Verhuis service 2018-09-18T14:00:05+00:00

Een Makkelijke Start en een Pijnloze Transfer

Ga meteen aan de slag of laat ons je website overzetten voor jou.

SNELLE START

Als je nog geen website hebt

Bij ons krijg je onmiddelijke activatie. Installeer je favoriete app in een klik, klaar voor jou in secondes. We bieden gratis WordPress, Bootstrap en Joomla templates en stap-voor-stap tutorials. Als je vast zit, helpt ons support team je op gang.

PIJNLOZE TRANSFER

Als je al een website hebt

Laat ons je helpen om te migreren naar Hoasted. Leun achterover en relax terwijl je domein, website en e-mail worden overgezet naar Hoasted door echte mensen. Naadloze transfers, zonder downtime. Wij doen gratis al het werk voor je. Snel en pijnloos.

Waarom Hoasted

Volledige klanttevredenheid is wat ons drijft, daarom zetten we graag een stapje extra voor je. Lees meer over hoe wij ons onderscheiden.

Lees meer

Onze garantie

Ons bedrijf is gebaseerd op een aantal basisprincipes. Dat is waar we voor staan en wat we jou beloven. Kom meer te weten.

Lees meer

Ons reseller programma

Dingen beter en sneller doen, en profiteren van vele andere voordelen door deel te nemen aan het Hoasted reseller programma.

Lees meer

Bestel hosting

Klaar om aan de slag te gaan met een webhosting pakket? Bekijk onze populairste pakketten en ga binnen enkele tellen aan de slag.

Lees meer

Gratis migratie is inclusief

Een domeinnaam is je eigen webadres voor je website. Je kunt het vergelijken met een straatadres dat nodig is om online gevonden te worden. Het bestaat uit een naam (zoals Hoasted) en een extensie of TLD (zoals .com), die samen de volledige domeinnaam vormen (hoasted.com). Zodra je bij ons een domeinnaam registreert ben jij de enige eigenaar van jouw unieke website adres.

Hoe onze dienst werkt

Nadat we je migratieverzoek hebben ontvangen zetten we het proces in werking. Samen plannen we een tijdstip om de migratie uit te voeren, de migratie duurt meestal minder dan twee uur. We verhuizen je domein en volledige website, inclusief bestanden en databases. Je website is volledig functioneel op je nieuwe account, zonder downtime. Als het proces is afgerond sturen we je nieuwe login gegevens via e-mail. Je hebt dan twee dagen om te bevestigingen dat alles naar jouw voorkeur is.

Drie simpele stappen om te beginnen

STAP EEN

Stel je huidige provider op de hoogte en verzoek om een transfer code. Deze heb je nodig om je domein naar Hoasted te verhuizen.

STAP TWEE

Bestel je nieuwe hostingplan bij ons en stuur ons een migratieverzoek. We hebben hiervoor je oude login gegevens of bestanden nodig.

STAP DRIE

Leun achterover en relax terwijl wij een volledige migratie van je data uitvoeren. Naadloze transfers, zonder downtime.

Veelgestelde vragen

Wat hebben jullie van mij nodig?

We hebben de transfer token van het domein nodig om je domein te verhuizen en de FTP login van je vorige host. Als je deze niet hebt, hebben we een zip bestand nodig met al je bestanden en je database.

Welke soorten websites zijn inclusief?

We migreren WordPress, Joomla, Drupal, Magento en statische html websites. Een andere CMS? Als je wilt kunnen we deze ook migreren, stuur ons even een berichtje.

Is de migratie van mijn SSL certificaat inclusief?

Helaas kunnen SSL certificaten niet worden gemigreerd. We kunnen wel een nieuw certificaat voor je installeren tijdens het migratieproces, zonder extra kosten.

Is de gratis migratie inclusief bij elk account?

Website migratie is inclusief voor alle zakelijke plannen. Afhankelijk van het plan zijn ook de migratie van e-mail of een volledige begeleiding bij het omzetten inclusief (concierge on-boarding).

Zijn er data garanties?

Ja. We migreren alles voor je en we voeren een kwaliteitscontrole uit op ons werk. Na de migratie heb je twee dagen om een succesvolle migratie te bevestigen.

Maken jullie ook wijzigingen aan de websites tijdens de migratie?

Nee. We updaten de CMS installaties, plugins of thema’s niet. Als je wil dat we een SSL certificaat installeren, wijzigen we wel je URL instellingen.

Verhuizen jullie mijn contacten ook?

Ja, in het pro plan en bij de concierge on-boarding migreren we ook je contacten. Je kunt ook zelf je contacten importeren in je webmail.

Concierge on-boarding

Als je graag een volledige migratie wil, bieden wij een concierge on-boarding service. We migreren niet alleen je website, maar ook elk e-mailadres, inclusief e-mails en mappen. Als een professionele verhuisdienst, verzorgen we een volledige en professionele migratie van al je digitale bezittingen en helpen we je bij elk aspect van de transitie.

Speciale introductie-aanbieding. Van €199 voor €99. Vraag hier concierge on-boarding aan