Copyclip: De Ultieme Kopieer en Plak Tool voor Jouw Mac

Tool highlight CopyClip

In je dagelijkse werk kopieer en plak je constant tekst en/of afbeeldingen. Maar je kunt de standaard functionaliteit nog verder verbeteren met behulp van Copyclip, een onmisbare tool voor Apple/Mac gebruikers. Copyclip slaat moeiteloos je klembordgeschiedenis op, zodat je deze gemakkelijk kunt hergebruiken en organiseren. Het is een geweldige manier om je productiviteit aanzienlijk te verhogen, vooral voor designers, developers en marketeers. Klik hier om direct aan de slag te gaan en Copyclip te downloaden. Download hier de nieuwste Copyclip 2 versie om meteen aan de slag te gaan.

Wat is Copyclip 2?

Het is een krachtige kopieer en plak tool voor Mac waarmee je jouw klembordgeschiedenis kunt opslaan en organiseren. Met deze tool kun je gemakkelijk jouw eerder gekopieerde items openen en plakken wanneer je ze nodig hebt. Het bespaart jou tijd en moeite door de noodzaak te elimineren om constant tussen verschillende toepassingen te schakelen en dezelfde tekst steeds opnieuw te kopiëren en plakken.

Hoe werkt het?

Copyclip werkt door automatisch alles wat je kopieert naar jouw klembordgeschiedenis op te slaan. Telkens wanneer je iets kopieert, voegt Copyclip het toe aan jouw klembordgeschiedenis, zodat je er later toegang toe hebt. Je kunt jouw klembordgeschiedenis openen door op het pictogram in jouw menubalk te klikken. Vanaf daar kun je jouw gekopieerde items bekijken, ze in mappen organiseren en zelfs naar specifieke items zoeken.

Waarom zou je Copyclip 2 gebruiken?

Er zijn verschillende redenen waarom je deze tool op jouw Mac zou moeten gebruiken. Hier zijn er een paar:

 1. Bespaar tijd en moeite door de noodzaak te elimineren om constant tussen verschillende toepassingen te schakelen en dezelfde tekst steeds opnieuw te kopiëren en plakken.
 2. Verhoog jouw productiviteit door toegang te hebben tot jouw klembordgeschiedenis en eerder gekopieerde items te plakken wanneer je ze nodig hebt.
 3. Organiseer jouw gekopieerde items in mappen voor gemakkelijke toegang en beheer.
 4. Zoek naar specifieke items in jouw klembordgeschiedenis.
 5. Geniet van een naadloze en gebruiksvriendelijke ervaring met een intuïtieve interface.

Belangrijkste functies

 • Klembordgeschiedenis: Sla jouw klembordgeschiedenis gemakkelijk op en open deze.
 • Mappen: Organiseer jouw gekopieerde items in mappen voor gemakkelijke toegang en beheer.
 • Zoeken: Vind specifieke items in jouw klembordgeschiedenis met de zoekfunctie van Copyclip.
 • Sneltoets: Gebruik een aanpasbare sneltoets om snel toegang te krijgen tot jouw klembordgeschiedenis.
 • Blacklist: Sluit bepaalde toepassingen uit van het bijhouden door Copyclip.
 • Gemakkelijk te gebruiken interface: Geniet van een naadloze en gebruiksvriendelijke ervaring met de intuïtieve interface van Copyclip.

Voor wie is het bedoeld?

Het is bedoeld voor iedereen die tijd en moeite wil besparen bij het kopiëren en plakken van tekst op hun Mac. Of je nu een professional of een creatief persoon bent, Copyclip kan jou helpen jouw productiviteit te verhogen en jouw werk efficiënter te maken.

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van Copyclip?

Copyclip 2 is volledig gratis te gebruiken.

Is er een mobiele versie beschikbaar?

Nee, op dit moment is er geen mobiele versie beschikbaar.

Welke talen worden er ondersteunt?

Copyclip ondersteunt momenteel Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Chinees, Japans, Koreaans, Russisch en Nederlands.

Kan ik mijn klembordgeschiedenis delen tussen meerdere Macs?

Nee, op dit moment is het niet mogelijk om jouw klembordgeschiedenis te delen tussen meerdere Macs.

Is het veilig om te gebruiken?

Ja, het is veilig om te gebruiken. Het slaat jouw gekopieerde items op jouw eigen Mac op en de gegevens worden niet naar externe servers gestuurd.

Hoe kan ik Copyclip installeren?

Je kunt Copyclip 2 installeren door het te downloaden vanuit de Mac App Store of door het te downloaden van de officiële Copyclip-website. Mocht je een oudere Mac hebben, download dan Copyclip 1 hier.

Tot slot

We hopen dat we je wat meer hebben kunnen leren over de tool Copyclip en waarom dit handige manier is om snel en gemakkelijk te kopiëren en te plakken. Of jij nu WordPress, WooCommerceMagento of Reseller webhosting nodig hebt, wij staan dagelijks voor je klaar en doen ons best om voor jou het verschil te maken met Top performance architectuur naast een dagelijkse Premium support die bereikbaar is van 09:00u ’s ochtends tot 17:30u ’s middags, ook in het weekend en op feestdagen!

Heb je nog vragen of wil je direct bestellen? Stuur ons een bericht via support@hoasted.com !

Delen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates en leer de nieuwste mogelijkheden.

Gerelaterde artikelen