​Wat doen Network Tools?

De Network Tools functie is een van de meest nuttige en onderschatte tools in cPanel. Soms, als je website niet goed werkt, gebruiken de Hoasted support agenten soortgelijke networking tools, zoals in cPanel, om een ​​dergelijke storing te verhelpen.

Network Tools omvatten:

Domein Lookup: Vaak WHOIS lookup genoemd, met deze functie kun je informatie over de details van een domein verzamelen, zoals de naam van de eigenaar, de registrar op grond waarvan de domeinnaam is geregistreerd, de details van de huidige DNS-instellingen, etc. Deze tool zorgt ervoor dat je DNS correct is ingesteld direct nadat bepaalde DNS wijzigingen zijn gedaan.

Het voert het host domein command uit, dit verwijst naar een specifiek domein en het gebruik van het IP-adres van de domeinnaam, het route DNS-informatie over de server terug.

Trace Route: Een Trace Route helpt bij het oplossen van netwerk en verbindingsproblemen van de locatie van je systeem naar de server waarop het is aangesloten. De functionaliteit is zodanig dat het de route van de server van je site volgt naar de computer vanwaar cPanel bereikbaar wordt.

De functie omvat ook het weergeven van het aantal servers, waardoor de gegevens van je site gaan voordat ze uiteindelijk het je website bereiken, en de tijd die het de computer kost om contact te maken met de server.​

Laat ons je helpen!

Wij houden ervan als jij ons vragen stelt, want wij willen dat jij het meeste uit je hosting haalt! We beantwoorden kosteloos al je vragen, snel en duidelijk. Wat voor jou belangrijk, is ook belangrijk voor ons. Stuur ons een berichtje en ervaar zelf!