nooit mogelijk om alle risico’s uit te sluiten. Echter gaat het bij de meeste hack aanvallen om generieke zwaktes en andere voor de hand liggende openingen door foutieve configuraties en instellingen binnen de website. Hiermee is de kans op een aanval al enorm verkleint naast dat er preventief beveiliging maatregelen worden doorgevoerd.

Zit ik aan een contract vast?​

Nee, alle beveiliging optimalisaties zijn op basis van een eenmalige afname. Bij de Premium optimalisatie betaal je wel los 5 euro per maand voor de afname van een eigen dedicated IP adres.

Is mijn website nu niet veilig?

Standaard zorgen wij al voor optimale beveiliging van de servers, daarnaast hangt het er vooral af wat voor website je zelf hebt en hoe deze in elkaar steekt. WordPress websites hebben van nature al een hele goede beveiliging in de basis echter zijn het vaak thema’s, plugins en instellingen die kunnen zorgen dat er een achterdeur openstaat. Met onze optimalisaties zorgen wij dat deze gesloten worden.

Zijn de optimalisaties geschikt voor WordPress websites?

Ja, we hebben zelfs op maat gemaakte screening procedures voor WordPress, WooCommerce, Magento, Joomla en vele andere platformen. Hierdoor kennen we ook platform specifieke dreigingen erg goed en zorgen we dat ook op dat vlak alles goed geconfigureerd is.

Hoe testen jullie op veiligheid?

Wij hebben op maat gemaakte security screenings gemaakt die wij tijdens de optimalisaties doorlopen. Daarnaast maken wij gebruik van professionele virus- en malware scans en testen wij via onder andere Internet.nl voor overige optimalisaties en veiligheid configuraties.