Wat is een Default Adres?

Stel dat een gebruiker van je website je een e-mail wil sturen over je website of iets anders; de gebruiker stuurt de e-mail naar, laten we zeggen, info@hoasted.com, maar jij hebt die mailbox helemaal niet. Normaalgesproken komen zulke e-mails terug naar de afzender als het adres van de ontvanger niet is gevonden. Maar met een default addres (of een catch-all adres), wordt de e-mail, in plaats van terug naar de afzender, doorgestuurd naar dit default adres en hij wordt daar voor je opgeslagen. Zo worden alle e-mails die worden verzonden naar een een non-existent of onbeschikbaar e-mailaccount geforward naar dit default adres.

Je kunt je default e-mailadres makkelijk en snel aanmaken met Mail Manager in cPanel. Klik voor meer informatie op de volgende link:  Hoe configureer ik mijn Default Adres?

Laat ons je helpen!

Wij houden ervan als jij ons vragen stelt, want wij willen dat jij het meeste uit je hosting haalt! We beantwoorden kosteloos al je vragen, snel en duidelijk. Wat voor jou belangrijk, is ook belangrijk voor ons. Stuur ons een berichtje en ervaar zelf!