Enterprise grade beveiliging

Hosting met 99% minder beveiligingsdreigingen

Wij zorgen voor de veiligheid, zodat jij je bedrijf kunt runnen

Ons succes heeft altijd afgehangen van de veiligheid van onze servers. Adequaat beveiligde sites zijn sneller, omdat kunstmatige traffic en verzoeken je resources niet verbruiken. Op het moment dat wij een vreemde activiteit waarnemen, zitten wij er bovenop. Onze infrastructuur is uitgerust met enterprise grade beveiliging. Je data en klantervaringen worden veilig gesteld met backup en disaster recovery oplossingen. We draaien dagelijks, wekelijks en maandelijks backups van elke account en slaan ze op op verschillende harddisks en fysieke datacenters. Backup en herstel kan gedaan worden met één klik. Mocht je twijfelen om iets aan je site te wijzigen, omdat je bang bent dat je een kostbare vergissing maakt, dan gaat er een wereld voor je open.

Als het gaat om beveiliging, gaat het allemaal om die extra laag van bescherming. En als je je hosting bij ons hebt, is dat precies wat je krijgt. Gemoedsrust die jou extra tijd geeft om te besteden aan je bedrijf.

Beveiliging voor webhosting

Enterprise grade beveiliging van Hoasted

Hosting met 99% minder veiligheidsdreigingen

  • Extreem veilige hosting omgeving
  • Beheerde updates en patching
  • Beveiligingsaudits en code reviews
  • Real-time kwetsbaarheid-detectie
  • Dubbel redundant
  • Volledige privacy

Veelgestelde vragen

Extreem veilige hosting omgeving

Elke klant die zijn hosting bij ons heeft profiteert van dezelfde enterprise grade beveiliging die we hebben ingesteld. Onze hoogwaardig presterende, veilige technologie houdt je account veilig, schoon en snel. Virus-, DDoS-, en brute-kracht bescherming zijn inclusief voor alle accounts en ons team van toegewijde technische experts staat 24/7 paraat.

Beheerde updates en patching

We scannen accounts op kwaadaardige code en houden accounts vrij van gênante overnames door hackers. Dagelijks vinden hackers kwetsbaarheden en daardoor nieuwe mogelijkheden om ongeauthoriseerde toegang te krijgen tot veelgebruikte CMS’s zoals WordPress, Joomla en Drupal. We detecteren malware en kwetsbaarheden automatisch, en patchen ze veilig voor je, zonder versies of plugins te wijzigen.

Beveiligingsaudits en code reviews

Onze datacenters, servers en accounts hebben bulletproof veiligheidsprotocollen om de beveiliging van je account te garanderen. We voeren frequent en pro-actief kwetsbaarheidsscans en perform penetration testing uit, zodat jij dat niet hoeft te doen. We updaten onze beveiligingssystemen en software continu om bovenop elke hoek van de beveiliging te zitten.

Real-time kwetsbaarheid-detectie

We screenen preventief en continu op pogingen van hackers om je data en website veilig en schoon te houden. Zo voorkomen we aanvallen voordat ze plaatsvinden. We blokkeren de IP-adressen van spammers of hackers, filteren spam voor je en stellen je op de hoogte als we iets verdachts waarnemen.

Dubbel redundant

Bij ons zijn je data betrouwbaarder. Je data worden automatisch gespiegeld over verschillende onafhankelijke apparaten, datacenters en landen. Bij problemen met de hardware, activeert onze failover technologie automatisch zodat je website blijft werken. Al onze mail-, database en bestandsservers zijn volledig redundant, zodat we een leidende uptime kunnen leveren en er zeker van kunnen zijn dat er geen enkele e-mail, bestand of byte kwijtraakt.

Volledige privacy

Je data zijn veilig bij ons. We geven om privacy, beveiliging en je persoonlijke informatie. Al onze data worden verzonden over versleutelde verbindingen en we laten geen andere mensen of ongewenste bezoekers door de data op onze servers snuffelen. We bieden geanonimiseerde domeinregistraties, zodat je identiteit volledig verborgen blijft.