Gravity Forms + Alle Add-ons Gratis

Ontvang alles Gratis bij een Hosting pakket


Start Nu!

Gravity Forms is geweldig! (Maar duur...)

$199 per jaar voor een developer license met alle 35 add-ons is erg duur.

Voor die $199 krijg je wel premium support direct van Gravity Forms, maar wat als je die support niet nodig hebt!?

Daar kan Hoasted bij helpen..

Laat ons je geld, tijd en frustratie besparen!

Als een vooruitstrevende hosting provider doen we er alles aan om developers, designers en andere professionals het meeste uit hun webhosting te laten halen!

Stel je voor dat je je werk sneller, beter en goedkoper kunt doen, omdat je toegang hebt tot een breed aanbod van tools en een team om je te ondersteunen.

Laat ons jou helpen..

Gravity Forms is maar het begin...

Stop met tijdverspilling en sluit je hosting af bij Hoasted

  • Gratis site en e-mail migratie
  • Geen backups meer nodig
  • WordPress geïnstalleerd in minder dan 2 minuten
  • Meteen aan de slag
  • Gratis Gravity Forms met alle 35 Add-ons

Hosting + Gravity Forms
+ 35 Addons

Ontvang Gravity Forms met alle Add-ons gratis bij dit hosting pakket!

4.99/mnd

Normaal: 5.99 /mnd

35 Gravity Forms Premium Addons

100GB SSD schijfruimte

onbeperkte traffic

Get started

Jouw vragen beantwoord..

Welke Add-ons zijn inbegrepen?

De volgende addons zijn inbegrepen bij de Gravity Froms Developer Edition: ActiveCampaign, Agile CRM, Authorize.Net, AWeber, Batchbook, Campaign Monitor, Campfire, Capsule CRM, CleverReach, Coupons, Dropbox, Emma, Freshbooks, GetResponse, Help Scout, Highrise, HipChat, iContact, Mad Mimi, MailChimp, Partial Entries, PayPal Payments Pro, Paypal Payments Standard, PayPal Pro, Polls, Quiz, Signature, Slack, Stripe, Survey, Trello, Twilio, User Registration, Zapier, Zoho CRM


Hoe kan je een premium plugin aanbieden voor zulke lage prijzen?

WordPress en het is afgeleide thema's en plug-ins zijn gelicenseerd onder de GPL. De GPL stelt gebruikers in staat om te gebruiken, te delen, te wijzigen en te herdistribueren software wat ze willen. Deze vrijheid laat ons toe om de software direct te kopen van de ontwikkelaars en verkopen het aan u voor een veel lagere prijs dan die door de oorspronkelijke auteurs.


Waarom zou ik een hosting pakket afnemen en de plugin erbij krijgen?

Bij Hoasted hebben we hebben een frisse kijk op het bouwen van websites met WordPress. Wij geloven dat het te duur is geworden om een WordPress site te bouwen, hosten en onderhouden. Dit komt omdat je alles bij losse partijen moet kopen en vaak support op plugins koopt die je nooit gebruikt! Wij willen hiervoor een goedkoop alternatief bieden.


Wat krijg ik niet van Hoasted?

Je krijgt geweldige hosting en support op je hosting account. We bieden alleen geen ondersteuning aan voor de plugins in WordPress. Wil je dit wel graag dan kan je het beste de plugin van de orginele auteur kopen.


Disclaimer: Gravity Forms and the other products mentioned on this page are all trademarks of their respective owners. Any reference we make to these trademarks is considered nominative fair use. Hoasted is not associated or endorsed by these companies in any way. These products are not developed by Hoasted and are all released under the GPL license and distributed by Hoasted.