Invoice Ninja Hosting

Geoptimaliseerd voor Invoice Ninja, nu met NVMe én LiteSpeed!

Invoice Ninja
Enterprise

Voor dagelijkse grote zakelijke
administratie taken 

vanaf
47.99/mnd
Met 30 dagen niet goed
geld terug garantie!

Invoice Ninja
Business

Voor dagelijkse zakelijke
administratie taken

vanaf
23.99/mnd
Met 30 dagen niet goed
geld terug garantie!

Invoice Ninja Professional

Voor dagelijkse administratie taken als starter

vanaf
11.99/mnd​*
Met 30 dagen niet goed
geld terug garantie!

Invoice Ninja
Personal

Voor periodieke administratie en parttime ZZP’ers

vanaf
5.99/mnd​*
Met 30 dagen niet goed
geld terug garantie!
Invoice Ninja hosting met LiteSpeed én NVMe opslag

Onverslaanbare snelheid

Als eerste in de markt bieden we alle servers met 100% NVMe, de snelst mogelijke vorm van opslag. Met een directe verbinding op het moederbord, zijn lees- en schrijftijden van data tot bijna 30x sneller dan reguliere opslag en tot bijna 7x sneller in vergelijking met SSD.

Tevens zijn alle servers voorzien van LiteSpeed webserver + LiteSpeed cache, de best beschikbare caching oplossing in de markt (zelfs sneller dan alle alternatieven beschikbaar op de markt van vandaag!

WordPress hosting LiteSpeed
Invoice Ninja Hosting
Je Invoice Ninja administratie in goede handen

Invoice Ninja geoptimaliseerd

Onze hosting voor Invoice Ninja is al voor jou ingesteld voor de hoogste snelheid, veiligheid, stabiliteit en vindbaarheid. En waar je hulp of advies nodig hebt met instellingen, aanpassingen of optimalisatie helpen we je graag, zodat je altijd het meeste uit de mogelijkheden haalt.

Alle hosting is tevens compleet en komt inclusief zaken zoals e-mail en SSL. Zo kun je zelfs zonder technische kennis direct aan de slag.

Vraag vrijblijvende input van een specialist

Weet je niet welk pakket voor jou het beste is? Stel je vraag aan onze hosting experts en we kijken met je mee welk pakket dat het beste bij jouw business past.

Bekijk onze technische specificaties

Op zoek naar meer technische details? Voor de volledigheid hebben we de meest gestelde vragen, over alle hosting pakketten en ons platform, op een rij gezet voor je.

Op zoek naar een maatwerk oplossing?

Heb je meer dan één account nodig, of ben je op zoek naar een speciale setup voor jouw business? Snappen we! Laat ons een voorstel maken dat exact aansluit op je wensen.

Veelgestelde InvoiceNinja vragen

Hoeveel Invoice Ninja installatie kan ik plaatsen?

Met het max. aantal websites in de verschillende hosting typen, bedoelen we hoeveel verschillende hoofddomeinen je kunt koppelen aan je cPanel hosting account. Je kunt onder deze gekoppelde hoofddomeinen een onbeperkt aantal installaties plaatsen of installeren. Ieder hoofddomein heeft daarbij zijn eigen bestandsmap, vanuit waar alle website bestanden worden geladen. Invoice Ninja installaties op subdomeinen of submappen zijn ook onbeperkt toegestaan.


Bij ieder hosting account zijn tevens een onbeperkt aantal doorverwijs-domeinen (aliassen) en subdomeinen inbegrepen, volledig kosteloos. Een doorverwijs-domein is bijvoorbeeld handig voor het doorsturen van extra domein extensies (zoals bijvoorbeeld jouwbedrijf.eu naar jouwbedrijf.nl).

Kan ik mailboxen aanmaken?

Ja! Je kunt zowel een website, InvoiceNinja installatie als ook e-mail accounts of email forwarders aanmaken. Deze volwaardige mailboxen zijn net zoals je andere mailboxen en zijn ook voorzien van een slim inkomend en uitgaand spamfilter. Zo heb je alle flexibiliteit in je domein en email beheer vanuit één cPanel hosting account.

Zit ik vast aan een contract?

Nee! Wij houden van transparantie en willen dat jij 100% tevreden bent. Je kiest zelf of je wilt verlengen per 1, 3, 6 of 12 maanden en opzeggen kan ieder moment. Als je dit tevens wilt aanpassen in de tussentijd is dat ook mogelijk. Simpel, eenvoudig en transparant!

Kunnen jullie alles voor mij verhuizen?

Zeker! Veel klanten die al een InvoiceNinja omgeving + email account(s) hebben, laten ons alles professioneel overzetten. We hebben echter ook de tools en handleidingen om dit volledig zelf te doen.

invoice Ninja verhuizen we bij nieuwe hosting accounts voor eenmalig 49 euro per website en mailboxen zetten we volledig over voor 15 euro per stuk. Bij Business en Enterprise is de website verhuizing zelfs kosteloos inbegrepen.

Daarmee regelen wij alles, in de meeste gevallen zelfs zonder enige downtime. Jij levert de login gegevens aan en wij verzorgen de rest. Daarmee kun je eenvoudig en zonder zorgen overstappen.

Wat hebben jullie nodig voor de overstap?

In essentie de toegang tot je domein, Invoice Ninja installatie en instellingen. Om de verhuizing volledig voor je te regelen, hebben we specifiek het volgende nodig:

  1. Een aangemaakte klantenaccout op hoasted.com/registreer
  2. De beheerder login van je InvoiceNinja installatie
  3. FTP toegang of klanten-account login van je vorige host
  4. Toegang tot je domein instellingen / DNS
  5. Optioneel: de verhuiscode van je domein
  6. Optioneel: Eventuele overige zaken waar we rekening mee moeten houden bij de overzetting.

Als je een van bovenstaande items niet hebt of niet weet te vinden, geen probleem. Contact in dat geval onze support. We helpen je graag zo eenvoudig mogelijk over te stappen.Invoice

Kan ik jullie om advies of voorstel vragen?

Natuurlijk! Mail ons je vragen op support@hoasted.com en wij denken graag met je mee. We maken de opties concreet en geven je helder inzicht in de stappen die we zullen nemen voor, tijdens en na het overzetproces. Overige vragen of wensen nemen we op verzoek graag voor je mee. Van updates aan je plugins tot aan het toevoegen van een SSL certificaat. We kijken er naar uit om je verder te helpen!