Hoe log ik in op mijn cPanel?


cPanel & WHM (WebHost Manager) is het primaire controlepaneel om de configuratie van servers, e-mail en websitebeheer te automatiseren en vergemakkelijken.

cPanel is een controlepaneel dat je kunt vinden op alle Linux based hosting accounts en servers. Het laat gebruikers eenvoudig vele aspecten van hun account beheren, zoals bestanden, applicaties, en e-mail gehost op hun account of server. Voor server klanten wordt cPanel gebruikt in combinatie met WebHost Manager (WHM).

Er is maar een gebruikersnaam beschikbaar per cPanel. Als addon, geparkeerde en subdomeinen worden aangemaakt zijn deze toegankelijk door in te loggen op het hoofd cPanel account. Verschillende login gegevens zijn niet beschikbaar.

De login gegevens, d.w.z. gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen op het cPanel account vind je in de mailbox van de gebruiker, in een welkoms e-mail die deze gegevens bevat. Voor eventuele problemen met de login gegevens kun je bij ons terecht.

Het cPanel account is toegankelijk op de volgende manieren. Opties 1 en 2 zijn het meest aanbevolen en betrouwbaar omdat ze afhankelijk zijn van het server adres, daardoor hoeft je domein niet doorverwezen te worden naar de server.

1.  Open je favoriete browser en ga naar Hoasted’s cPanel's URL.

login cpanel
De Cpanel Login pagina wordt weergegeven.

Cpanel Login pagina

2.  Voer het e-mailadres in in het E-mailadres tekstveld.

3.  Voer het wachtwoord in in het Wachtwoord tekstveld.

4.   Klik op Login.

De Cpanel pagina wordt weergegeven. Je kunt de opties bekijken in Cpanel

hoasted cpanelLaat ons je helpen!

Wij houden ervan als jij ons vragen stelt, want wij willen dat jij het meeste uit je hosting haalt! We beantwoorden kosteloos al je vragen, snel en duidelijk. Wat voor jou belangrijk, is ook belangrijk voor ons. Stuur ons een berichtje en ervaar zelf!