Hosting uitbreidingen

Al onze diensten zijn gebaseerd op dezelfde high performance infrastructuur mét NVMe opslag en komen met dagelijkse support tot 22.30 uur in de avond, zelfs in het weekend. Bekijk onderstaand ons volledige dienstenaanbod, inclusief mogelijke uitbreidingen en optionele extra services.

Dedicated IP adres

Google zorgt ervoor dat bij zoekacties in een land websites met een IP-adres uit dat land hoger scoren. Richt jouw website zich op bezoekers uit een bepaald land, dan kan een dedicated IP-adres bijdragen aan een betere vindbaarheid en hogere zoekmachine ranking.

Infinite Cache

Deze functie activeert een crawler robot op de server, welke zorgt dat al jouw webpagina’s altijd automatisch in het werkgeheugen van de server staan, zelfs wanneer deze niet of minder vaak bezochte zijn. Het resultaat is altijd de snelste laadtijden voor al jouw pagina’s, wat een groot voordeel is op het gebied van zoekmachine optimalisatie, conversie, gebruikerservaring en klik-prijs.

SSL certificaten

Met een SSL certificaat wordt je vertrouwelijke informatie versleuteld verzonden, zodat je gegevens niet onderschept kunnen worden. Via een versleutelde verbinding (https), bescherm je je data zoals formulieren, bestellingen en andere informatie. Met SSL wordt jouw data versleuteld en kunnen bezoekers jouw website met vertrouwen gebruiken.

Als je bezoekers hebt van over de hele wereld, wil je je content snel leveren om een goede gebruikerservaring te garanderen. Een content delivery network of content distribution network (CDN) kan je helpen om de content met een hoge beschikbaarheid en hoge prestaties te leveren aan eindgebruikers.

Met Hoasted transactionele e-mail worden e-mails via aparte en speciaal ingerichte e-mail servers verstuurd, zonder dat het grote invloed heeft op de aflever-ratio of reputatie van je website of domein. Een must have voor webshops, bij het verzenden van nieuwsbrieven of bij groeiend gebruik van je website of applicatie. Razendsnel verzenden, grote volumes verzenden en inzicht in gebruiksstatistieken.

Met inkomende mail filtering van Spam Experts bescherm je jezelf tegen bedreigingen door het automatisch laten uitfilteren van 99,8% van alle spamberichten. Met slimme technologie wordt het filter iedere dag slimmer en worden niet enkel spam, maar ook bijvoorbeeld phishing berichten gefilterd. Het inkomende filter behoort tot de beste in de markt met een nauwkeurigheid van nagenoeg 100% en bijna geen false positives. Kosten zijn 3 euro per domein per maand (tot 500 e-mail gebruikers), inclusief eigen SpamExperts login

magento hosting

Met DNSSEC zorgt Premium DNS ervoor dat de DNS informatie van je domein veilig is. Dit is het systeem waarin vastgelegd wordt op welke server bijvoorbeeld bezoekers op je website kunnen komen en op welke server de e-mail voor jouw domein moet worden afgeleverd). Vervalsen van een DNS opvraging (waarbij bezoekers op een malafide site kunnen komen) wordt hiermee tegengegaan.

vps servers

Met WordPress onderhoud van Hoasted wordt al het technisch beheer aan je WordPress website volledig uit handen genomen, en hoef jij hier niets meer aan te doen. Wij waarborgen en garanderen de veiligheid, snelheid en stabiliteit van je website, zodat jij je op groei van je business kunt richten.