Premium hosting 2018-07-24T16:05:43+00:00

Meer succes met een snellere website via Hoasted. 20% korting op je 1e bestelling. Coupon:GOFAST

BIJ ONS IS JOUW WEBSITE VÉÉL SNELLER!

Een snelle website levert meer klanten en omzet op. Om jou te helpen meer bezoekers om te zetten in klanten, heb je hosting nodig die jouw website de maximaal haalbare performance geeft. Gegarandeerd sneller en inclusief een niet tevreden geld terug garantie.

Ik wil ook een supersnelle website

Snelheid is cruciaal voor je business

Studies tonen aan dat jouw conversieratio significant zakt wanneer de laadtijd van je website meer dan een seconde is. Om meer bezoekers te converteren naar klanten, heb je geoptimaliseerde WordPress hosting nodig; en met minder dan de helft van de kosten van je mobiele telefoonabonnement, is het een kleine investering.

Traagheid beïnvloedt je omzet

Conversieratio’s worden het meest beïnvloedt in de eerste twee seconden van laadtijd. Onderstaande grafiek toont aan dat je website snel moet zijn om ervoor te zorgen dat je online business succesvol is. Hoasted levert de snelheid en performance die jouw website een geweldige gebruikerservaring en goede zichtbaarheid in zoekmachines opleveren, zodat jij de omzet van je business kunt laten groeien.

Geoptimaliseerd voor WordPress

Onze dienstverlening heeft een focus op WordPress, het meest populaire CMS ter wereld. Jouw website wordt uitgeserveerd middels de meest geavanceerde technieken op de beste hardware, zodat jij het meeste resultaat kunt halen uit jouw hosting. Met onze technologie is jouw website écht extreem snel, overal ter wereld.

Gemaakt voor de ondernemer,
geoptimaliseerd voor de developer

Naast de tijdbesparende functies die je developer zeer aanspreken, hebben we ons platform om de ondernemer en marketeer heen gebouwd. Taken die je normaal aan je developer uitbesteed, kun je nu ook makkelijk zelf. Dit bespaart jou veel tijd en helpt je kosten te verlagen.

Kosteloze migratie zonder downtime

Laat ons je helpen om te migreren naar Hoasted. Leun achterover en relax terwijl je domein, website en e-mail worden overgezet naar Hoasted door echte mensen. Naadloze transfers, zonder downtime. Wij doen gratis al het werk voor je. Snel en pijnloos

Aan de slag

Wat jij kunt doen zonder een developer

  • Migreren van jouw website naar Hoasted
  • Een kloon of staging versie van jouw website maken

  • Backups maken of terugzetten van jouw account

  • Jouw WordPress installatie of plugins updaten

  • Een nieuwe WordPress installatie aanmaken

Onze geoptimaliseerde WordPress hosting

Als je er klaar voor bent om jouw business snelle laadtijden en de hoog converterende beleving geven die het verdient, kun je snel aan de slag. Met minder dan de helft van de kosten van je mobiele telefoon, is Hoasted WordPress hosting een laag in kosten en hoge kwaliteit investering in je bedrijf. Start vandaag nog en maak gebruik van onze speciale aanbieding!

* Prijzen gelden voor de eerste periode (maximaal 36 maanden).