Professionele snelheid optimalisatie​

Jouw website of webshop in topconditie.

Jij ziet jouw website of website graag op maximale snelheid voor de beste gebruikerservaring, de beste conversies en de laagste advertentiekosten. De sleutel tot een website of webshop op maximale snelheid is goede hosting en het andere deel is de configuratie van jouw code en instellingen.

Met onze optimalisatie-service configureren en optimaliseren wij jouw website om perfect te werken met onze snelle servers, en meer! Zo optimaliseren we alle aspecten in jouw hosting account en je code om een maximale score te behalen in de verschillende snelheidstesten. Dit zorgt ervoor dat je website niet alleen razendsnel uitgeladen wordt, ook je advertentie kosten zullen omlaag gaan omdat snellere websites beter ranken in zoekmachines!

Directe en indirecte voordelen

Voordelen van geoptimaliseerde websites

Het loont zich zeer om jouw website te optimaliseren. Niet enkel voor de gebruikerservaring die verbetert voor jouw bezoekers, maar vooral door de indirecte voordelen. Vooral in de gevallen waar je investeert in je website door middel van SEO of advertising, levert en eenmalige website optimalisatie direct betere resultaten en lagere kosten op.

Directe voordelen

 • Meer omzet door betere conversie
 • Betere gebruikerservaring
 • Lagere bounce rates

Indirecte voordelen

 • Betere positie in zoekmachines
 • Lagere advertentiekosten en klik-prijzen
 • Hoger herhaalbezoek

Optimalisatie
Basis

Voor basis zakelijke
websites en webshops.
99,-
totaal eenmalig

Optimalisatie
standaard

Voor starters, bloggers
en professionals.
199,-
totaal eenmalig

Optimalisatie
premium

Voor basis zakelijke
websites en webshops.
299,-
totaal eenmalig

Vergelijking

Onderstaande de verschillen tussen een geoptimaliseerde
website en een niet geoptimaliseerde website.
Website optimalisatie Niet geoptimaliseerd
Laadtijd website extreem snel langzaam
Kwaliteitsscore in advertising hoger lager
Gemiddelde klik prijs advertising hoger lager
Conversie hoger lager
Bijdrage aan zoekmachine ranking verbeterd ongewijzigd
Klantervaring extreem verbeterd ongewijzigd

Optimalisatie Basis

Met een optimalisatie basis worden alle ‘low hanging fruit’ mogelijkheden binnen performance opgepakt, waardoor snel veel snelheidswinst te behalen is voor een lage prijs. Kortom een snelle en effectieve methode om ongeacht de website snel tot een goed en zichtbaar resultaat te komen. Dit is zeer goed merkbaar voor zowel zoekmachines als voor jouw website bezoekers.
 • JPG en PNG afbeeldingen optimalisatie
 • Caching configuratie in je website
 • Beperking van Javascript en CC libraries
 • Caching configuratie op je hosting account
 • Redirect controle
 • htaccess aanpassing
Iedere optimalisatie wordt onafhankelijke gemeten met diverse tools. Onderstaand een overzicht van de minimale performance score die bij deze optimalisatie kan worden verwacht:
Performance tool Score
GTmetrix (gegarandeerd) C (75+)
Indicatie Google Pagespeed desktop 75+
Indicatie laadtijd 1-5s

Optimalisatie
Basis

Voor basis zakelijke
websites en webshops.
99,-
totaal eenmalig

Optimalisatie Standaard

De standaard optimalisatie wordt door senior developers gedaan. De werkzaamheden buiten de basis betreffen allemaal handmatige aanpassingen en debugging door developers. Bij een standaard optimalisatie wordt het meeste uit de mogelijkheden gehaald met als resultaat een zeer snelle website of webshop. Ideaal voor webshops, of wanneer er gebruik wordt gemaakt van advertenties.

 • Alles uit de snelheid optimalisatie Basis
 • Code aanpassingen aan thema en templates
 • Browser caching optimalisatie
 • Optimalisatie database typen en instellingen
 • Functies analyse en debugging
 • Lokaal plaatsen fonts en externe afbeeldingen
Iedere optimalisatie wordt onafhankelijke gemeten met diverse tools. Onderstaand een overzicht van de minimale performance score die bij deze optimalisatie kan worden verwacht:
Performance tool Score
GTmetrix (gegarandeerd) B (85+)
Indicatie Google Pagespeed desktop 80+
Indicatie laadtijd 1-5s

Optimalisatie
Standaard

Slim het meeste uit de
mogelijkheden halen
199,-
totaal eenmalig

Optimalisatie Premium

De uitgebreide optimalisatie wordt door senior developers gedaan, wanneer nagenoeg alles uit een website gehaald moet worden en het maximale bereikt moet worden. Resultaat is performance score tot 100%, afhankelijk van de opbouw van de website. Ideaal voor webshops, of wanneer er gebruik wordt gemaakt van advertenties (lagere advertentiekosten).

 • Alles uit de snelheid optimalisatie Standaard
 • Database query analyse en debugging
 • Code debugging
 • Optionele CDN installatie
 • Omzetting afbeeldingen naar webP
 • WebP afbeeldingen auto optimalisatie script in je account
Iedere optimalisatie wordt onafhankelijke gemeten met diverse tools. Onderstaand een overzicht van de minimale performance score die bij deze optimalisatie kan worden verwacht:
Performance tool Score
GTmetrix (gegarandeerd) A (90+)
Indicatie Google Pagespeed desktop 85 - 100
Indicatie laadtijd 1-3s

Optimalisatie
Premium

Alle mogelijkheden voor
performance benut
299,-
totaal eenmalig

Veelgestelde vragen

Is de optimalisatie op basis van no-cure-no-pay?

Ja, indien we de score niet gelijk aan of beter krijgen dan de gegarandeerde performance op GTmetrix (testlocatie Londen), dan hoef je daar niet voor te betalen. De kosten bedragen dan enkel voor wat we wel kunnen garanderen. Mocht je gebruik maken van vele tracking scripts of externe code, kun je ons van tevoren contacten over de snelheid die we in jouw geval kunnen garanderen.

Kan een basis of standaard optimalisatie al genoeg zijn?​

Zeker! Afhankelijk van de hoeveelheid custom settings, functies, plugins of andere code in de website, kan het maximale bereikt worden binnen de mogelijkheden. Indien je website al goed is opgebouwd, zul je zien dat de gerealiseerde performance score een stuk hoger ligt dan de door ons gegarandeerde score.

Zit ik aan een contract vast?​

Nee, alle snelheid optimalisaties zijn op basis van een eenmalige afname. De gekozen optimalisatie is het enige dat je afneemt en waar je daarom ook maar eenmalig voor betaald.

Hoelang blijft mijn website snel?​

Dit hangt voornamelijk samen met de hoeveelheid veranderingen die je toepast op het gebied van grote afbeeldingen, sliders en functionaliteit. Menu’s, widgets of pagina’s kun je dus gerust aanpassen, zonder enig verlies in snelheid. Wij kunnen alleen niet garanderen dat na eventuele nieuw toe te voegen functionaliteiten de website net zo snel is als na de optimalisatie. Pagina inhoud en custom CSS is geen enkel probleem, het gaat meer om grote afbeeldingen en uitgaande connecties.

Hoe zit het met externe scripts en resources?​

Deze kunnen door ons niet geoptimaliseerd worden, omdat wij hier geen toegang toe hebben. Afhankelijk van de optimalisatie herschrijven we de links echter wel en verplaatsen we de resources zodat ze lokaal geladen worden. Dat is voor de performance het beste. Indien je meerdere tracking scripts gebruikt vervalt de minimale snelheid-garantie, echter zal je website na optimalisatie nog steeds extreem veel sneller zijn. Tevredenheid gegarandeerd.

Kan mijn website niet sneller na de optimalisatie?​

We halen in 3 tot 5 uur aan tijd ongeveer 98% optimalisatie potentie uit de website. De laatste 2% zijn nog steeds mogelijk om aan te passen, echter wegen die niet op tegen de tijd die daarvoor geïnvesteerd moet worden. Vaak betreft dat het intensief ombouwen van de code.

Hoe testen jullie de snelheid en performance?

We maken gebruik van de onafhankelijke performance testing tool GTmetrix. Deze tool is het beste om de performance onafhankelijk te meten, waarbij gekeken wordt naar optimalisatie zonder aanpassingen te maken aan website functionaliteit of design.

Hoe zit het met de Google pagespeed test?

Hier kunnen wij helaas geen garanties op geven. Google maakt gebruik van scoring algoritmes die het vereisen om de inhoud van je website aan te passen in plaats van te optimaliseren. Het zomaar verwijderen van onderdelen uit een website is niet wat wij zien als optimaliseren, vandaar dat dat eigenlijk een vertekend beeld geeft en wij vanuit die reden geen Google Pagespeed maar GTmetrix hanteren.