Premium diensten

Wanneer je zelf geen tijd, kennis of zin hebt.

Als hosting provider is ons primaire doel om jouw groei te faciliteren met de beste infrastructuur. Daarbinnen doen wij alles op het gebied van onderhoud, monitoring en server-optimalisatie, zodat jouw hosting diensten altijd maximaal stabiel, veilig en vooral snel zijn. Ondanks dat we het liefste iedereen onbeperkt zouden helpen, vallen sommige werkzaamheden aan je website of hosting niet binnen de standaard support.

Om jou toch verder te helpen met de zaken waar je zelf voor verantwoordelijk bent, bieden we premium ondersteuning diensten. Zo kun je verschillende werkzaamheden die komen kijken bij je website, waar je misschien zelf minder ervaring, tijd of zin voor hebt toch uitbesteden. Een extra optie in de mogelijkheden om jouw tijd zo slim mogelijk in te zetten en te besteden aan de groei van je business.
Hoasted premium support

Premium ondersteuning mogelijkheden

Ondanks dat je alle onderstaande werkzaamheden op basis van onze handleidingen zelf kunt doen, bieden we de mogelijkheid dat wij dit professioneel en snel voor je oppakken. Altijd op basis van no-cure-no-pay en met tevredenheid garantie, zodat je precies weet waar je aan toe bent en ook écht verder geholpen bent.

Verhuizen website en email

Website configuratie

Overige

Probleem oplossing

Maandelijks onderhoud en SLA

Snelheid en veiligheid optimalisaties

Bulk operaties

Mis je iets waar je graag onze hulp voor inschakelt?

Snelle, stabiele en veilige hosting diensten

Wat is inbegrepen in standaard support?

Onze support helpt je om het meeste uit de mogelijkheden te halen en denkt ook graag met je mee. Wij zorgen altijd dat alles op het gebied van infrastructuur goed geregeld is, zodat jouw website en email altijd lekker snel is. Werkzaamheden die daaruit voortkomen pakken wij voor je op en alles daarbuiten zorg jij zelf voor. Er zijn echter vele mogelijkheden waar we een stuk verder gaan dan standaard support, wat we premium support noemen.

Op de premium support, zoals website code aanpassingen of e-mail instellen op je apparaten, helpen we je ook graag. Naast het leveren van uitgebreide uitleg, adviseren we je echter wel altijd in de weg naar de oplossing. Als het tevens kleine issues zijn of een snelle oplossing betreft, dan helpt onze support alsnog volledig kosteloos.

Waar wij voor zorgen

Waar jij zelf voor zorgt

Kosteloze extra's in support

Vrijblijvend groei advies van een expert

Wij zien alle groei stadia van websites en webshops voorbij komen en weten wat jouw volgende stappen zijn. Wij helpen je graag inzicht te geven in de mogelijkheden.

Plan een telefonisch overleg

Zit je met een probleem of uitdaging dat je graag telefonisch wilt bespreken, laat het ons weten. We denken graag met je mee om opties te creëren.

Veelgestelde vragen

Wat zit standaard in jullie support?

Standaard helpt onze support volledig met al je vragen die betrekking hebben tot de beveiliging, stabiliteit en performance van onze hosting diensten. Wanneer een support verzoek buiten de scope valt, zullen we je dit laten weten en altijd ons best doen om je een oplossing te bieden of je in de goede richting te wijzen.

Wanneer jouw vraag niet onder onze verantwoordelijkheid valt, kijken we toch hoe we je verder kunnen helpen. Dit kan betekenen dat je wordt verwezen naar een handleiding of (extern) artikel. In sommige gevallen kan dat ook betekenen dat je de hulp van een developer in dient te roepen.

Hoe ver gaat jullie support?

Onze support staat er om bekend om veel verder te gaan dan andere hosting bedrijven. In de praktijk betekent dit dat we je altijd verder helpen. Of dat in vorm van een advies, stappenplan, handleiding, directe oplossing of telefonische toelichting is.

Ongeacht je vraag helpen we je ook in de avonden en weekenden bij kritieke vragen (tot 22.30 uur!), zodat je nooit hoeft te wachten om verder te kunnen.

Hoe zit het met kleine vragen?

Als je vraag geen premium support dienst is en het voor ons een kleine moeite is, pakken we het graag voor je op in kader van goede service 🙂

Wat biedt de premium support?

Wanneer jouw vraag veel tijd vergt en buiten onze verantwoordelijkheden valt en je toch graag onze hulp wilt inschakelen, bieden we je voor verschillende zaken onze premium support. Dit is een mogelijkheid om tegen betaling te helpen met veelgevraagde werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het optimaliseren van je site, verhuis werkzaamheden, debuggen of het instellen van plugins.

Welke werkzaamheden doen jullie niet?

Er zijn vele speciale werkzaamheden gerelateerd aan je hosting en email die wij binnen de premium support voor jou kunnen oppakken, zoals bovenstaand in de lijst vermeld. Wat we echter niet doen is bouwen of designen van websites, ontwikkelen van custom integraties of het maken van aanpassingen in plugins of thema’s, omdat we tenslotte geen web-bouwers of designers zijn.

We adviseren waar mogelijk, echter verzorgen we geen trainingen of stap voor stap uitleg. Ondanks de vele handleidingen die we bieden om zaken voor elkaar te krijgen, bieden we geen opleiding aan tot tot webdesigner, web-developer or marketeer 🙂

Hoe kan ik jullie contacten?

Alle support vragen verlopen via een support ticket, welke je hier kunt aanmaken. Tevens bieden we ondersteuning via chat voor kleine vragen of advies. Waar gewenst bieden we voor sales en advies ook de mogelijkheid tot het maken van een telefonische afspraak middels een terugbelverzoek.