Save time

Save time 2018-07-17T11:31:55+00:00

Stop met tijdverspilling.

Hoasted is te makkelijkste manier om online te groeien en te bouwen. Ons doel is ervoor te zorgen dat jij het meeste uit je tijd kunt halen. Al onze systemen zijn klaar voor gebruik en supermakkelijk te bedienen vanuit één krachtig admin paneel.

De dingen die jij bij je vorige host zelf deed worden nu voor je gedaan. Geen tijdverspilling meer. Vanaf nu kun jij je tijd besteden aan waar jij het beste in bent.

We bieden een aantal van de beste tools en oplossingen voor alle soorten en maten hosting. Daadwerkelijk nuttig, en inclusief bij alle pakketten, zonder extra kosten. Zo makkelijk als een druk op een knop.

Als je het nodig hebt, is er hulp en support van een getrainde professional. Als je wilt, leren we je hoe je dingen sneller, slimmer en beter kunt doen. Als je iets wil begrijpen laten wij het zien en we leggen het je uit.

We maken webhosting leuk en makkelijk. Laat ons je tonen hoe je er het meeste uithaalt.

support statistieken

We vinden jou en je tijd belangrijk

We helpen je om dingen sneller en beter te doen

  • Gratis site en e-mail migratie
  • Geen backups meer nodig
  • Je favoriete app geïnstalleerd in minder dan 2 minuten
  • Slimme meldingen
  • Meteen aan de slag
  • Gemoedsrust terwijl je bouwt en leert

snellere en betere web hosting

Gratis site en e-mail migratie

Laat ons je helpen om te migreren naar Hoasted. Leun achterover en relax terwijl je domein, website en e-mail worden overgezet naar Hoasted door echte mensen. Naadloze transfers, zonder downtime. Wij doen gratis al het werk voor je. Snel en pijnloos.

Slimme meldingen

Al onze systemen zijn verbonden met een systeem voor slimme meldingen, en je kunt je aanmelden om meldingen te ontvangen over wijzigen aan je website, zoals beschikbare updates, statistieken, backups etc. Een slimme manier om te beheren, volledig besloten en veilig.

Geen backups meer nodig

Wij verzorgen de backups voor je. We maken elke dag een snapshot van je volledige account, en we slaan dagelijks, wekelijks en maandelijks verschillende versies voor je op. Bij de meeste pakketten kun je deze snapshots te allen tijde zelf terugzetten. Anderen vragen hier geld voor, wij niet!

Ga meteen aan de slag

Bij ons krijg je onmiddellijke activatie. Zelfs als je domeinverhuizing nog niet officieel verwerkt is, kun je al aan de slag. We bieden gratis WordPress, Bootstrap en Joomla templates en stap-voor-stap tutorials. Als je vast zit helpt ons support team je weer op gang.

Je favoriete app geïnstalleerd in minder dan 2 minuten

Een applicatie zoals WordPress installeren kan in minder dan 2 minuten, zonder technische kennis. We hebben zelfs alles al ingesteld met de beste plugins, geoptimaliseerd voor snelheid en functionaliteit! Beheer, backup en herstel je website makkelijk, met een enkele klik.

Gemoedsrust terwijl je bouwt en leert

Je kunt rustig spelen met je site en veilig dingen uitproberen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je iets stuk maakt. Als je een foutje maakt, of je het nu wilt repareren of herstellen, wij zijn er altijd om je te helpen. Je kunt zelfs staging omgevingen opzetten en externe backups configureren naar Dropbox, S3 of FTP.