Meer rendement en winst uit je WooCommerce shop

Onderzoek toont aan dat snellere websites veel beter converteren en talloze andere voordelen opleveren. Bij een verbetering vanaf 0,1 seconde laadtijd, merk je zowel direct als indirect dat je rendement en daarmee winst omhoog gaat.

Voordelen bij betere snelheid

hoasted ebookcover
Waarom is het ebook gratis?
In ons ebook doen we je een vrijblijvend aanbod om jouw webshop beter te laten presteren op basis van onze WooCommerce hosting. Veel bedrijven accepteren deze, maar de keuze is geheel aan jou. Het ebook is gratis en de tips kun je zelf doorvoeren.

Gratis ebook

Een ebook boordevol praktische verbeterpunten voor WooCommerce, welke je zelf kunt doorvoeren.

“Aandacht besteden aan WooCommerce snelheidsverbetering is iets dat zich meteen terug verdiend.”

TSJEBBE DE VRIES
is nummer 1 in categorie hosting op
Beste beoordeeld
Best beoordeelde hosting en al jaren #1 op Trustpilot.
In house WooCommerce experts
Alles in huis om het meeste uit WooCommerce te halen.
LiteSpeed hosting partner
Beste technische oplossing voor de snelste WooCommerce sites.

“Ons WooCommerce tips leiden in 89% van de gevallen tot een directe verbetering van omzet en rendement. Aandacht besteden aan snelheid heeft de hoogste prioriteit en is de snelste weg naar meer winst.”

Roger Heijsters
Teamleider support
Team Roger Hoasted

Professionele WooCommerce webshops
vertrouwen op Hoasted

Verschillende professionele webshops vertrouwen hun hosting aan Hoasted toe. Als eerste voor de hoge performance and daarnaast voor de verregaande support en ondersteuning.

Wil je meer weten?

Lees hierover over wat WooCommerce hosting inhoud en hoe we je verder kunnen helpen met onze vrijblijvende analyse.

Webshop snelheid, waarom is het belangrijk?

Uiteindelijk zijn het de laadtijden van een webshop die ervoor zorgen dat jouw klanten meer tevreden zijn, website bezoekers beter converteren, zoekmachine rankings verbeteren en eventuele advertentiekosten van campagnes ook lager uit laten vallen vanwege lagere klik-prijzen. Met name op die onderdelen kun je zeer veel verschil maken door te kiezen voor een betere hosting oplossing. Op lange termijn is dat de meest duurzame oplossing.

Wat doet Hoasted met WooCommerce?

Wij bieden geoptimaliseerde hosting voor WooCommerce aan, met een sterke focus op snelheid en service. Onze hosting draait op een unieke combinatie van hardware en software, die absoluut vooraan loopt op het gebied van performance. Hardware draait altijd op het nieuwste type servers  (Q3 2023 AMD Ryzen 9 7950x met 100% NVMe opslag) en qua software kiezen we voor altijd voor de snelste opties in de markt (LiteSpeed webserver met CloudLinux en cPanel). Snellere specificaties zijn er niet.

Waarom Hoasted?

Het belangrijkste verschil tussen Hoasted en andere partijen, is dat wij een extreme focus hebben op performance en service. We doen er alles aan om ieder type hosting zo snel mogelijk te laten zijn, en met onze support afdeling vragen zo volledig, uitgebreid en snel mogelijk te antwoorden. Onze support is zeer meedenkend, informeel en ook bereikbaar in de avonduren, ook in het weekend (zaterdag én zondag + avonden). Tevens laten we graag zien wat we in huis hebben, dat we alle performance mogelijkheden willen benutten en graag willen werken voor onze klanten!

Kan ik jullie vragen stellen of kunnen we bellen?

Natuurlijk! Contact onze support of plan een belafspraak in en wij denken met je mee. We zetten alle opties voor je op een rij en geven je helder inzicht in de stappen en mogelijkheden. Als je wilt voeren we graag een vrijblijvende benchmark voor je uit zodat je het verschil ook kunt ervaren. We horen graag hoe we je verder kunnen helpen!