Optimaliseer de page speed van je WooCommerce webshop

Jouw webwinkel altijd veilig, stabiel, snel en beter vindbaar.

Als ondernemer wil je niet bezig zijn met het nadenken over onderhoud aan jouw webshop. Het moet allemaal gewoon werken en snel zijn. Je hebt wel wat beters te doen dan continu bezig zijn met de veiligheid van je site, of het uitvoeren van de zoveelste plugin update.

Alhoewel WooCommerce op zichzelf veilig lijkt, worden WooCommerce websites toch regelmatig gehackt. Vaak ligt de oorzaak hiervan bij zwakke wachtwoorden, lekke plugins of een slecht update beleid. Om dit te voorkomen dien je regelmatig onderhoud aan je website te (laten) uitvoeren.

Wanneer het dan ook nog eens een WooCommerce webwinkel betreft brengt dit extra risico’s met zich mee. De interesse van mogelijke hackers zal hierbij ook groter zijn daar waar er waardevolle data buit gemaakt kan worden. Daarnaast wil je natuurlijk niet dat je webwinkel er onverwacht uit ligt en hierdoor onnodig bestellingen mislopen. 

Met het maandelijkse WooCommerce onderhoud pakket zal je webwinkel dan ook zo veilig mogelijk en up to date zijn en blijven. Hiermee verklein je de risico’s tot het mogelijke minimum

Voordelen van page speed optimalisatie WooCommerce webshop

Waarom is een snelle website/webshop van essentieel belang?

Het loont zich zeer om jouw website te optimaliseren. Niet enkel omdat de gebruikerservaring voor jouw bezoekers verbetert, maar vooral door de indirecte voordelen. Met name als je investeert in je website door middel van SEO of advertising, levert eenmalige website optimalisatie direct betere resultaten en lagere kosten op.

Vergelijking

Alle WooCommerce onderhoud werkzaamheden worden maandelijks handmatig uitgevoerd door onze WooCommerce experts, wat de beste kwaliteit waarborgt. Bekijk onderstaand de voordelen van ons WooCommerce onderhoud ten opzichte van het zelf onderhouden:

Geoptimaliseerde website Niet geoptimaliseerd
Laadtijd website extreem snel langzaam
Kwaliteitsscore in advertising hoger lager
Gemiddelde klik prijs advertising lager hoger
Conversie hoger lager
Bijdrage aan zoekmachine ranking verbeterd ongewijzigd
Klantervaring extreem verbeterd ongewijzigd

Eenmalig onderhoud WooCommerce webwinkels

Wanneer een WooCommerce webwinkel een relatief grote achterstand heeft qua updates van zowel de WordPress core als plugins, kan het plegen van onderhoud een stukje ingewikkelder worden.

Tijdens het uitvoeren van achterstallig onderhoud kunnen bepaalde plugins soms voor problemen zorgen wanneer deze geüpdate worden. In dat geval moeten wij handmatig de individuele problemen opsporen om waar mogelijk alsnog alle updates verder af te ronden.

Zodra het eenmalig onderhoud is afgerond kan deze vervolgens maandelijks veilig en up to date worden gehouden met ons WooCommerce onderhoudspakket.

website optimalisatie

Optimalisatie
Basis

Voor basis zakelijke
websites en webshops.
99,-
totaal maandelijks

Add-on onderhoud buiten kantoortijden​

Draait jouw webwinkel de hele dag door op volle toeren en wil je downtime door onderhoud voorkomen overdag en in de avond uren? Wij kunnen je hierbij helpen!

Wij voeren het onderhoud uit in de vroege Nederlandse ochtend uren. Daarbij zorgen we ervoor dat het onderhoud in het geheel is afgerond en de updates op de live omgeving worden bijgewerkt. 

Hierdoor voorkom je korte downtimes door bijvoorbeeld het bijwerken van de database en nog veel belangrijker, je voorkomt omzetverlies doordat klanten anders tijdelijk niet kunnen afrekenen.

snelheid optimalisatie

Optimalisatie
Standaard

Slim het meeste uit de
mogelijkheden halen
249,-
totaal maandelijks

Add-on staging omgeving voor onderhoud​

Bij het WooCommerce onderhoud maken wij waar gewenst gebruik van een staging omgeving waarop wij alle updates en wijzigingen doorvoeren alvorens deze op live omgeving worden geactiveerd.

In veel gevallen is er echter ook vanuit jou de behoefte om een aparte staging omgeving te hebben voor ontwikkeling, testing of het uitvoeren van algemene wijzigingen op de website. Onze support helpt je graag met het opzetten hiervan.
premium optimalisatie

Optimalisatie
Premium

Alle mogelijkheden voor
performance benut
499,-
totaal maandelijks

Veelgestelde vragen

Wie voert deze updates uit?​

Aangezien wij grote voorstander zijn van kwaliteit, worden alle updates aan jouw website iedere maand handmatig en professioneel uitgevoerd door technische medewerkers van Hoasted support. Wij besteden deze werkzaamheden niet uit, omdat we weten hoe belangrijk jouw webshop voor je is.

Wat als een update niet goed gaat?

Wanneer het voorkomt dat een update niet correct doorgevoerd kan worden, dan zetten we eerst de website terug naar de versie van voor de update. Vervolgens overleggen we dan de opties met jou. In sommige situaties raden we dan aan om een specifieke plugin nog niet te updaten voor het beste resultaat, wat op basis van ervaring gaat.

Zo komt het wel eens voor dat een individuele plugin nog niet klaar is voor de nieuwste WordPress of WooCommerce versie, waar wij ook rekening mee houden bij het updaten. Zodra deze wel klaar is voor de update, voeren we dit alsnog voor die plugin uit (de rest van de plugins is in dat geval wel al geüpdate).

Bieden jullie ook whitelabel WooCommerce onderhoud?

Ja wij bieden ook whitelabel WooCommerce onderhoud aan bij onze reseller pakketten. Zo kun je als reseller in groot volume het onderhoud voor je klanten uitbesteden aan onze support. Neem hiervoor contact met ons op, zodat we je een passend voorstel kunnen doen op basis van je website volume.

Hoe zit het met externe scripts en resources?

Binnen het WooCommerce onderhoud pakket zorgen wij voor het technische onderhoud van jouw website. Indien je graag visuele of functionele wijzigingen wilt laten uitvoeren door Hoasted dan kan dat ook. Neem hiervoor contact met ons op dan doen we een voorstel.

Kan ik ook elders gehoste websites laten onderhouden?

Nee, op dit moment zijn de onderhoudspakketten enkel van toepassing op de bij Hoasted gehoste websites. Bij afname van een hosting pakket met WooCommerce care, verhuizen we je website en email kosteloos naar Hoasted.

Waarom zou ik betalen voor updates?

Net zoals een auto regelmatig onderhoud nodig heeft, heeft jouw WooCommerce webwinkel ook onderhoud nodig. Je kunt deze updates zelf uitvoeren op regelmatige basis, maar zult wellicht veel tijd nodig hebben om dit goed te doen. Wanneer wij dit voor jou doen, kunnen wij niet alleen snel en efficient je website onderhouden, maar ook nog eens zorgen voor vele extra’s zoals snelheid optimalisatie en rapportage. Door de WooCommerce care service bespaar jij veel tijd die je kunt besteden aan tijd voor jouw klanten.

Zit ik vast aan een contract?

Nee, we hebben geen contracten of onduidelijke afspraken. Je neemt een onderhoud-pakket bij de start voor minimaal drie maanden af, aangezien de opstart extra werk kost. Na de eerste drie maanden kun je ieder moment opzeggen.