Hoe maak ik een e-mail forwarder?

Wat zijn E-mail Forwarders?

E-mail forwarding helpt je om een e-mail die wordt bezorgd op een e-mailadres automatisch door te sturen naar een ander e-mailadres.

Als je meerdere e-mailadressen hebt voor je bedrijf is een groot voordeel van e-mail forwarders dat alle berichten naar een account worden gestuurd. Dus als je sales@hoasted.com, service@hoasted.com, en support@hoasted.com e-mailadressen hebt, kunnen alle e-mails naar deze accounts worden doorgestuurd naar een account zoals info@hoasted.com. Zo hoef je niet alle e-mail accounts te controleren maar alleen het e-mailaccount info@hoasted.com.

Email Forwarding Instellingen

1. Log in op cPanel.

2. Navigeer naar Home >Email > Forwarders.

e-mail forwarder aanmaken

De Forwarders pagina wordt weergegeven.

e-mail forwarder pagina

3. Klik op Toevoegen Forwarder.

De Voeg een Nieuwe Forwarder toe pagina wordt weergegeven.

Add a New Forwarder pagina

4. Voer in de Adres sectie het e-mailadres en de gebruikersnaam in in het Forward Adres tekstveld.

5. Selecteer the gebruikersnaam voor the domein uit de Domein drop down lijst.

6. Voer in de Bestemming sectie, het volledige e-mailadres in naar waar je emails wil doorsturen in het Forward naar Email Adres tekstveld.

7. Je kunt alle niet geroute mail verwijderen met een foutmelding naar de afzenders; in dit geval moet je het bericht intypen dat naar alle afzenders wordt gestuurd door het aanvinken van de box.

8. Door te klikken op de Geavanceerde Opties link verwijder je alle unrouted mail en stuur je deze door naar een programma of forward je het naar een systeem account.

9. Klik op Forwarder Toevoegen.

De Email Account Forwarders pagina wordt weergegeven.

E-mail Account Forwarders pagina

Laat ons je helpen!

Wij houden ervan als jij ons vragen stelt, want wij willen dat jij het meeste uit je hosting haalt! We beantwoorden kosteloos al je vragen, snel en duidelijk. Wat voor jou belangrijk, is ook belangrijk voor ons. Stuur ons een berichtje en ervaar zelf!