Custom Managed VPS met NVMe

Top performance servers inclusief management.

Wanneer je behoefte verder gaat dan een van onze reguliere hosting oplossingen, dan biedt een VPS een uitkomst. Ten opzichte van ons reguliere hosting aanbod heb je de mogelijkheid om capaciteit en softwarematige inrichting volledig naar jouw eigen specificaties op te laten zetten, zonder je zorgen te maken over het onderhoud.


Met managed VPS hosting van Hoasted zetten wij professioneel jouw gewenste VPS op, waarbij wij alle management (beheer) van de besturingssoftware doen. Op die manier krijg je zoals je van ons gewend bent de hoogste performance, de beste uptime en tevens zeer krachtige connecties met verschillende internationale internet backbones.

managed vps

CUSTOM
VPS 2

Volledig gemanagede
VPS met NVMe opslag.

74,99 p/m
Inclusief management,
setup en configuratie.

CUSTOM
VPS 4

Volledig gemanagede
VPS met NVMe opslag.

119,99 p/m
Inclusief management,
setup en configuratie.

Custom
VPS 8

Volledig gemanagede
VPS met NVMe opslag.

169,99 p/m​
Inclusief management,
setup en configuratie.

Custom
VPS 16

Volledig gemanagede
VPS met NVMe opslag.

274,99 p/m​
Inclusief management,
setup en configuratie.

CUSTOM
VPS 96

Volledig gemanagede
VPS met NVMe opslag.

1229,- p/m
Inclusief management,
setup en configuratie.
Meer resources nodig dan bovenstaand of op zoek naar maatwerk? Ons aanbod loopt door tot 480Gb werkgeheugen en 38 CPU cores dedicated per server, welke we ook nog kunnen clusteren. Contact ons voor de mogelijkheden, we denken graag met je mee.

Complete hosting en alles inbegrepen

Direct een goede start

Met onze Managed VPS hosting bieden we jou de allerbeste maatwerk hosting voor een scherpe prijs. Je website, webshop of applicatie wordt ondergebracht op een dedicated server, welke wij volledig voor jou beheren. Ideaal voor database intensieve code of maatwerk behoeften. Wij doen al het management voor jou, zodat je over veiligheid en onderhoud nooit zorgen hoeft te maken.

Standaard voordelen

Extra technische voordelen

Mogelijke aanpassingen en uitbreidingen

We hebben diverse uitbreidingen binnen ons VPS aanbod. Zo kunnen we alle mogelijke hardwarematige maar ook softwarematige uitbreidingen voor je doen op ieder moment. Onderstaand de meest populaire addons, echter kunnen we alle mogelijke softwarematige en hardwarematige oplossingen leveren. Neem voor vragen contact op.

Extra schijfruimte en resources

Backup opties

Management en monitoring

Bij alle managed VPS’en draagt Hoasted zorg voor het onderhouden en patchen van de Operating Software. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over stabiliteit of veiligheid, aangezien wij dat voor jou beheren. Het onderhoud van de website of applicatie zelf zit daarbij niet inbegrepen. Indien je graag gebruik maakt van custom SLA of afspraken over onderhoud, neem contact met ons op.

cPanel opties en extra software

Overige

Liever eerst even bellen voordat je aan de slag gaat? Dat kan!

Wanneer kiezen voor een VPS?

Een server naar jouw wens die wordt beheerd door experts.

Bij VPS (Virtual Private Server) hosting, is fysieke server opgedeeld is in kleinere virtuele servers. In die opzet heb je alle mogelijkheden tot specifieke technische wensen zoals aanpassing van werkgeheugen, opslag en processor, terwijl je geniet van de hoogste performance, veiligheid en expert onderhoud. Al onze managed VPS hosting is gebaseerd op ons High Availability platform met de hoogste snelheid, stabiliteit en veiligheid door premium redundant hardware en netwerk.

Een VPS gebruik je wanneer je wensen niet meer passen in ons reguliere hosting aanbod. Dat kan zijn vanwege technische aspecten (werkgeheugen, processor, opslag, of datacenter locatie), of vanwege softwarematige wensen.

Hoog resource gebruik

Wanneer je een applicatie of webshop hebt die veel gebruik maakt van het werkgeheugen, CPU of database verzoeken, is het niet mogelijk gebruik te maken van reguliere hosting en is het nodig om over te stappen op een VPS. Daarbij heb je alle schaalbaarheid en geen limieten als het gaat om server belasting of resource gebruik. Voorbeeld situaties:

Custom software

Maak je gebruik van custom software oplossing die niet in de reguliere hosting passen, dan is het het Operating System, de applicatie of andere software die de uitzondering is. Op een VPS kunnen alles exact naar jouw wensen inrichten. Van custom OS, maatwerk software of scripts, tot jouw exacte hardware behoeften. Mogelijke custom inrichtingen:

Vraag vrijblijvende input van een specialist

Weet je niet welk pakket voor jou het beste is? Stel je vraag aan onze hosting experts en we kijken met je mee welk pakket dat het beste bij jouw business past.

Plan een telefonisch overleg in met onze experts.

Wil je vrijblijvend advies of input van onze experts hoe wij jou aanraden je VPS op te zetten? Plan dan volledig kosteloos en vrijblijvend een telefonisch gesprek in.

Op zoek naar een maatwerk oplossing?

Heb je meer dan één account nodig, of ben je op zoek naar een speciale setup voor jouw business? Snappen we! Laat ons een voorstel maken dat exact aansluit op je wensen.

Veelgestelde vragen

Wat is inbegrepen in management?

Wij zorgen voor alle besturingssoftware, veiligheid en performance op hardware-niveau. Wij doen security patches, updaten van modules en software (o.a. PHP etc) en ook het beheer van backups indien toegevoegd.

Wat is niet inbegrepen in management?

Onderhoud aan jouw specifieke applicatie (zoals updates van WordPress of WooCommerce). Deze kunnen we optioneel wel voor je uitvoeren tegen standaard uurtarief.

Zit ik vast aan een contract?

Alle Custom VPS diensten, inclusief optionele add-ons, uitbreidingen of licenties, worden per maand verlengd. Daarbij hanteren we bij volledige opzegging een opzegtermijn van één maand. Je zit verder nergens aan vast en er zijn verder ook geen verplichte verleng-perioden van toepassing, mits expliciet anders overeengekomen.

Waarom zou ik een SLA afnemen?

Jouw VPS valt onder standaard management wanneer we werken met een standaard opzet en indeling van software. Hierdoor kunnen we efficient onderhoud op grotere schaal doen. Wanneer je maatwerk configuratie en software hebt draaien, welke ook op specifieke endpoints of pagina’s moeten worden gemonitord, kunnen voorzien worden van een SLA.

Bij een apart afgenomen SLA (service level agreement) gaan wij naast de server monitoring ook aan de slag bij eventuele issues met je website, webshop of appllicatie zelf. Bij een SLA wordt je website namelijk ook opgenomen in onze premium monitoring, waarmee er ook in de nacht iemand uit bed wordt gebeld en ondersteuning zal bieden.

Kan ik meerdere applicaties op een VPS plaatsen?

Ja, je kunt zelf beslissen hoeveel applicaties, websites of webshops je plaatst op je VPS. Afhankelijk van de gekozen  cPanel licentie kun je meerder losse sub-hosting accounts aanmaken op je VPS, vanuit waar je eenvoudig meerdere configuraties en applicaties kunt beheren.

Wanneer kan ik mijn VPS upgraden of downgraden?

Je kunt op ieder moment het server-type of de extra hoeveelheid werkgeheugen en processoren laten aanpassen, welke ook maandelijks worden verrekend. In sommige gevallen is daarvoor wel een herstart van je VPS nodig.

Wanneer je extra NVMe schijfruimte laat toevoegen aan je VPS, dan is dat enkel te downgraden wanneer het een losse extra schijf betreft voor een los cPanel account. Dit is helaas zo aangezien het algemene server filesystem technisch enkel vergroot kan worden. Dat is bij iedere VPS het geval.

Wat als mijn VPS zijn max resources bereikt?

We bepalen eerst of het om software of hardware behoefte gaat. In overleg kijken we samen wat de beste oplossing is. In sommige gevallen is dat een aanpassing in de code, een optimalisatie van de code of een upgrade van de resources. Wanneer de VPS vastloopt of softwarematig onbereikbaar wordt, herstarten wij de VPS voor jou en brengen we je op de hoogte.

Kan ik specifieke software installeren op mijn VPS?

Bij iedere managed VPS zit SSH toegang inbegrepen (niet als root), zodat je zelf de mogelijkheid hebt om software t installeren (en ook gebruik te maken van Composer, GIT, NPM etc). De mogelijkheid tot installatie, aanpassing of update van custom software is volledig mogelijk, echter in overleg. Afhankelijk van je wensen kijken we hoe we de gewenste aanpassingen doorvoeren aan je VPS, en we helpen je daar graag bij.

Komt een beheer paneel ook inbegrepen?

De prijs van de licentie is bij een Custom VPS niet inbegrepen in de standard kosten, aangezien deze afhankelijk is van je wensen (wel bij WooCommerce VPS of LiteSpeed VPS. We raden we aan gebruik te maken van cPanel/WHM. De ‘cPanel software Admin’ licentie is de standaard oplossing (licentie is 19,99 p/m), waar je tot vijf losse cPanel hosting accounts kunt aanmaken. Het mooie is dat je in ieder los cPanel account de volledige PHP en andere configuratie details naar wens kunt aanpassen. Daarbij kun je waar gewenst ook de login van een individueel cPanel account delen met anderen (zonder toegang te geven tot de rest).

Kunnen jullie mijn huidige server overzetten?

Zeker! Wij migreren waar gewenst al jouw data of specifieke onderdelen op grote schaal naar je nieuwe omgeving, waardoor je zelf niets hoeft te doen. Dit gaat snel, professioneel en veilig. Contact ons vrijblijvend om de exacte mogelijkheden helder te maken op basis van je huidige oplossing.

Zijn onderhoud werkzaamheden inbegrepen?

Ja, volledig. Voor de prijzen zoals vermeld op deze pagina heb je volwaardige Managed VPS hosting, inclusief hardware en software onderhoud. Jij hoeft nul onderhoud aan de server of serversoftware te doen, dat doen wij volledig voor jou. Daardoor is jouw server altijd up to date en veilig.