Reseller programma 2018-08-30T15:43:35+00:00

Reseller programma introductie

Met de Hoasted Reseller pakketten heb je de mogelijkheid om hosting pakketten in bulk aan te maken en te beheren. Je krijgt de mogelijkheid om zelf een bepaalde hoeveelheid cPanel hosting accounts aan te maken. Ieder account heeft zijn eigen resources, dat zorgt voor de allerbeste stabiliteit, veiligheid en extreme snelheid. De voordelen van een VPS zonder de nadelen. De kwaliteit en standaard die je van ons gewend bent.

Als Reseller krijg je tevens toegang tot diverse pro-tools voor beheer, zodat jij jouw werk nog een stuk sneller kunt doen en controle hebt over alle instellingen. De features van ieder hosting account dat je aanmaakt in je Reseller pakket zijn net zo goed als die van onze reguliere hosting, plus zelfs nog meer dan dat. Zo maken wij om het uur automatisch backups van alle accounts, waar jij zelf ook toegang toe krijgt. Daarmee hoef je je nooit zorgen te maken over instellingen, e-mail, databases of bestanden, omdat je die zelf eenvoudig terug kunt zetten naar ieder gewenst moment. En we bewaren backups voor Resellers zelfs tot 6 maanden terug.

Met een reseller pakket heb je dus meer controle over je eigen websites en over de websites van jouw klanten. Ga vandaag nog aan de slag met het reseller programma en verkoop hoogwaardige hosting onder jouw eigen merk door aan jouw klanten.

Reseller programma

Affiliate programma

Algemeen

Voordelen voor resellers.

Zelf hosting verkopen aan jouw klanten

ALLES OM JOU SUCCESVOL TE MAKEN

Als je serieus bent met je business, ben je continu op zoek naar verbetering. Je wilt topkwaliteit en professionaliteit in product en service. Bij Hoasted streven we naar enkel het allerbeste. Wij geloven sterk in samen groeien, en doen daarom ons uiterste best om jou iedere dag te leveren waar jij naar op zoek bent: enterprise-level infrastructuur met geweldige proactieve service. Alles wat jij nodig hebt om de verwachtingen van jouw klanten te overtreffen.

KOSTELOOS AANMELDEN

WHM beheer account

De reseller pakketten van Hoasted zijn de ideale oplossing voor kleine én grote bedrijven. Al onze systemen zijn erg geavanceerd en goed schaalbaar om zo aan jouw eisen te kunnen voldoen. Een reseller pakket bestaat uit een WHM account (web host manager), vanuit waar zelf cPanel accounts aangemaakt kunnen worden. Hierdoor kan een pakket worden aangemaakt, zonder dat daar een aparte bestelling of klanten account voor aangemaakt dient te worden. Dit is vooral interessant voor bedrijven die klanten liever zelf een hosting fee in rekening brengen en zelf de support voor klanten verrichten. Bekijk hier een demo.

Whitelabeling volledig inbegrepen

We bieden bij ieder Reseller hosting pakket volledige whitelabel functionaliteit, om jou de mogelijkheid om je eigen  je eigen branding aan de hosting cPanel accounts toe te voegen. Daarnaast is ook webmail te gebruiken onder jouw eigen domein en design. Alles in jouw eigen merk en volledig professioneel.

Niet in de laatste plaats omdat jij als reseller van webhosting direct aan de slag kan als professionele hosting provider, zonder beperkingen of concessies ten aanzien van de mogelijkheden. Je bepaalt zelf op welke manier en onder welke voorwaarden je webhosting verkoopt aan jouw klanten. Wij bieden jou de professionele hosting faciliteiten, een gebruiksvriendelijke beheeromgeving en de beste ondersteuning!

Onze technische partners

Een stap verder qua dienstverlening door strategische partnerships. Lees hier alle details over onze technologie, infrastructuur design en partners.

We helpen jou om je bedrijf te laten groeien

Als Hoasted reseller kun je nog sneller groeien, opschalen en ontwikkelen. Wij zijn jouw extreem betrouwbare partner en maken altijd tijd voor je vrij. Wij helpen jou om je werk zo efficient en effectief mogelijk te doen, middels onze tools, scripts en tips.

Doe dingen sneller

 • Zelf cPanel accounts aanmaken.
 • SSH toegang op alle accounts.
 • Websites automatisch importeren.
 • Loop je vast? Wij hebben wél tijd voor je.
 • SSL installeren met één klik.
 • Inloggen op accounts met één klik.

Leer nieuwe dingen

 • Je websites het allersnelst maken
 • Je websites maximaal beveiligen
 • Professioneel website en e-mail verhuizen
 • Wij leggen graag alles aan je uit
 • Gebruik onze tools en scripts
 • Loop je vast? Wij maken wél tijd voor je

Houd meer over

 • Hosting inkopen in bulk
 • Verdeel zelf je resources per account
 • Gratis SSL certificaten
 • Gratis thema’s en plugins
 • Partnerdiensten zelf doorverkopen
 • Korting op overige diensten

Klaar om deel te nemen?

Deelnemen aan het Hoasted reseller programma is helemaal gratis, er zijn geen lidmaatschapskosten of verplichtingen. Als je een designer, developer of ondernemer bent en zelf hosting producten wilt verkopen aan je klanten, kun je deelnemen. We geloven dat als wij jou helpen groeien door de beste service en support te bieden, we samen kunnen groeien. We kijken uit naar je aanmelding en eventuele vragen!

Neem deel aan reseller programma