Powercacher van Hoasted

Belangrijk: Op dit moment nog in beta en enkel voor WordPress websites.

Powercacher™ van Hoasted is exclusief ontwikkeld voor de klanten Hoasted en zorgt voor een ultra-snelle laadtijd voor jouw website. Hiermee kun je de Hoasted dynamische cache gebruiken om de prestaties van je website te optimaliseren. Deze tutotial geeft je een uitgebreide introductie op Hoasted's geavanceerde website optimalisatie oplossing, Powercacher. We leggen uit hoe je het kunt gebruiken om de prestaties van je website te verbeteren.

Over Powercacher

Powercacher verbetert de gebruikerservaring van je website door de prestaties van de website en de laadtijden te verkorten. De plug-in, verkrijgbaar in alle hosting pakketten (met uitzondering van 'Persoonlijk') ontketent de kracht van je Hoasted hosting door het optimaliseren van je Nginx instellingen voor zowel je cPanel account als je website, en vereist instellingen in beide. Het resultaat is een toename van het aantal hits (tot 100x) dat je website kan verwerken en een boost in de laadsnelheid van je website (meer dan 4x). Dit zorgt ervoor dat jouw website op zijn snelst is.

Toegang krijgen tot Powercacher

Je vindt de tool door op het icoontje te klikken in je cPanel, onder ‘Hoasted tools’:

powercacher hoasted cpanel


Als je hierop klikt kom je op de tool pagina. Daar vind je beknopte informatie over hoe Powercacher werkt en een overzicht van de beschikbare domeinen en subdomeinen waarop je Powercacher kunt inschakelen:

hoasted Powercacher


Compatibiliteit

Powercacher is een uitstekende caching oplossing voor alle soorten websites. Je instellingen worden automatisch beheerd op basis van je CMS. We ondersteunen momenteel de volgende Content Management Systemen (CMS) en websites:

 • WordPress
 • Statische HTML websites
 • Meer opties binnenkort beschikbaar....

Je website zal worden gecached op basis van dynamische caching. Dit is een uiterst effectieve oplossing voor dynamische websites die worden aangedreven door Joomla, Wordpress en Drupal. Op ons shared hosting platform ondersteunen we Magento ook. Het cachet de HTML-uitvoer die is gecreëerd door de PHP code van deze applicaties en stuurt het direct door naar het RAM (het geheugen van de servers), in plaats van het elke keer te genereren. Dit bespaart aanzienlijke resources en zal resulteren in zeer snelle laadtijden. De TTFB (tijd tot eerste byte) zal dalen tot onder de 30ms.


Powercacher Inschakelen

WordPress

 1. Log in op je cPanel account
 2. Open de Powercacher instellingen door op het cPanel icoon te klikken
 3. Schakel Powercacherdomein(en) en/of subdomein(en) in de tool pagina
 4. Log in als administrator op de WordpPress website die je in stap 2 hebt ingeschakeld
 5. Ga naar de plugins pagina en installeer de Hoasted Powercacher plugin voor WordPress
  1. Voeg een nieuwe plugin toe
  2. Upload de Powercacher plugin naar je website (je vind hem hier of via http://hoasted.link/powercacher)
  3. Klik op installeren
  4. Klik op activeren
 6. Zodra je de WordPress plugin geactiveerd hebt verschijnt er een menu onder de 'Instellingen' met de naam 'Hoasted Cache'
 7. Klik in de instellingen van de plugin op ‘Purge Gehele Cache Nu'
 8. Je bent klaar, al je data worden vanaf nu automatisch geladen via Hoasted Powercacher. Veel plezier ermee!

Hoasted Powercacher instellingen

Magento

Binnenkort beschikbaar

Joomla

Binnenkort beschikbaar

Drupal

Binnenkort beschikbaar

Laat ons je helpen!

Wij houden ervan als jij ons vragen stelt, want wij willen dat jij het meeste uit je hosting haalt! We beantwoorden kosteloos al je vragen, snel en duidelijk. Wat voor jou belangrijk, is ook belangrijk voor ons. Stuur ons een berichtje en ervaar zelf!