Professionele snelheid optimalisatie​

Jouw website of webshop in topconditie.

Jij ziet jouw website of website graag op maximale snelheid, voor de beste gebruikerservaring, de beste conversies en de laagste advertentiekosten. De sleutel tot een snelle website of webshop is goede hosting, daarnaast zijn de configuratie en optimalisatie van jouw code en instellingen van belang.

Met onze optimalisatie-service configureren en optimaliseren wij jouw website, zodat deze perfect werkt met onze snelle servers, en meer! Hiermee verbeteren we alle aspecten in jouw hosting account en je code. Zo kunnen we een maximale score behalen in de verschillende snelheidstesten. Dit zorgt ervoor dat je website niet alleen razendsnel uitgeladen wordt, ook je advertentiekosten zullen omlaag gaan. Dit komt omdat snellere websites beter ranken in zoekmachines

Directe en indirecte voordelen

Voordelen van geoptimaliseerde websites

Het loont zich zeer om jouw website te optimaliseren. Niet enkel omdat de gebruikerservaring voor jouw bezoekers verbetert, maar vooral door de indirecte voordelen. Met name als je investeert in je website door middel van SEO of advertising, levert eenmalige website optimalisatie direct betere resultaten en lagere kosten op.

Directe voordelen

Indirecte voordelen

website optimalisatie

Optimalisatie
Basis

Voor basis zakelijke
websites en webshops.
99,-
totaal eenmalig
snelheid optimalisatie

Optimalisatie
standaard

Voor starters, bloggers
en professionals.
249,-
totaal eenmalig
premium optimalisatie

Optimalisatie
premium

Voor basis zakelijke
websites en webshops.
499,-
totaal eenmalig

Vergelijking

Onderstaand de verschillen tussen een geoptimaliseerde
website en een niet geoptimaliseerde website.

Geoptimaliseerde website Niet geoptimaliseerd
Laadtijd website extreem snel langzaam
Kwaliteitsscore in advertising hoger lager
Gemiddelde klik prijs advertising lager hoger
Conversie hoger lager
Bijdrage aan zoekmachine ranking verbeterd ongewijzigd
Klantervaring extreem verbeterd ongewijzigd

Optimalisatie Basis

Met een optimalisatie basis worden alle ‘low hanging fruit’ mogelijkheden van de performance opgepakt. Hierdoor kun je snel veel snelheidswinst behalen voor een lage prijs. Kortom een snelle en effectieve methode om, ongeacht de website, snel tot een goed en zichtbaar resultaat te komen. Deze verbetering is zeer goed merkbaar voor zowel zoekmachines als bezoekers van jouw website.

Iedere verbetering wordt onafhankelijke gemeten met diverse tools. Onderstaand een overzicht van de minimale performance score die bij deze optimalisatie kan worden verwacht:

Performance tool Score
GTmetrix (gegarandeerd) C (75+)
Indicatie laadtijd 1-5s
website optimalisatie

Optimalisatie
Basis

Voor basis zakelijke
websites en webshops.
99,-
totaal eenmalig

Optimalisatie Standaard

De standaard optimalisatie wordt door senior developers gedaan. De werkzaamheden buiten de basis zijn allemaal handmatige aanpassingen en debugging door developers. Met een standaard optimalisatie haal je het meeste uit de mogelijkheden. Het resultaat is een zeer snelle website of webshop. Ideaal voor webshops, of wanneer er gebruik wordt gemaakt van advertenties.

Iedere verbetering wordt onafhankelijke gemeten met diverse tools. Onderstaand een overzicht van de minimale performance score die bij deze optimalisatie kan worden verwacht:

Performance tool Score
GTmetrix (gegarandeerd) B (85+)
Indicatie laadtijd 1-5s
snelheid optimalisatie

Optimalisatie
Standaard

Slim het meeste uit de
mogelijkheden halen
249,-
totaal eenmalig

Optimalisatie Premium

De uitgebreide optimalisatie wordt door senior developers gedaan, wanneer nagenoeg alles uit een website gehaald moet worden en het maximale bereikt moet worden. Het resultaat is een performance score tot 100%, afhankelijk van de opbouw van de website. Dit is ideaal voor webshops, of wanneer er gebruik wordt gemaakt van advertenties (lagere advertentiekosten).

Iedere verbetering wordt onafhankelijke gemeten met diverse tools. Onderstaand een overzicht van de minimale performance score die bij deze optimalisatie kan worden verwacht:

Performance tool Score
GTmetrix (gegarandeerd) A (90+)
Indicatie laadtijd 1-3s
premium optimalisatie

Optimalisatie
Premium

Alle mogelijkheden voor
performance benut
499,-
totaal eenmalig

Veelgestelde vragen

Is de optimalisatie op basis van no-cure-no-pay?

Ja, indien we de score niet gelijk aan of beter krijgen dan de gegarandeerde performance op GTmetrix (testlocatie Londen), dan hoef je daar niet voor te betalen. De kosten zijn enkel voor wat we wel kunnen garanderen. Gebruik je veel tracking scripts of externe code, dan kun je ons van tevoren contacten over de snelheid die we in jouw geval kunnen garanderen.

Kan een basis of standaard optimalisatie al genoeg zijn?​

Zeker! Afhankelijk van de hoeveelheid custom settings, functies, plugins of andere code in de website, kan het maximale bereikt worden binnen de mogelijkheden. Indien je website al goed is opgebouwd, zul je zien dat de gerealiseerde performance score een stuk hoger ligt dan de door ons gegarandeerde score.

Hoe testen jullie de snelheid en performance?

We maken gebruik van de onafhankelijke performance testing tool GTmetrix. Deze tool is het beste om de performance onafhankelijk te meten, waarbij gekeken wordt naar optimalisatie zonder aanpassingen te maken aan website functionaliteit of design.

Hoelang blijft mijn website snel?​

Dit hangt vooral samen met de hoeveelheid veranderingen die je toepast op het gebied van grote afbeeldingen, sliders en functionaliteit. Dus menu’s, widgets of pagina’s kun je gerust aanpassen, zonder enig verlies in snelheid. Wij kunnen alleen niet garanderen dat als je nieuwe functies toevoegt de website net zo snel is als na de optimalisatie. Pagina-inhoud en custom CSS is geen enkel probleem, het gaat meer om grote afbeeldingen en uitgaande connecties.

Hoe zit het met externe scripts en resources?​

Deze kunnen we niet optimaliseren, omdat wij hier geen toegang toe hebben. Afhankelijk van de optimalisatie herschrijven we de links echter wel en verplaatsen we de resources zodat ze lokaal geladen worden. Dat is voor de performance het beste. Indien je meerdere tracking scripts gebruikt vervalt de minimale snelheid-garantie, echter zal je website nog steeds extreem veel sneller zijn. Tevredenheid gegarandeerd.

Kan mijn website nog sneller na optimalisatie?​

We halen in 3 tot 5 uur ongeveer 98% optimalisatie potentie uit de website. De laatste 2% zijn ook aan te passen, echter weegt dit niet op tegen de tijd die daarvoor geïnvesteerd moet worden. Vaak betreft dat het intensief ombouwen van de code.

Zit ik aan een contract vast?​

Nee, alle snelheid optimalisaties zijn op basis van een eenmalige afname. De gekozen optimalisatie is het enige dat je afneemt, daarom betaal je ook maar eenmalig. Geen andere diensten zijn benodigd en wij regelen verder alles. Waar van toepassing vragen we je wellicht nog om input of toestemming om kosteloos een visuele of functionele aanpassing voor jou te doen voor het beste resultaat.

Hoe zit het met de Google Pagespeed?

Hier kunnen wij helaas geen garanties op geven, aangezien Google scoring algoritmes gebruikt waardoor het nodig is om de inhoud van je website drastisch aan te passen. Het zomaar verwijderen van onderdelen uit een website is niet wat wij zien als optimaliseren, omdat dat eigenlijk een vertekend beeld geeft. Daarom gebruiken wij geen Google Pagespeed maar GTmetrix als onafhankelijke test tool. Bovendien optimaliseren wij je website op laadtijd/snelheid, aangezien dat de factor is die je conversie en klik-prijs het meeste beïnvloedt.