Benchmark aanvragen 2019-05-15T15:10:27+00:00

Aanvragen benchmark

Indien je interesse hebt in een van onze partner programma’s, bieden we kosteloos een website of webshop benchmark. Dit een onafhankelijke vergelijking op snelheid tussen je huidige oplossing en Hoasted. We maken een kopie van je huidige website welke we op een testdomein plaatsen op een van onze servers, zodat jij zelf ook echt het verschil kunt ervaren. Volledig kosteloos en vrijblijvend.

  • Jouw gegevens

  • Vragen en opmerkingen

Reseller programma

Affiliate programma

Algemeen

Veelgestelde vragen

Wat doen wij bij een benchmark?

Allereerst meten wij hoe snel je website op dit moment is. Vervolgens zetten wij een kopie van jouw website op onze servers, voeren daar een basis optimalisatie op uit, en sturen het resultaat in een handig overzicht naar je terug. Hier kun je goed uit opmaken hoeveel sneller jouw website bij ons is.

Hoe meten wij het resultaat?

Hier gebruiken wij 3 tools voor, Pingdom, GT Metrix en Webpagetest. Deze tools zijn gemaakt om de snelheid van jouw website te testen en geven een handig overzicht van eventuele verbeter punten.

Wat kun je verwachten?

Een snellere website! Afhankelijk van hoe jouw website gecodeerd is behalen wij met behulp van onze snelle servers en uitstekende caching opties gemiddeld een snelheidsscore van 90+ in bovenstaande tests.

Wat hebben wij van je nodig?

Een kopie van jouw website en database. Dit kun je aanleveren als ZIP bestand, of ons de FTP gegevens toesturen zodat wij het zelf kunnen downloaden. Bestanden op jouw server wijzigen we niet, we maken slechts een kopie.

Hoelang duurt het laten uitvoeren van een benchmark?

Over het algemeen kunnen wij een benchmark nog dezelfde of eerstvolgende dag uitvoeren. Bij zeer complexe websites kunnen wij iets meer tijd nodig hebben om de site goed te optimaliseren maar nooit meer dan 3 werkdagen.

Zitten er kosten aan verbonden?

Nee! Onze benchmarks zijn volledig kosteloos. Wanneer we je niet kunnen overtuigen kun je zonder addertjes onder het gras besluiten om niet op ons aanbod in te gaan. Wij zullen dan de website kopie die wij van je hebben verwijderen.

Vraag input van
een
 specialist

Weet je niet welk pakket voor jou het beste is? Stel je vraag aan onze hosting experts en we kijken met je mee welk pakket dat het beste bij jouw business past.

Op zoek naar
maatwerk hosting?

Heb je meer dan één account nodig, of ben je op zoek naar een speciale opzet of inrichting voor jouw business? Snappen we! Laat ons een voorstel op maat maken dat exact aansluit op jouw wensen.

Bekijk onze technische specificaties

Op zoek naar meer details? Voor de volledigheid hebben we de meest gestelde vragen, over alle hosting pakketten en ons platform, op een rij gezet voor je.