De nieuwe generatie Reseller hosting

Altijd nieuwste hardware, Litespeed Enterprise en level 3 support.
Bij het kiezen van hosting voor je projecten of klanten, wil je wat het beste is voor zowel jou als je klanten. Je klanten hebben hoge verwachtingen en jij wilt jouw zaken goed geregeld hebben, zodat klanten blij worden en jouw business groeit.
Wat jouw klanten willen
Jouw klanten willen de beste snelheid, veiligheid, stabiliteit, omdat dat de beste vindbaarheid laagste advertentiekosten en uiteindelijk de beste conversie oplevert.
Wat jij wilt
Jij wilt je business groeien en je hosting zo slim mogelijk regelen, zodat het wederkerende omzet oplevert zonder de zorgen over onderhoud of techniek.
Bij ons ben je partner en samen groeien we. We investeren graag in onze lange termijn relatie en bieden jou graag de best mogelijke oplossing. Geen kortstondige hoofdpijn situaties maar een oplossing die je écht verder helpt, gegarandeerd. We kijken al uit om kennis te maken en samen te kijken hoe we jou verder kunnen helpen.
Team Hoasted
wordt door agencies als Uitstekend beoordeeld met
5,0 van 5 in meer dan 773 reviews
Flexibel je reseller hosting cPanel processor en werkgeheugen indelen.
De perfecte lange termijn oplossing

Hoe werkt Reseller hosting?

Onze reseller oplossing heeft letterlijk alles dat je nodig hebt om de snelste websites te hosten onder je eigen merknaam! Altijd gebaseerd op de nieuwste hardware, volledig whitelabel en voorzien van LiteSpeed Enterprise. Server-management en backups (meerdere per dag van alles) regelen wij optimaal voor jou en jij hoeft enkel bezig te zijn met dat waar jij goed in bent.

Je begint met het aantal credits dat past bij het aantal websites of hosting accounts dat je wilt aanmaken. Op basis van je gebruik groeit het reseller pakket flexibel en onbeperkt met je mee. Zelfs wanneer je gebruik over de 80 credits gaat, kun je onbeperkt blijven doorschalen met losse add-ons van 20 credits.

Complete reseller hosting oplossing​

Wat past er in één credit?​

Je hebt met met één credit al een cPanel hosting account, waar alles voor een klant of project in geplaatst kan worden. Zo is er ruimte voor de hoofd-website, onbeperkte doorverwijs-domeinen, mailboxen én extra staging websites. Allemaal binnen één hosting account.

Standaard is er voor ieder individueel cPanel account dat je aanmaakt in je reseller pakket, tot 20Gb aan NVMe opslag en onbeperkte bandbreedte / bezoekers inbegrepen. Voor eventuele projecten die groter zijn dan 20Gb, is er tevens de mogelijkheid om opslagruimte flexibel uit te bereiden.

We hanteren geen enkel limiet of fair use policy op de totale hoeveelheid opslag of bandbreedte die je gebruikt voor alle accounts in je reseller pakket, zodat je je nooit druk hoeft te maken over opslag en zorgeloos kunt doorgroeien.

Reseller cPanel inhoud
Je klanten opties bieden

Meerdere performance levels​

Alle cPanel hosting accounts binnen jouw reseller hosting zijn ondergebracht in hun eigen container, met hun eigen resources (containerisatie). Hierdoor kan het ene account nooit overlast veroorzaken op een ander account.

Daarnaast is het grote voordeel dat je jouw klanten vier verschillende performance levels kunt aanbieden. Zo kun jij specifieke eindklanten die meer performance wensen of nodig hebben, upgraden tot maximaal 4Gb werkgeheugen en 3 CPU.

Compleet, flexibel en voorzien van de allerbeste performance tegen lage inkoopprijzen. Je hosting gewoon écht goed geregeld, gegarandeerd.

Reseller hosting staffels

5 CREDITS
27,99 p/m
10 CREDITS
43,99 p/m
20 CREDITS
65,99 p/m
40 CREDITS
109,99 p/m
60 CREDITS
149,99 p/m
80 CREDITS
174,99 p/m
+20 CREDIT ADD-ON
37,99 p/m
Liever eerst even de mogelijkheden bespreken? Dat kan!

Inbegrepen features in reseller hosting​

Onze reseller hosting aanbod is speciaal afgestemd op volume hosting afnemers zoals agencies, developers en ondernemers. Alle tools om websites op absoluut topniveau te krijgen zijn inbegrepen, evenals de tools voor beheer op grote schaal. Met een reseller pakket van Hoasted heb je alles om premium hosting in te zetten voor jouw klanten of projecten en jouw business naar het volgende niveau te brengen. Zowel op het gebied van techniek, operatie als sales.

Algemeen

Premium performance opzet

Veiligheid

Toegang, controle en developer vriendelijkheid

Support die jouw werk makkelijker maakt

Inbegrepen beheertools

Hosting optionele uitbreidingen

Litespeed Enterprise cPanel reseller hosting mét NVMe

Gegarandeerd het snelst

Met de beste combinatie op het gebied van hardware en software, bied jij jouw klanten de best haalbare performance.

Met onze premium AMD Ryzen 9 7950x servers mét NVMe opslag én LiteSpeed Enterprise cache is maximale snelheid gegarandeerd.

WordPress hosting LiteSpeed
Als beste beoordeeld op review sites met de beste service.
Best beoordeelde klantenservice

Ongekende, échte support

Wij zijn gebrand om jou écht te helpen. We leveren jou iedere dag van de week tot 22.30 uur expert technische support, óók in het weekend.

Hulp bij al je vragen, meedenken waar mogelijk en altijd opties. En indien het makkelijker is, bellen we je gewoon op.

schild icon hosting
Zelf inrichten en beheren
Zelf hosting accounts aanmaken, indelen of upgraden. Wij leveren jou alles om flexibel hosting te leveren aan jouw klanten onder je eigen merk.
Hosting performance
Gegarandeerd het snelst
Ieder jaar gloednieuwe hardware, waarmee jouw klanten altijd draaien op de snelste en nieuwste hardware. Zo lever jij topkwaliteit aan je klanten.
Group icon
Level 3 reseller support
Iedere dag expert support tot 22.30 uur, ook in het weekend. We denken graag mee aan gaan voor resellers nóg verder. Indien je wilt, leggen we je ook alles uit.
tevredenheidsgarantie icon
Tevreden of geld terug
We gaan voor jouw volledige tevredenheid. Mocht je binnen 30 dagen toch je hosting willen annuleren, storten we het geld gewoon terug.
Icon box
Bulk migratie service
Waar gewenst zetten wij alles zonder downtime snel en professioneel over. Inclusief email templates voor slimme en duidelijke eindklant communicatie.
schaalbaar icon
Optimale wederverkoop
Meerdere account typen, performance levels en onbeperkte schaalbaarheid. Biedt jouw klanten opties en stel professioneel jouw eigen aanbod op.

De perfecte basis voor jouw groei.

Hosting voor designers

Designers

Alle tools om je werk sneller en slimmer te doen. Van werken in teams tot tools als bulk webP afbeelding compressie en conversie.

Hosting voor ondernemers

Ondernemers

Wij helpen je met alle zaken waar jij geen tijd, zin of kennis voor hebt. Van kleine fixes en debugging tot aan volledige installaties.

Hosting voor developers

Developers

Bij ons krijg je volledige controle en toegang tot alle tools die je nodig hebt. Van SSH, composer, GIT en NPM tot aan het tijdsbesparende WP-CLI.

Hosting voor marketeers

Marketeers

Alles voor de beste performance, ranking en conversie resultaten. Van dedicated IP’s tot uitgebreide optimalisatie services.

Reviews van klanten

De meeste voldoening halen wij uit het feit dat we zien dat onze resellers succesvoller worden. Hier is wat zij te zeggen hebben over Hoasted en waarom zij en andere ondernemers, agencies en web-bouwers ons beoordelen met een 9,8. Ontdek het zelf of lees meer ervaringen op  onafhankelijke platformen  zoals Trustpilot, Webhosters of Google reviews.

Van Dongen Online
Lees verder
Er zijn bedrijven die zeggen dat ze goede customer service leveren en bedrijven die het ook echt doen. Hoasted is de laatste van die twee. Uitstekende support en ik kan met al mijn vragen bij ze terecht. Super hosting partij met ook nog eens een razendsnel hosting platform (ook wel zo belangrijk 😉 ).
Willem
Lees verder
Super toffe partij om mijn websites te hosten! Door de jaren heen meerdere pakketten gebruikt en wat altijd weer naar voren komt is de giga goede klantenservice. Negen van de tien keer krijg ik binnen 30 minuten niet alleen antwoord maar ook meteen de juiste oplossing. Kan oprecht geen minpunt bedenken.
Heaven
Lees verder
Als wij een vraag hebben reageert Hoasted hier ontzettend snel op en wordt er ook snel actie ondernomen, waardoor we snel verder kunnen. Heel erg fijn!
Carla van Rooij
Lees verder
In Hoasted heb ik een zeer klantvriendelijke, servicegerichte en behulpzame hostingpartner gevonden om de websites van mijn klanten onder te brengen. Wat ook heel belangrijk is is dat de servers snel zijn (LiteSpeed) en dat ze gebruik maken van een zeer uitgebreid cPanel waarmee ik alles kan regelen wat nodig is. Ik ben zeer kritisch in het uitkiezen van partners om mee samen te werken en Hoasted maakt dit allemaal waar. Bij geen andere host vind ik alles wat ik bij Hoasted vind. Ik kan Hoasted dan ook aan iedereen aanbevelen.
Erika Antoniazzo
Lees verder
Super snelle klantenservice en zeer goede kwaliteit, ben er zeer tevreden over!
S.
Lees verder
Ik ben sinds kort aangetreden tot de club van resellers onder de Hoasted vlag en tot nu toe niks dan lof: ze hebben een engelengeduld, beantwoorden al mijn vragen iedere keer weer met een grote glimlach (serieus, die voel je gewoon tussen de regels in de mail door) of dat nu 's morgens, 's middags of 's avonds is. Voor iemand als ik, die graag alles zelf wil kunnen maar met nog weinig ervaring, een verademing. Helemaal, omdat als ik er alsnog niet uitkom, het team voor me klaarstaat. Jullie hebben er een fan bij.
Robin Drost
Lees verder
Veruit de beste. host van Nederland qua service, support & kwaliteit
Erik J.
Lees verder
Door de jaren heen circa 12 hostingclubs geprobeerd met wisselende ervaringen voor onze websites. Vaak in het begin werkt goed echter, na verloop van tijd zwakte de snelheid af e/o liet de service te wensen over. Tot dat wij bij Hoasted uit kwamen. Zij maken meer waar dan ze beloven: naast een zeer stabiele en snelle verbinden, hebben zij een fantastische service en geven altijd snel antwoord. Wij zijn al jaren zeer positief. Chappeau! Hoasted is echt een aanrader
Sylvia Andriessen
Lees verder
Top bedrijf! Overzetten ging zeer soepel, zonder dat deze off-line is geweest! Daarbij is onze site een stuk sneller geworden. Op vragen wordt meteen gereageerd, zeer behulpzaam en zeer kundig! Ik ben heel blij met Hoasted!
Vorige
De volgende
Hoasted premium cPanel hosting.
is Uitstekend beoordeeld met

4,9 van 5 op

Plan kennismaking

Laten we samen overleggen hoe we jou verder kunnen helpen. Leer je ons kennen en weet je precies wat jouw mogelijkheden zijn. Informeel en volledig vrijblijvend.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de hoeveelheid werkgeheugen die je toewijst per cPanel. De kleinste hoeveelheid werkgeheugen per cPanel is 512Mb en het grootste 4Gb, waarmee je óók zware applicaties kunt onderbrengen binnen je Reseller pakket. Handig als je een grotere website of webshop wil hosten in je Reseller pakket.


Het aantal dat je kunt aanmaken is de hoeveelheid eenheden van 512Mb werkgeheugen die je toewijst. Zo kun je bijvoorbeeld met een ‘Reseller 2’ pakket tot 10x 512Mb werkgeheugen toewijzen. Jij bent zelf volledig flexibel hoe je dat indeelt, of dat nou 10x een cPanel met 512Mb werkgeheugen, 5x 1Gb werkgeheugen, óf een combinatie daarvan. Je kunt ieder moment aanpassingen maken in de samenstelling van je indeling zonder extra kosten, zodat je voor ieder type applicatie de juiste hoeveelheid resources kunt inzetten.

Nee, wij hanteren geen limieten op de totale opslag die in gebruik is op je reseller pakket en ook geen enkele vorm van bandbreedte limieten (we meten dit niet eens). Je kunt in een individueel cPanel hosting account zelf indelen qua opslag limiet, met een maximum van 20Gb aan klanten data (bestanden, mail en database) per cPanel hosting account.

Alle data voor cPanel account backups, account snapshots en Installatron backups vallen daar volledig buiten, aangezien wij die kosteloos buiten de server opslaan voor je.

We hanteren voor een individueel cPanel hosting account binnen de reseller oplossing een maximum schijfgrootte van 20Gb. Dit doen we omdat binnen deze limieten, ieder cPanel hosting account op hoge frequentie gebackupt kan worden. Wanneer we deze limiet zouden verhogen, gaat dit ten koste van hoge frequentie en server performance, wat zonde is. Aangezien een account grootte van 20Gb NVMe voor meer dan 99% van alle reseller projecten meer dan genoeg is, zijn nagenoeg alle resellers hier fan van.

Los van bovenstaande zijn wij wel altijd voorstander van het bieden van opties. Wanneer je een klant of project hebt waar er echt geen andere oplossing mogelijk of gewenst is (bijvoorbeeld zeer veel grote mailboxen, zeer grote website / shop of klant wilt email niet opruimen), bieden we de mogelijkheid om de capaciteit van één uniek cPanel met blokken van 20Gb uit te breiden. Zo bieden we toch een optie, zonder dat het ten koste gaat van de performance of hoeveelheid backups die worden gemaakt.

Nee, wij hanteren geen inode of bestandslimieten op een individueel cPanel hosting account binnen je reseller pakket. Mocht je een extreem grote hoeveelheid bestanden hebben binnen één cPanel, dan worden de meerdere backups per dag per account teruggezet naar 1x per dag uit veiligheid en stabiliteit oogpunt. Dit aangezien backups voor cPanel accounts waarin zeer veel bestanden aanwezig zijn, erg veel tijd in beslag nemen. Hoe dan ook maken we minimaal één backup van alles per dag.

Alle opslag voor alle gemaakte backups nemen wij voor onze rekening. Dat betreffen de backups die wij waar mogelijk meerdere keren per dag maken van alle bestanden, databases, DNS, SSL en zelfs alle email accounts. Daarmee is alles op het gebied van backups op de beste manier geregeld en hoef jij je ook nooit zorgen te maken over backups en de opslag hiervan. Als je daarnaast ook nog extra backups wilt opslaan in je Dropbox of Google Drive, is dat óók volledig mogelijk.

Ieder cPanel bevat één hoofddomein met onbeperkte subdomeinen, waarop je onbeperkt websites kunt plaatsen. Tevens zijn per cPanel tot 100 domeinen te koppelen als alias / pointer, waarmee je eenvoudig extra domeinen kunt doorverwijzen. Het aanmaken van extra volwaardige mailboxen op een alias is daarbij ook toegestaan en ook SpamExperts wordt op die mailboxen gewoon geactiveerd.

Ja dat kan zeker! Terwijl alle populaire CMS’en zoals WordPress en Joomla standaard al volledig compatible zijn, hebben we ook alle voorbereidingen getroffen voor populaire softwaremodules zoals GIT, WP-CLI, Composer 1 en 2, Node Package Manager, oAuth, SOAP en Laravel. Mocht je tevens andere modules willen, dan kijken we samen hoe we deze kunnen activeren in de gewenste accounts. Hierin is nagenoeg alles mogelijk.

Ja, white-label is volledig inbegrepen in alle Reseller pakketten! Je kunt bijvoorbeeld jouw eigen logo’s, nameservers en CSS toepassen, zodat jouw klanten enkel jouw eigen huisstijl zien. Wanneer je alle white-label functies activeert zie je geen enkele Hoasted branding meer en is alle hosting onder je eigen merknaam actief. Je eigen professionele hosting business, zonder enige zorgen over server beheer of onderhoud!

Ja, volledig. Voor de bovenstaande prijzen, heb je volwaardige reseller hosting, inclusief alle uitgebreide tools en premium technologie zoals hierboven en op de pagina ‘technologie’ toegelicht. Alles is inclusief en jij hoeft geen onderhoud en monitoring aan de servers of software te doen, dat doen wij allemaal volledig voor jou. Compleet zorgen- en onderhoudsvrij, waardoor jij je volledig kunt richten op het bouwen van mooie en converterende websites of applicaties.

Nee, we hebben geen contracten of onduidelijke afspraken. Je neemt een Reseller pakket per maand af, en je kunt op ieder moment opzeggen. Geen verborgen kosten, geen opzegtermijn of kleine lettertjes. Wij geloven in het continu leveren van de beste waarde en doen daarvoor iedere dag opnieuw ons uiterste best.

Beiden zijn op ieder moment mogelijk. Upgrades worden direct doorgevoerd en naar rato berekend. Downgrades worden uitgevoerd aan het einde van de maand of factuurperiode.

Standaard hanteren we een limiet op het maximum aantal cPanel accounts dat je binnen je Reseller pakket kunt aanmaken. Wanneer limieten actief zijn op je reseller pakket kun je niet meer aanmaken dan de reseller staffel waar je in zit. Waar gewenst schakelen we deze limieten uit, waarmee je reseller pakket automatisch omhoog en omlaag schaalt.

Je kunt met onze Reseller pakketten onbeperkt blijven doorschalen. Wanneer je een Reseller 5 pakket hebt en al je credits in gebruik zijn, kun je met losse add-ons onbeperkt blijven uitbreiden. Een add-on bevat 20 extra credits en kan net zoals je Reseller pakket credits ingezet worden hoe je het zelf wilt (bijvoorbeeld 20x Personal cPanel accounts). Zo blijf je volledig flexibel, ben je onbeperkt schaalbaar en groeit de capaciteit van je Reseller pakket flexibel mee met je gebruik.

Ja! We maken gebruik van premium beveiliging-tools zoals Imunify360, Virustotal, Sucuri en SpamExperts, waardoor deze risico’s tot een minimum teruggebracht zijn of zelfs volledig zijn uitgesloten. Zo is IP blacklisting niet mogelijk en worden WordPress lekken automatisch op regelniveau gepatched.

In de Reseller pakketten zit al alles wat je nodig hebt om de snelste websites te hosten. Ook kun je zelf de resources van je cPanel accounts indelen (werkgeheugen en CPU). Daarnaast is er de mogelijkheid om uitbreidingen toe te voegen aan een individueel account. Van een dedicated IP adres uit en specifiek Europees land tot aan transactionele mailservers of CDN. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer je speciale wensen hebt op het gebied van functionaliteit of applicaties. Zie de verschillende uitbreidingen hoger op deze pagina, binnen de uitleg over de Reseller hosting features en specifiek onder het kopje ‘optionele uitbreidingen’.

Wanneer je al gebruik maakt van hosting op basis van cPanel, kunnen we een volledige server import doen vanuit je oude host. Wij migreren dan al jouw data op grote schaal naar je nieuwe omgeving, waardoor je zelf niets hoeft te doen.

Wanneer je gebruik maakt van andere control panels zoals Plesk, Helm, DirectAdmin of andere, bieden we bulk migraties aan. In die opzet kunnen we op grote schaal websites, mailboxen, instellingen en domeinen verhuizen voor jou. Dit gaat snel, professioneel en veilig. Contact ons vrijblijvend om de exacte mogelijkheden helder te maken op basis van je huidige hosting oplossing.

Reseller pakket calculator  • Benodigde credits: 20 credits
  • Reseller pakket type: 1
  • Aantal credits inbegrepen bij pakket: 1
  • Aantal beschikbaar voor allocatie: 1
  • Totaal om alles onder te brengen: euro per maand
  • Omgerekend per hosting account: per maand