Ervaar zelf de performance

VPS hosting vrijblijvend testen

Naast het feit dat alle LiteSpeed en WooCommerce VPS voorzien is van 30 dagen niet-goed-geld-terug en geoptimaliseerd is op het leveren van de hoogste prestaties in de markt, snappen wij volledig dat jij eerst wilt zien en dan geloven. Als web-bouwer, marketeer of online professional kun jij kosteloos en vrijblijvend testen.

Middels onderstaand formulier vraag je een vrijblijvende benchmark aan, waarbij we de performance van jouw website of webshop onafhankelijk vergelijken. Wij plaatsen een kopie van jou website op een WooCommerce of LiteSpeed VPS van jouw voorkeur, onder een tijdelijk domein (zonder zoekmachine indexering). We zorgen dat alles optimaal ingesteld is en doen vervolgens een vergelijking met je live website. De resultaten sturen we je na afronding toe.

Dit doen we volledig kosteloos en tevens inclusief volwaardige hosting toegang, zodat je ook zelf zaken kunt testen of proberen. Zo ervaar je het échte snelheidsverschil van een goede hosting oplossing voor je webshop. Tevredenheid gegarandeerd.

Reseller webhosting uitproberen
  • Contact gegevens

  • Vragen en opmerkingen