Alle diensten

Al onze diensten zijn gebaseerd op dezelfde high performance infrastructuur mét NVMe opslag en komen met dagelijkse support tot 22.30 uur in de avond, zelfs in het weekend. Bekijk onderstaand ons volledige dienstenaanbod, inclusief mogelijke uitbreidingen en optionele extra services.

Webhosting groen

Web hosting

Complete hosting om meteen aan de slag te gaan met ieder type applicatie, waaronder ook applicaties als Joomla en Drupal. Email en SSL zijn inbegrepen.
Hosting wordpress

WordPress hosting

Geoptimaliseerde NVMe hosting voor WordPress, inclusief alle voordelen zoals e-mail en SSL. Extreem snel en vol met handige WordPress tools en extra’s.
WooCommerce hosting

WooCommerce hosting

Wanneer je met een WooCommerce webshop aan de slag gaat is deze geoptimaliseerde NVMe hosting perfect. Inclusief professionele webshop tools.
Hosting reseller

Zelf extreem snelle NVMe hosting diensten verkopen aan jouw klanten, onder jouw eigen merknaam? Dan is onze whitelabel reseller hosting wat je nodig hebt.

VPS servers

Met de LiteSpeed VPS hosting van Hoasted zetten wij professioneel jouw gewenste VPS op, waarbij wij alle management (beheer) van de besturingssoftware doen.

WooCommerce hosting

Onze WooCommerce VPS hosting is voor shops die de startfase voorbij zijn. Kies voor een op maat ingerichte server waar alleen jouw webshop op draait.

Hosting uitbreidingen

Hosting extra services

Google g suite
Jouw bedrijf in de cloud middels alle tools en apps voor communicatie en documentbeheer. Vergelijkbaar met een Gmail account, echter professioneel en gebaseerd op jouw eigen domeinnaam.
Email office365
Alle vertrouwde Office programma’s en mail volledig in de cloud, inclusief Outlook professional, OneDrive voor documenten opslag en waar gewenst mét Office licenties voor je apparaten.
Email cPanel
Wanner je enkel gebruik wilt maken van e-mail onder je eigen domeinnaam en geen hosting nodig hebt voor een website, dan is email only hosting ideaal. Inclusief webmail en veel opslag.

Email uitbreidingen​

  • SpamExperts inkomend mailfilter
  • Email backup service

Email extra service

  • E-mail verhuisservice
  • Hulp op afstand per 15 minuten
Domein registratie
Op het moment dat je nog geen domeinnaam hebt, start je hier met het vinden van een geschikte naam. Alle extensies zijn bij ons verkrijgbaar.
Domein verhuizen
Heb je al een of meerdere domeinen bij een andere provider, dan kunnen we deze eenvoudig voor je overzetten naar Hoasted met een domein verhuizing.
Bulk verhuizing
Laat ons je domein portfolio’s consolideren, zodat je al het beheer voordeling vanuit één plek kunt doen. Inclusief professionele en tevens kosteloze verhuisdienst.
Data opslag
Heb je bestanden die je graag in de cloud wilt opslaan, of wil je graag gebruik maken van team opslag? Verken onze OneCloud en FTP oplossingen.
Dropbox logo
Jouw business of team gebruik laten maken van Dropbox for Business, dat kan! Hoasted is Dropbox Partner en biedt al oplossingen vanaf 3 gebruikers.
VPN servers
Jouw bedrijf standaard laten verbinden via VPN, middels een eigen VPN dienst. Ideaal voor maximale veiligheid op zowel publieke als internationale netwerken.