Magento hosting

Betaalbaar, fully managed en razendsnel.

MAGENTO
CUSTOM

Magento maatwerk
oplossing en specificaties.
129.99/mnd
Vanaf prijs per maand.

MAGENTO HOSTING
LARGE

Voor grotere
Magento webshops.
119.99/mnd​*
Normaal 149.99 /mnd

MAGENTO HOSTING
MEDIUM

Voor reguliere
Magento webshops.
59.99/mnd​*
Normaal 79.99 /mnd

MAGENTO HOSTING
SMALL

Voor kleinere
Magento webshops.
29.99/mnd​*
Normaal 39.99 /mnd
Magento hosting met MageCache én NVMe opslag

Onverslaanbare snelheid

Als eerste in de markt bieden we alle Magento hosting met 100% NVMe, de snelst mogelijke vorm van opslag. Met een directe verbinding op het moederbord, zijn lees- en schrijftijden van data tot bijna 30x sneller dan reguliere opslag en tot bijna 7x sneller in vergelijking met SSD.

Tevens zijn alle servers voorzien van LiteSpeed webserver + LiteMage Magento cache, de best beschikbare caching oplossing in de markt (zelfs sneller dan Varnish of NGINX. Met deze unieke hardware en software combinatie is jouw webshop onverslaanbaar snel.

magento litespeed
Gemiddelde First Page Load Time

Alles inbegrepen Magento managed hosting

Je Magento shop naar topniveau

Met onze Magento manged hosting ben je direct van alle gemakken voorzien. Van gebruiksvriendelijke tools tot aan uitgebreide opties voor developers. Boordevol voordelen die jou tijd waardevoller maken.

Standaard voordelen

Magento hosting voordelen

Betere laadtijd = meer conversie

Traagheid beïnvloedt je omzet

Conversieratio’s worden het meest beïnvloedt in de eerste twee seconden van laadtijd. Hoasted levert de snelheid en performance die jouw website een geweldige gebruikerservaring, conversie en goede zichtbaarheid in zoekmachines opleveren, zodat jij de omzet van je business kunt laten groeien.
47%

van je bezoekers verwacht een laadtijd van minder dan 2 seconden.

11%

minder pagina weergaven na slechts 1 seconde vertraging in de laadtijd.

40%

van je bezoekers verlaten je site als het laden langer dan 3 seconden duurt.

20%
Minder conversies na een vertraging van 1 seconde in mobiele laadtijden.

Vraag vrijblijvende input van een specialist

Weet je niet welk pakket voor jou het beste is? Stel je vraag aan onze hosting experts en we kijken met je mee welk pakket dat het beste bij jouw business past.

Bekijk onze technische specificaties

Op zoek naar meer technische details? Voor de volledigheid hebben we de meest gestelde vragen, over alle hosting pakketten en ons platform, op een rij gezet voor je.

Op zoek naar een maatwerk oplossing?

Heb je meer dan één account nodig, of ben je op zoek naar een speciale setup voor jouw business? Snappen we! Laat ons een voorstel maken dat exact aansluit op je wensen.

Veelgestelde vragen

Wat zit er inbegrepen?

Jouw Magento webshop plaatsen we op een custom VPS voor de beste performance en veiligheid. Je hebt daarbij de hoogste performance en veiligheid, zonder zelf onderhoud of management te hoeven doen. Je krijgt tevens ook toegang tot een handig hosting beheer paneel en daarnaast ook toegang via SSH en (s)FTP.

Is de verhuizing kosteloos?

Ja! Indien je al een Magento shop hebt zetten we deze kosteloos voor je over. Daarmee hoef je je niet druk te maken over de overstap en kun je zonder zorgen aan de slag! Als je al een domeinnaam hebt, stellen we deze in of verhuizen we deze voor je naar je klanten account, zodat je via Hoasted de volledige controle hebt over alle mogelijke DNS instellingen.

Is dit pakket schaalbaar?

Zeker! Je hebt altijd de mogelijkheid je pakket aan te passen naar ieder gewenste hoeveelheid resources (werkgeheugen, CPU en NVMe opslag). Hulp nodig bij je keuze? Vraag ons om advies!

Zit ik vast aan een contract?

Nee! Wij houden van transparantie en willen dat jij 100% tevreden bent. Je kiest zelf of je wilt verlengen per 1, 3, 6 of 12 maanden en opzeggen kan ieder moment. Simpel, eenvoudig en transparant!

Wat zit bij een verhuizing inbegrepen?

Bij een webshop verhuizing zetten we letterlijk alles gerelateerd aan je bestaande webshop voor je over zonder dat je zelf iets hoeft te doen. Je Magento installatie inclusief alle modules, bestanden, domeinnaam en DNS records accounts horen daar ook bij. Daarmee kun je eenvoudig overstappen zonder dat je iets zelf hoeft te doen. Met minimale tot geen downtime en zonder enige zorgen.

Wat hebben jullie van mij nodig?

Het makkelijkste is om ons toegang tot je huidige hosting pakket te geven, zodat we ook bij de DNS instellingen kunnen. Op die manier kunnen we de omzetting zonder downtime voor je uitvoeren. Indien dat niet lukt is FTP toegang en je Magento admin login ook prima. Indien je domein ook over gezet dient te worden hebben we daarvoor ook de verhuiscode nodig.

Kan ik jullie om advies vragen?

Natuurlijk! Mail ons je vragen op support@hoasted.com en wij denken graag met je mee. We maken de opties concreet en geven je helder inzicht in alle mogelijkheden die we voor jou kunnen creëeren en de stappen die we zullen nemen voor, tijdens en na het overzet proces. Overige vragen of wensen nemen we daarin op verzoek mee. Van updates aan je Magento shop tot aan het toevoegen van een SSL certificaat. We kijken er naar uit om je verder te helpen!