Welke top level domeinen / extensies bieden jullie aan?

Welke top level Domeinen / extensies bieden jullie aan?

Een Top Level Domain (TLD) is de extensies bij een domeinnaam, bijvoorbeeld .nl of .com. In de toekomst zal de uitbreiding van de TLD's leiden tot massale groei van de domeinnaam-mogelijkheden. Het is mogelijk dat je je gewenste domeinnamen met .nl of andere veel gebruikte TLD's niet meer kunt krijgen. Wil je je gewenste domeinennaam dan kun je ook eens nadenken over relevante TLD extensies zoals .co , .club, .shop, .expert, .academy of .hotel.

Extensies in TLD's leiden tot tevredenheid bij de gebruikers met betrekking tot hun gewenste domeinnamen. De toevoeging van nieuwe TLD's zorgt voor een nieuwe instroom van gebruikers.

Deze uitbreiding in TLD's maakt het waarschijnlijk makkelijker voor kijkers omdat het gerichter en nauwkeuriger is, het voldoet direct aan de wensen van de kijker en zijn verwachtingen. Het uitbreiden van top level domeinen heeft ook voordelen voor marketeers, ze kunnen domeinen kopen, parkeren en verkopen voor winst.

Zoals eerder beschreven over de gebruikelijke TLD's zullen degenen, die geen populaire TLD's kunnen krijgen, een oplossing vinden in de nieuwe extensies. Maar deze TLD's zijn ook bedoeld om te presteren in de resultatenpagina's van zoekmachines. Als de gebruiker Google of vergelijkbare zoekmachines gebruikt zal Search Engine Optimization (SEO) helpen bij het benadrukken van de overeenkomende zoekwoorden en specifieke zoektermen.

Het toevoegen of uitbreiden van nieuwe TLD's is altijd praktisch en nuttig in marketing.

Je vindt al onze extensies hier: Hoasted’s Domeinen


Laat ons je helpen!

Wij houden ervan als jij ons vragen stelt, want wij willen dat jij het meeste uit je hosting haalt! We beantwoorden kosteloos al je vragen, snel en duidelijk. Wat voor jou belangrijk, is ook belangrijk voor ons. Stuur ons een berichtje en ervaar zelf!