WordPress en WooCommerce onderhoud

WordPress Onderhoud

Met de WordPress en WooCommerce onderhoud service van Hoasted hoef je niet langer om te kijken naar continue opvolgende updates en standaard onderhoud van je website of webwinkel. Tijdens de maandelijkse WordPress onderhoudswerkzaamheden voeren WordPress experts het onderhoud uit in een veilige omgeving om problemen te voorkomen. Daarnaast worden beveiligingsupdates van plugins voor zover essentieel voor de veiligheid direct uitgevoerd!

Hierbij voeren wij niet alleen de updates uit maar controleren wij ook uitvoerig de gehele werking van de website of webwinkel, en testen wij ook of de snelheid op peil is gebleven. Zo kun jij er gerust van zijn een snelle up to date website of webwinkel zonder hier verder aan te hoeven denken of mee bezig te moeten zijn.

Onderstaand duiken we nog wat verder in enkele andere voordelen van WordPress en WooCommerce onderhoud voor jouw website of webwinkel:

Website conflicten door diverse updates

Het komt bij diverse plugin updates tegenwoordig regelmatig voor dat het een of ander vooraf moet worden gecontroleerd en getest voor een update ook daadwerkelijk kan worden doorgevoerd. Er onstaan in sommige gevallen namelijk conflicten met andere plugins of het thema, iets wat voor een klein probleem kan leiden maar in sommige gevallen ook downtime.

In bepaalde gevallen kan het zelfs leiden tot een database crash. In dit geval is het gevolg vaak dat een historische backup moet worden teruggeplaatst met dataverlies als gevolg. Wij voorkomen dit door zowel gedurende het onderhoud backups te maken alsmede in een veilige omgeving te werken. Je website blijft op deze manier up to date zonder storingen en downtime.

WordPress updates

WooCommerce onderhoud voor webwinkels

Bij het updaten en onderhouden van een webwinkel komen vaak al snel extra aandachtspunten en risico’s kijken. Ten eerste heb je te maken met doorlopende bezoekers en potentiele kopers, die je zeker niet tijdens het bestelproces wilt verstoren met downtime door het uitvoeren van wat updates.  Ten tweede kun je het risico lopen om data van klanten en bestellingen kwijt te raken in het geval er een database storing zou ontstaan tijdens het uitvoeren van onderhoud en er een database backup teruggeplaatst moet worden.

Onze WordPress experts synchroniseren je website om deze reden naar een geïsoleerde veilige omgeving waar alle updates worden uitgevoerd. We besteden hierbij ook extra aandacht aan het testen en controleren van alle webwinkel functies en het bestelproces. Zo voorkom je niet alleen potentieel omzetverlies door storingen, maar kun jij ook de volledige focus houden op het verkopen van producten met je webwinkel.

WooCommerce Onderhoud

Voorkom malware, dataverlies en andere hacks

Dagelijks worden er tienduizenden WordPress websites gehackt, in sommige gevallen kan het zijn dat de daders uit zijn data van klanten uit WooCommerce webwinkels en in andere gevallen wordt de website misbruikt voor onder andere malware of phishing.

In de meeste gevallen blijkt achteraf dat een oude versie van de WordPress core of thema’s en plugins de boosdoener zijn geweest. Zo kan zelfs een enkele plugin al voor grote problemen zorgen wanneer deze een beveiligingslek zou hebben, iets wat in hoge kosten kan resulteren en voorkomen kan worden door tijdig onderhoud te plegen.

WordPress hack

Developers en Marketeers

In de meeste gevallen heb je het als developer of marketeer al druk genoeg met je dagelijks werkzaamheden, misschien kom je zelfs al wel tijd te kort. Wanneer je dan ook al aardig wat websites in beheer hebt wordt dit snel een vervelende klus waar vele uren in kunnen gaan zitten en het zelf uitvoeren van het onderhoud onrendabel maakt. 

Met onze maandelijkse onderhoud service kunnen we je geheel ontlasten en de tijd besparen. Dankzij in-house WordPress experts en het op grote schaal uitvoeren van onderhoud kunnen wij efficient en voordelig zorgen dat al jouw websites en webwinkels up to date blijven. Zo kun jij je weer focussen op het werk dat voor jouw het leukste en meest belangrijke is.

Samenvatting

In het geval dat je niet technisch bent aangelegd of het simpelweg te druk hebt met andere zaken kan WordPress en WooCommerce onderhoud een handige uitkomst zijn. Zie voor meer details en een overzicht ook op onze product pagina: WordPress en WooCommerce onderhoud.

Neem gerust contact met ons op indien je nog specifieke vragen hebt of direct aan de slag wilt gaan, we kunnen vaak binnen enkele dagen na je bestelling al het eerste onderhoud uitvoeren.

Delen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates en leer de nieuwste mogelijkheden.

Gerelaterde artikelen