WordPress hosting

Geoptimaliseerd voor maximale snelheid en veiligheid

 

Hosting met technisch onderhoud: snel, veilig en tijdsbesparend

Als ondernemer ben je al druk genoeg met het schrijven van teksten voor je website en wil je liever niet ook nog bezig zijn met WordPress onderhoud. Toch is WordPress onderhoud noodzakelijk om een eventuele hack te voorkomen. Hacks gebeuren vaak doordat de WordPress en de plugins niet tijdig geupdate worden, terwijl er beveiligingsupdates uitgekomen zijn. Hoasted neemt je dit werk uit handen en zorgt ervoor dat alle beveiligingsupdates direct uitgevoerd worden en reguliere updates regelmatig. Behalve de veiligheid waarborgen wij ook de snelheid en stabiliteit van je site.

Snelheid is cruciaal voor je business

Studies tonen aan dat jouw conversieratio significant zakt wanneer de laadtijd van je website meer dan een seconde is. Om meer bezoekers te converteren naar klanten, heb je geoptimaliseerde WordPress hosting nodig; en met minder dan de helft van de kosten van je mobiele telefoonabonnement, is het een kleine investering.

Traagheid beïnvloedt je omzet

Conversieratio's worden het meest beïnvloedt in de eerste twee seconden van laadtijd. Onderstaande grafiek toont aan dat je website snel moet zijn om ervoor te zorgen dat je online business succesvol is. Hoasted levert niet alleen de snelheid en performance die jouw website een geweldige gebruikerservaring en goede zichtbaarheid in zoekmachines opleveren, zodat jij de omzet van je business kunt laten groeien. Daarnaast zorgt Hoasted door regelmatige optimalisatie van caching-instellingen, pagina's, afbeeldingen en database zodat jouw website supersnel wordt, wereldwijd!

geoptimaliseerde hosting van hoasted

Een stabiele website

Met regelmatige updates van WordPress Core en de plugins zorgen wij dat je website stabiel draait. Bovendien optimaliseren we je database en doen regelmatig een error-log controle, opdat je site stabiel en zonder fouten draait zoals het moet.

Veiligheid: bescherming van je website en je bezoeker

Je wilt niet dat door een hack jouw website tot wekenlang onbereikbaar is voor bezoekers. Door blacklist controles zorgen browsers er voor dat ze geen geen gehackte sites bezocht kunnen worden, vaak nog lang nadat de hack al is opgelost. Door kwetsbaarheden direct te verhelpen en inzetten van een firewall die bruteforce en DDos aanvallen tegenhoudt is je site uitstekend beveiligd. Daarnaast controleren we op spam en zorgen we ook dat de email-instellingen optimaal zijn. Standaard zit bij hosting met onderhoud ook SSL, waardoor bezoekers alleen maar via versleutelde verbindingen je website bezoeken en ook bijvoorbeeld ingevulde formulieren en wachtwoorden niet onderweg afgeluisterd worden. Tot slot hoort ook de dagelijkse controle op malware bij deze service.

Optimaliseren van de vindbaarheid

Je wilt graag dat potentiele bezoekers via zoekmachines als Google en Bing je website goed kunnen vinden. Bij het technisch onderhoud hoort dat wij regelmatig een lijst van niet gevonden pagina's of pagina's met problemen voor je maken, zodat je dat kunt oplossen en de vindbaarheid verbeteren. Doordat je site alleen via SSL beschikbaar is, scoor je ook hoger in de Google zoekresultaten. Hierbij hoort ook de Google malware en blacklist check en het opruimen van comments.

Hosting geoptimaliseerd voor WordPress

Onze dienstverlening heeft een focus op WordPress, het meest populaire CMS ter wereld. Jouw website wordt uitgeserveerd middels de meest geavanceerde technieken op de beste hardware, zodat jij het meeste resultaat kunt halen uit jouw hosting. Met onze technologie is jouw website écht extreem snel, overal ter wereld.

Gemaakt voor de ondernemer,
geoptimaliseerd voor de developer

Naast de tijdbesparende functies die je developer zeer aanspreken, hebben we ons platform om de ondernemer en marketeer heen gebouwd. Taken die je normaal aan je developer uitbesteed, kun je nu ook makkelijk zelf. Dit bespaart jou veel tijd en helpt je kosten te verlagen.

Kosteloze migratie zonder downtime

Laat ons je helpen om te migreren naar Hoasted. Leun achterover en relax terwijl je domein, website en e-mail worden overgezet naar Hoasted door echte mensen. Naadloze transfers, zonder downtime. Wij doen gratis al het werk voor je. Snel en pijnloos.

Aan de slag

Wat jij kunt doen zonder een developer

  • Migreren van jouw website naar Hoasted
  • Een kloon of staging versie van jouw website maken
  • Backups maken of terugzetten van jouw account
  • Jouw WordPress installatie of plugins updaten
  • Een nieuwe WordPress installatie aanmaken

Onze geoptimaliseerde WordPress hosting

Als je er klaar voor bent om jouw business snelle laadtijden en de hoog converterende beleving geven die het verdient, kun je snel aan de slag. Met minder dan de helft van de kosten van je mobiele telefoon, is Hoasted WordPress hosting een laag in kosten en hoge kwaliteit investering in je bedrijf. Start vandaag nog en maak gebruik van onze speciale aanbieding!

WP BUSINESS

Ideaal voor webshops
en grote Wordpress websites
23.99/mnd
60 DAGEN RISICO-VRIJ

Verlenging 27.99 /mnd

BONUS

Website migratie

+

Professionele Wordpress
snelheid optimalisatie

Aan de slag

WP PROFESSIONAL

Voor twee grotere
Wordpress websites
11.99/mnd
60 DAGEN RISICO-VRIJ

Verlenging 13.99 /mnd

BONUS

Website migratie

Kies pakket

WP PERSONAL

Beste prijs voor één
Wordpress website
5.99/mnd
60 DAGEN RISICO-VRIJ

Verlenging 6.99 /mnd

Kies pakket

* Prijzen gelden voor de eerste periode (maximaal 36 maanden).