Affiliate hosting

Met het Hoasted affiliate programma verwijs je zorgeloos klanten naar Hoasted, terwijl je ze eenvoudig kunt managen vanuit je eigen account.

Affiliate programma introductie

Met het affiliate programma van Hoasted verwijs jij klanten door naar Hoasted voor hosting, domeinnamen en andere hosting gerelateerde diensten.

Het grote voordeel is dat jij de diensten van jouw klanten kunt managen vanuit je eigen account, terwijl de account onder de naam van je klant staat. Hierdoor hoef je verder niet na te denken over administratie, en je klant kan ook zelf contact opnemen met Hoasted support.

Daarnaast bieden we jou als partner de mogelijkheid om te kopen op rekening. Hierdoor kun je alvast hosting-producten of diensten afnemen voor jouw klanten. Dan regelen wij de administratie voor jouw klanten en kun jij vast aan de slag.

Voor het doorverwijzen van klanten naar Hoasted geven we je een commissie tot wel 15% over alle diensten en services die jouw klant afneemt bij Hoasted. Hieronder vallen onder andere Web hosting, WordPress hosting, WooCommerce hosting, VPS en zelfs ook Office 365 en G Suite doorverwijzingen. Daarnaast bieden we je ook talloze services met grote partnerkorting.

Met het Hoasted affiliate programma verwijs je zorgeloos klanten naar Hoasted, terwijl je ze eenvoudig kunt managen vanuit je eigen account.

Voordelen voor Resellers

Tijd besparen en verdienen met het aanbrengen van klanten.

Client dashboard

Jouw klanten beheren vanuit je eigen account

Indien gewenst kunnen we de accounts van jouw klanten koppelen aan een handig client dashboard. Hierdoor manage jij de producten van jouw klanten vanuit één dashboard en log je in op jouw klantpakketten met één klik.

Kopen op rekening

Minder administratie maakt makkelijker

Als affiliate koop je pakketten en domeinnamen op rekening. Hierdoor kun jij vast aan de slag met de inrichting van je account zonder je druk te maken over de factuur. Minder administratie, dus makkelijker!

Extra inkomen

Commissie die ieder jaar terug komt

Bij het aanbrengen van klanten verdien je 15% commissie. Dit geldt voor al je klanten, ongeacht de grootte. Commissie op hosting en services komt ieder jaar terug, waardoor je altijd blijft doorverdienen!

Gratis website migratieservice

Wij verhuizen nieuwe websites kosteloos

Wanneer je een nieuw hosting-pakket aanmaakt (Professional of hoger) voor je klant, zetten wij kosteloos de website en domeinen over van de oude host naar de nieuwe account. Snel, professioneel en zonder downtime.

Verbreed je aanbod

Meer services naar jouw eigen klanten toe

Naast hosting pakketten en diensten bieden we onze affiliates nog een aantal extra services op het gebied van snelheid, zoekmachine vindbaarheid en veiligheid. Verkoop het als dienst van Hoasted of als eigen dienst!

Bespaar tijd

Automatiseer wat jij wilt

Onze hosting omgeving is speciaal ingericht om het werk van partners zo makkelijk mogelijk te maken. Met de talloze tijdsbesparende tools automatiseer je wat jij wilt, en doe je je werk sneller, veiliger en beter!

Alles om jou succesvol te maken

Als je serieus bent met je business, ben je continu op zoek naar verbetering. Je wilt topkwaliteit en professionaliteit in product en service. Bij Hoasted streven we naar enkel het allerbeste. Wij geloven sterk in samen groeien, en doen daarom ons uiterste best om jou iedere dag te leveren waar jij naar op zoek bent: enterprise-level infrastructuur met geweldige proactieve service. Alles wat jij nodig hebt om de verwachtingen van jouw klanten te overtreffen.

Beheer al je accounts vanuit één plek

Als resellers en affiliate heb je één account vanuit waar je all jouw klanten kunt beheren. Log in zonder extra wachtwoorden op te slaan en beheer de websites en infrastructuur van jouw klanten in een handomdraai. Eenvoudig, veilig en enorm tijdsbesparend. Als affiliate heb je één account vanuit waar je al jouw klanten kunt beheren. Log in zonder extra wachtwoorden op te slaan en beheer de websites en infrastructuur van jouw klanten in een handomdraai. Eenvoudig, veilig en enorm tijdsbesparend.

Klantenpaneel Hoasted
Affiliate dashboard Hoasted

Genereer extra inkomen

Alle klanten die je onder brengt leveren jou geld op! Jij ontvangt tot 15% commissie op de hosting die zij betalen. Met het handige affiliate dashboard krijg je je eigen link, waarin alle statistieken worden bijgehouden. Alle kliks en bestellingen via deze link, worden automatisch gekoppeld aan jouw account.

Pakketten op rekening

Nooit meer geld voorschieten voor een klant, of wachten tot je klant zelf in de gelegenheid is om te bestellen.

Je krijgt van ons persoonlijke links die je kan gebruiken om nieuwe pakketten aan te maken onder naam van je klant. Ze worden meteen actief, en wij regelen de betaling later met je klant.

Affiliate commissions

Onze technische partners

Een stap verder qua dienstverlening door strategische partnerships.

Vmware logo grijs
Intel logo
cPanel logo
Let's encrypt logo
R1soft logo
Installatron logo
Cloudflare logo
Cloudlinux logo
Dropbox partner
Microsoft partner
Office 365 logo
Google for work
SIDN logo
ISP logo
Patchman logo
Webpagetest logo

We helpen jou om je bedrijf te laten groeien

Als Hoasted affiliate kun je nog sneller groeien, opschalen en ontwikkelen. Wij zijn jouw extreem betrouwbare partner en maken altijd tijd voor je vrij. Wij helpen jou om je werk zo efficient en effectief mogelijk te doen, middels onze tools, scripts en tips.

Doe dingen sneller

 • Zelf cPanel accounts aanmaken.
 • SSH toegang op alle accounts.
 • Websites automatisch importeren.
 • Loop je vast? Wij hebben wél tijd voor je.
 • SSL installeren met één klik.
 • Inloggen op accounts met één klik.

Leer nieuwe dingen

 • Je websites het allersnelst maken
 • Je websites maximaal beveiligen
 • Professioneel website en email verhuizen
 • Wij leggen graag alles aan je uit
 • Gebruik onze tools en scripts
 • Loop je vast? Wij maken wél tijd voor je

Houd meer over

 • Hosting inkopen in bulk
 • Verdeel zelf je resources per account
 • Gratis SSL certificaten
 • Gratis thema’s en plugins
 • Partnerdiensten zelf doorverkopen
 • Korting op overige diensten

Klaar om deel te nemen?

Deelnemen aan het Hoasted affiliate programma is helemaal gratis, er zijn geen lidmaatschapskosten. Als je een designer, developer of ondernemer bent en onze producten kunt verkopen aan je klanten, kun je deelnemen. We geloven dat als wij jou helpen groeien door de beste service en support te bieden voor jou en je klanten, we samen kunnen groeien. We kijken uit naar je aanmelding.