Domein verlengingen bij Hoasted

Alle domeinen bij Hoasted verlengen automatisch. Wil je een domeinnaam annuleren, stuur dan een e-mail naar support@hoasted.com. 

Verlenging van domeinen is afhankelijk van of je het domein hebt gekocht voor een periode van een jaar of drie jaar, etc. Vernieuwing van domeinen is net zo eenvoudig als de maandelijkse betaling van je prepaid telefoonrekening. Er is ook een geautomatiseerd proces voor het verlengen van je domein, op voorwaarde dat je financiën in orde zijn.

Automatische vernieuwing is geen noodzaak, maar als je je domein niet handmatig verlengt, dan is het nadeel is dat het constante verkeer naar je website plotseling kan worden omgeleid naar een andere website of gewoon wordt doorverwezen naar een lege pagina. Het is altijd beter voor je website om constant traffic te hebben, om je website te laten floreren.

Als je automatisch Domeinen wil verlengen, volg dan de onderstaande stappen.

1. Login in het klanten gedeelte.

2. Navigeer naar Domeinen >Mijn Domeinen.

De Klanten Gedeelte pagina wordt weergegeven .

domein automatisch vernieuwen

3. Selecteer de Automatisch Vernieuwen Status uit de Beheer Domein drop down lijst in de rij van het domein dat je wil vernieuwen.

De Automatisch Vernieuwen sectie wordt weergegeven .

status automatisch vernieuwen

4. Om automatisch vernieuwen in te schakelen en te zorgen dat wij automatisch een factuur sturen voor dat je domein verloopt klik je op Automatisch Vernieuwen Inschakelen.

Automatisch vernieuwen wordt ingeschakeld voor het geselecteerde domein.

domein status

5. Om automatisch vernieuwen uit te schakelen klik je op Automatisch Vernieuwen Uitschakelen.

De automatisch vernieuwen functie wordt uitgeschakeld. 

domein automatisch vernieuwen

Laat ons je helpen!

Wij houden ervan als jij ons vragen stelt, want wij willen dat jij het meeste uit je hosting haalt! We beantwoorden kosteloos al je vragen, snel en duidelijk. Wat voor jou belangrijk, is ook belangrijk voor ons. Stuur ons een berichtje en ervaar zelf!