Facturatie per kalendermaand

Desk setup

Sinds kort is het mogelijk om facturen op maandelijkse te basis te ontvangen. Minder facturen betekent minder boekhouding en daarmee ook makkelijker! Normaliter ontvangen onze klanten een product-factuur op basis van besteldatum.

Als klanten maandelijkse facturatie laten aanzetten, dan ontvangen ze niet meer een factuur op basis van productdatum, maar op basis van kalander maand. Bij maandelijkse facturatie ontvangen klanten op de 1e van iedere maand, één factuur met een overzicht van alle betalingen van de maand daarvoor. Optioneel kan de betaalbevestigings-email ook uitgezet worden. Dit is handig voor klanten die de facturen direct inschieten in hun boekhoudprogramma, en willen voorkomen dat de betaalbevestgings-email afkomstig van Hoasted ook als factuur wordt geïnterpreteerd in de boekhouding.

Dit is niet van toepassing op de facturen voor bestellingen die al gefactureerd zijn. Bij activatie worden alle toekomstige facturen automatisch opgespaard tot de 1e van de opvolgende maand. De maandelijkse facturatie is dus heel handig voor klanten die:

  • veel bestellingen per maand doen
  • veel active domeinen hebben in hun account
  • graag facturen op maandbasis ontvangen
  • hun facturen automatisch willen laten inschieten in hun boekhoudprogramma

Klanten kunnen dit aanzetten door contact op te nemen met Hoasted support. De functie wordt dan geactiveerd en ook direct actief.

Delen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates en leer de nieuwste mogelijkheden.

Gerelaterde artikelen