Beste webhosting voor jouw projecten

Gegarandeerd de snelste webhosting

Alle hosting komt met gegarandeerde resources, slimme containerisatie en draait op basis van gloednieuwe AMD Ryzen 9 7950x (gloednieuw) servers mét 100% NVMe opslag én cPanel hosting met LiteSpeed. Dit is de de beste webhosting oplossing op dit moment, welke de snelste laadtijden voor jouw website kunnen garanderen.

Betere hosting verdien je zeer snel terug. Je website is op zijn snelst, waarmee je bezoekers beter converteren, je rankings in de zoekmachines stijgen en eventuele advertentiekosten dalen. Met hogere kwaliteitsscores en lagere klik prijzen, is de reden om te kiezen voor de beste hosting een no-brainer.

Al onze hosting is geoptimaliseerd op performance, voorzien van 30 dagen niet-goed-geld-terug en geoptimaliseerd op het leveren van de hoogste prestaties in de markt. Dat jouw website bij Hoasted op zijn snelst is, garanderen we.

LiteSpeed voordelen

Soorten webhosting

Van WordPress tot Reseller webhosting
Webhosting groen

Webhosting

Complete hosting om meteen aan de slag te gaan met ieder type applicatie, waaronder ook applicaties als Joomla en Drupal. Email en SSL zijn inbegrepen.
Hosting wordpress

WordPress webhosting

Geoptimaliseerde NVMe hosting voor WordPress, inclusief alle voordelen zoals e-mail en SSL. Extreem snel en vol met handige WordPress tools en extra’s.
WooCommerce hosting

WooCommerce webhosting

Wanneer je met een WooCommerce webshop aan de slag gaat is deze geoptimaliseerde NVMe hosting perfect. Inclusief professionele webshop tools.
Hosting reseller

Zelf extreem snelle NVMe hosting diensten verkopen aan jouw klanten, onder jouw eigen merknaam? Dan is onze whitelabel reseller hosting wat je nodig hebt.

Magento hosting
Krachtige schaalbare hosting voor de meest complexe Magento webshops. De voordelen van een VPS, echter zonder de zorgen, risico’s of het onderhoud.
VPS servers
Volledig gemanagede NVMe servers, samengesteld naar jouw eigen wens. Van kleine custom applicaties tot grote schaal clusters, alles is mogelijk met dit type.

Optionele webhosting uitbreidingen

Webhosting extra services

Best beoordeelde klantenservice

Ongekende, échte support

Wij zijn gebrand om jou écht te helpen met al je vragen. We leveren jou iedere dag van de week tot 22.30 uur expert technische webhosting support, óók in het weekend. Zo ben je ook buiten werktijden geholpen.

Hulp bij al je vragen, meedenken waar mogelijk en altijd opties. En indien het makkelijker is, bellen we je gewoon op. Je stelt onze support ook nooit een vraag teveel en als je graag wilt leren, helpen we je graag!

Als beste beoordeeld op review sites met de beste service.

Veilige webhosting

Alle data in Europa en volledig compliant.
We maken enkel gebruik van ISO gecertificeerde datacentra.
hoasted-security badge
Alle diensten zijn voorzien van enterprise-level beveiliging en versleuteling. Tevens zijn onze datacentra voorzien van de hoogste certificeringen zoals IS 27001 en PCI-DDS.
SOC-2 veiligheid compliance
SOC-2 veiligheid compliance
PCI DDS compliant hosting.
We maken enkel gebruik van ISO gecertificeerde datacentra.
PCI DDS compliant hosting.
We maken enkel gebruik van ISO gecertificeerde datacentra.
Alle data is ondergebracht in West Europa en voldoet aan alle AVG en GDPR regelgeving.