Hoe hosting werkt 2018-09-18T13:28:08+00:00

Hoe hosting werkt

Hieronder een overzicht van de veelgestelde vragen

HOE WERKT WEB HOSTING?

Als je hosting plan koopt, koop je in feite ruimte op een van onze servers en link je die naar jouw domeinnaam. We slaan je site op en zorgen ervoor dat mensen je site te zien krijgen als ze je domeinnaam intypen.

WELK HOSTING PLAN MOET IK KIEZEN?

Je kunt je hosting plan altijd upgraden of downgraden, zonder downtime of onderbreking van de service. Als je niet zeker weet welk plan het beste bij je past, adviseren we je om klein te beginnen en op te schalen. Maar als je van plan bent om een e-commerce website te starten adviseren we je WooCommerce, Magento of e-commerce hosting pakket voor een optimale ervaring.

IK KAN NIET VINDEN WAT IK NODIG HEB, KUNNEN JULLIE ME HELPEN?

Ja, we proberen om altijd de hosting oplossing te bieden die aan jouw behoeften voldoet. Als je specifieke behoeftes hebt voor je website, neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers voor een offerte.

KAN IK MIJN EIGEN DOMEINNAAN GEBRUIKEN?

Natuurlijk! Je kunt een nieuwe domeinnaam kopen of je bestaande domeinen gebruiken.

BIEDEN JULLIE EEN GRATIS PROEFPERIODE AAN?

Ja, we hebben een niet-goed-geld-terug garantie van 30 dagen. Als je tijdens de eerste 30 dagen niet tevreden bent met onze diensten kun je annuleren en wij bieden je een teruggave, exclusief de kosten voor de domeinregistratie, waarvoor we kosten maken.

HOE LANG ZIJN JULLIE CONTRACTEN?

Alle hosting plannen zijn jaarlijks, tenzij je je inschrijft voor een twee- of driejarig plan. Plannen worden automatisch vernieuwd op de laatste dag van de factureringscyclus.

IK HEB AL EEN WEBSITE, KAN IK DIE NAAR JULLIE VERHUIZEN?

Zeker weten! Je website naar Hoasted verhuizen is snel en makkelijk. Als je toegang hebt tot de bestanden van je bestaande website kun je deze moeiteloos en in één klik verplaatsen.

KAN IK MIJN ACCOUNT TEN ALLEN TIJDE ANNULEREN?

Ja. Door klant te worden bij ons ben je niet gebonden aan enig contract. Echter, we bieden abonnementsperiodes voor onze hosting diensten, deze zijn prepaid. Mocht je ooit besluiten dat je hosting pakket niet de juiste oplossing is voor jou, of als het niet langer nodig is, kun je je pakket eenvoudig annuleren op je MyHoasted klantenpaneel.

ZIJN ER SETUP KOSTEN?

Nee. Er zijn geen setup kosten, dit geldt voor al onze hosting plannen.