Beste webhosting

De beste webhosting oplossing waarin alles inbegrepen is om direct aan de slag te kunnen gaan.

Webhosting
Enterprise

Voor grote websites
of applicaties.
39.99/mnd​*
Normaal 47.99 /mnd

Webhosting Business

Voor grotere websites
met meer bezoekers.
19.99/mnd​*
Normaal 23.99 /mnd

Webhosting
PROFESSIONAL

Voor professionele
websites en blogs.

9.99/mnd​*
Normaal 11.99 /mnd

Webhosting
Personal

Beste prijs voor
een basis website

4.99/mnd​*
Normaal 5.99 /mnd

Beste webhosting en alles inbegrepen

Direct een goede start

Met onze beste webhosting ben je direct van alle gemakken voorzien. Of je zelf een eigen website wilt maken, een web-bouwer hebt of zelf de developer bent, onze beste webhosting is er klaar voor. Boordevol voordelen die jou tijd besparen zodat jij je kunt richten op de zaken waar jij goed in bent.

Standaard voordelen

Extra technische voordelen

Beste webhosting met LiteSpeed én NVMe opslag

Onverslaanbare snelheid

Als eerste in de markt bieden we alle servers met 100% NVMe, de snelst mogelijke vorm van opslag. Met een directe verbinding op het moederbord, zijn lees- en schrijftijden van data tot bijna 30x sneller dan reguliere opslag en tot bijna 7x sneller in vergelijking met SSD.

Tevens zijn alle servers voorzien van LiteSpeed webserver + LiteSpeed cache, de best beschikbare caching oplossing in de markt (zelfs sneller dan WP Rocket, Varnish en W3 Total Cache). Met deze unieke hardware en software combinatie is jouw website onverslaanbaar snel.

Beste webhosting snelheid
Beste webhosting support

Beste webhosting én beste service

Echte hosting support

Waar je hulp of advies nodig hebt met je hosting instellingen, aanpassingen of optimalisatie helpen we je graag, zodat je altijd het beste uit de mogelijkheden haalt. Onze support is iedere dag van de week open tot 22.30 uur, zelfs in het weekend!

Alle beste webhosting is tevens compleet en komt inclusief zaken zoals e-mail én gratis SSL. Tevens kun je zeer snel en zonder moeite je applicaties installeren en waar je niet zelf uitkomt helpen we je bij. Zo heb je altijd opties en kun direct aan de slag.

Vraag vrijblijvende input van een specialist

Weet je niet welk pakket voor jou het beste is? Stel je vraag aan onze hosting experts en we kijken met je mee welk pakket dat het beste bij jouw business past.

Bekijk onze technische specificaties

Op zoek naar meer technische details? Voor de volledigheid hebben we de meest gestelde vragen, over alle hosting pakketten en ons platform, op een rij gezet voor je.

Op zoek naar een maatwerk oplossing?

Heb je meer dan één account nodig, of ben je op zoek naar een speciale setup voor jouw business? Snappen we! Laat ons een voorstel maken dat exact aansluit op je wensen.

Veelgestelde vragen

Wat zit er inbegrepen?

In onze beste webhosting pakketten zit alles inbegrepen voor website en e-mail, plus nog veel meer! Het enige dat je naast dit pakket nog nodig hebt is een domeinnaam. Als je al een domeinnaam hebt, kun je die ook gebruiken, zelfs als deze bij een andere provider staat.

Welk pakket is het meest geschikt voor mij?

Indien je beste hosting voor je bedrijf of als webshop gaat gebruiken, raden we aan om gebruik te maken van Webhosting Professional of hoger. Je hebt altijd de mogelijkheid om later je pakket aan te passen. Hulp nodig bij je keuze? Vraag ons hier om advies!

Is dit pakket geschikt voor WordPress?

Ja, dit beste hosting pakket is geschikt voor alle zogenaamde PHP gebaseerde applicaties zoals WordPress, Joomla, Prestashop en zelfs Craft CMS en Laravel! Wanneer je met WordPress aan de slag gaat raden we echter aan te kiezen voor onze speciale WordPress geoptimaliseerde hosting of WooCommerce geoptimaliseerde hosting.

Kan ik meerdere domeinen koppelen aan één pakket?

Dat is mogelijk! Je kunt standaard één hoofddomein op een hosting pakket plaatsen en meerdere doorverwijs domeinen toevoegen. Vanaf Webhosting Professional zijn dat meerdere hoofddomeinen. Ieder hoofddomein krijgt zijn eigen map vanuit waar alle website bestanden worden geladen. Een doorverwijs-domein is bijvoorbeeld handig bij het doorsturen van extra extensies (zoals bijvoorbeeld jouwbedrijf.eu naar jouwbedrijf.nl). Je kunt op doorverwijs domeinen tevens ook kosteloos e-mail adressen aanmaken.

Kunnen jullie alles voor mij verhuizen?

Zeker! Veel klanten die al een website en email accounts hebben, laten ons alles professioneel overzetten. Bij beste Webhosting Business en Enterprise is de verhuizing inbegrepen en bij overige pakketten verhuizen we websites voor eenmalig 49 euro en mailboxen voor 15 euro per stuk. Daarmee regelen wij alles, in de meeste gevallen zelfs zonder enige downtime. Jij levert de login gegevens aan en wij verzorgen de rest. Daarmee kun je eenvoudig en zonder zorgen overstappen.

Wat hebben jullie van mij nodig?

We hebben de transfer token van het domein nodig om je domein te verhuizen en de FTP of klanten-account login van je vorige host. Als je deze niet hebt, hebben we een zip bestand nodig met al je bestanden en je database. Hierin helpen we je ook graag!

Zit ik vast aan een contract?

Nee! Wij houden van transparantie en willen dat jij 100% tevreden bent. Je kiest zelf of je wilt verlengen per 1, 3, 6 of 12 maanden en opzeggen kan ieder moment. Simpel, eenvoudig en transparant!

Kan ik jullie om advies vragen?

Natuurlijk! Mail ons je vragen op support@hoasted.com en wij denken graag met je mee. We maken de opties concreet en geven je helder inzicht in de stappen die we zullen nemen voor, tijdens en na het overzetproces. Overige vragen of wensen nemen we daarin op verzoek mee. Van updates aan je plugins tot aan het toevoegen van een SSL certificaat. We kijken er naar uit om je verder te helpen!

Échte support

Een betrouwbare partner kiezen voor het hosten van je website is belangrijk voor jouw succes. Omdat we weten dat jouw succes ook het onze is, doen we er alles aan om jouw tevredenheid te garanderen.

Onze technische support medewerkers helpen je Iedere dag van de week met al je vragen, zelfs tot 22.30 uur in de avond en óók in de weekenden.Dat is wat je kunt verwachten van ons, dag in en dag uit.
100% tevredenheid