Wat we doen

Wij laten jou het meeste uit je hosting halen.

Wij zorgen ervoor dat designers, developers, individuen en bedrijven het meeste uit hun hosting kunnen halen.

Technologie wordt vandaag de dag steeds toegankelijker voor jou. Of je nu een professional of een individu bent, of je je bedrijf wil laten groeien of gewoon nieuwe dingen wil leren.

We weten wat jij belangrijk vindt en elke dag streven we ernaar om jou de beste ervaring te bieden om jezelf of je project te laten groeien. We doen dit door jou een extreme performance hosting met enterprise grade beveiliging en supersnelle support te bieden. Alle ingrediënten om hosting makkelijk te maken.

Waarom Hoasted

Volledige klanttevredenheid is wat ons drijft, daarom zetten we graag een stapje extra voor je. Lees meer over hoe wij ons onderscheiden.

Onze garantie

Ons bedrijf is gebaseerd op een aantal basisprincipes, garanties voor jou. Dat is waar we voor staan en wat we jou beloven. Kom meer te weten.

Ons Reseller programma

Dingen beter en sneller doen, en profiteren van vele andere voordelen door deel te nemen aan het Hoasted reseller programma.

Bestel hosting

Klaar om aan de slag te gaan met een webhosting pakket? Bekijk onze populairste pakketten en ga binnen enkele tellen eenvoudig aan de slag.

Ons verschil

Bij ons krijg je veel meer dan je verwacht. We begrijpen als geen ander dat je tijd beperkt is en dat je nog een miljoen andere dingen te doen hebt. Daarom nemen we dingen uit handen voor je en verzekeren we je van absolute performance. We houden je accounts veilig en beschermd, en bieden jou de mogelijkheid tot op maat gemaakte instellingen. Raak van je frustraties af en haal vandaag nog het meeste uit je hosting.